Gość Wściekły Pies Opublikowano 30 kwietnia 2012 Opublikowano 30 kwietnia 2012 Nie wiem co dla nich byłoby gorsze, pograć rok, dwa w II lidze, czy sprzedać się jak Lech, czy Polonia. Cytuj
Tokar 8 278 Opublikowano 30 kwietnia 2012 Opublikowano 30 kwietnia 2012 Dla mnie i tak wieczną tajemnicą pozostaje to, jak ktoś dysponujący takim pieniędzmi jak Filipiak nie jest w stanie zbudować zespołu choćby na środek tabeli. Cytuj
Gość Wściekły Pies Opublikowano 30 kwietnia 2012 Opublikowano 30 kwietnia 2012 obstawiam jakąś klątwę Cytuj
Stona 569 Opublikowano 1 maja 2012 Opublikowano 1 maja 2012 Nie wiem co dla nich byłoby gorsze, pograć rok, dwa w II lidze, czy sprzedać się jak Lech, czy Polonia. A co ma wspólnego fuzja z Amicą czy Groclinem z zakupieniem licencji żeby dalej grać w ekstraklasie? Oj coś chyba Twoje milicyjne źródła Cię wystrychnęły na dudka. Cytuj
Gość Wściekły Pies Opublikowano 1 maja 2012 Opublikowano 1 maja 2012 Nie wiem co dla nich byłoby gorsze, pograć rok, dwa w II lidze, czy sprzedać się jak Lech, czy Polonia. A co ma wspólnego fuzja z Amicą czy Groclinem z zakupieniem licencji żeby dalej grać w ekstraklasie? Oj coś chyba Twoje milicyjne źródła Cię wystrychnęły na dudka. ano to że klepaliście biede, a za wykupieniem was przez Amice przyszły duże pieniądze + uratowaliście się przed karami za korupcje które pewnie wyglądały by tak jak w przypadku Widzewa (czyt. degradacja) Cytuj
Stona 569 Opublikowano 1 maja 2012 Opublikowano 1 maja 2012 Możesz zarzucić jakimiś dowodami, czy wolisz bawić się w politykierskie obrzucanie wymyślonymi zarzutami? Jakie duże pieniądze? Chyba Ci się kluby pomyliły. Wolę mieć "na sumieniu" fuzję z Amicą, niż milicyjne czy UBeckie korzenie. 3 Cytuj
Gość Wściekły Pies Opublikowano 1 maja 2012 Opublikowano 1 maja 2012 (edytowane) mam Ci przytoczyć teksty waszego prawnika czy rzecznika który mówił że żadne kary za korupcje Lecha wam nie grożą ponieważ działacie na papierach Amici, i dzisiejszy "Lech" jest 'kontynuacją' prawną Amici, a nie Lecha ? budżetu wkp i kks nie będę porównywał, bo nie mam czasu szukać teraz konkretnych liczb. btw. wykopki się zbliżają że tak wam dupy puchną? Edytowane 1 maja 2012 przez Wściekły Pies Cytuj
Ma_niek 870 Opublikowano 1 maja 2012 Opublikowano 1 maja 2012 (edytowane) Po pierwsze jeśli chcecie być Lechem to weźcie na klate grzechy starego Lecha a nie w tym przypadku wysługujecie sie nowym Lechem, i nie gadajcie o kilkudziesieciletniej tradycji, bo gdyby taka byla siedzieli byscie sezon za korupcje w I lidze tak jak Arka, Widzew Zagłebie. Sytuacja jest więc kuriozalna:nowy Lech przyznaje się do starego Kolejorza, ale z wyjątkiem jego przeszłości korupcyjnej! I to wy gracie na licencji Amici a nie odwrotnie. Sprzedaliście sie i wkońcu to zrozumcie. Edytowane 1 maja 2012 przez Ma_niek Cytuj
Stona 569 Opublikowano 1 maja 2012 Opublikowano 1 maja 2012 No to dawajta te papiery, bo rzucać śmieciami to dziecko z przedszkola potrafi, a kiedy trzeba przedstawić jakieś DOWODY na poparcie swojej tezy, to się języczki pyskatym milicjantom plączą, co? Cytuj
Gość szpic Opublikowano 1 maja 2012 Opublikowano 1 maja 2012 No to dawajta te papiery, bo rzucać śmieciami to dziecko z przedszkola potrafi, a kiedy trzeba przedstawić jakieś DOWODY na poparcie swojej tezy, to się języczki pyskatym milicjantom plączą, co? a wasz bohater Reiss to pewnie został ukarany za korupcje w czasie gry w Lechy za niewinnosc? Ach ta ubecka prowokacja wisły Cytuj
Ma_niek 870 Opublikowano 1 maja 2012 Opublikowano 1 maja 2012 Masz Stona i czytaj do wyboru do koloru.: http://pilkarskamafia.blogspot.com/2011/08/lech-poznan.html Cytuj
Gość Wściekły Pies Opublikowano 1 maja 2012 Opublikowano 1 maja 2012 "Wisła będzie oglądać nasze plecy" Cytuj
Tokar 8 278 Opublikowano 1 maja 2012 Opublikowano 1 maja 2012 Aż szkoda, że nie ma tu nikogo z kałesu, mógłbym się pokłócić który klub jest bardziej żydowski i który ma bardziej sfałszowaną datę założenia BTW. zawsze mnie rozpier/dala argument o braku dowodów jeżeli chodzi o sprawę korupcyjną. To tak, jakby będąc z kimś zamkniętym w jednym pokoju zamordować tego kogoś, jakoś pozbyć się narzędzia zbrodni i już osoba jest niewinna, bo twardych dowodó nie ma. (pipi) z tym, że wszyscy wiedzą kto to zrobił. Podczas czystki korupcyjnej nie mogli zdegradować wszystkich, więc po łbie zarobiło dla przykładu kilka klubów i sprawa się rozmyła. Przy czym wszyscy sobie powinni zdawać sprawę, że nie było w polskich strukturach futbolowych klubu, który nie miałby jakichś przekrętów na sumieniu i walenie głupa "bo mojemu klubowi nic nie udowodnili" zakrawa na niezłą hipokryzję. Cytuj
Stona 569 Opublikowano 1 maja 2012 Opublikowano 1 maja 2012 Ojtam ojtam, pierdolisz W myśl zasady że pokaż mi człowieka, a znajdę na niego paragraf? Skoro koledzy z GTSu rzucają oskarżeniami, to oczekuję czegoś więcej niż zdjęcia z doprowadzenia Reissa na przesłuchanie [co było z resztą pokazówką]. Nie wiem czy był winny, czy nie. Wiem że nic mu nie udowodniono i tego się będę trzymał. Cytuj
Ma_niek 870 Opublikowano 1 maja 2012 Opublikowano 1 maja 2012 Stona wez masz wyzej link radze poczytac sobie. Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 1 maja 2012 Opublikowano 1 maja 2012 W Polsce już tak jest, że ludzie wydają wyroki szybciej niż sąd. Obejrzy sobie w tvn spektakl z zatrzymania i rzuca skarżeniami i wyrokami na lewo i prawo. Co zrobić. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 1 maja 2012 Opublikowano 1 maja 2012 Litar też nie opluł kolesia na trybunach? Cytuj
Gość Orson Opublikowano 1 maja 2012 Opublikowano 1 maja 2012 wczoraj trochę wypiłem, chyba za dużo. Jakie to szczęscie, ze niespotkałem Litara Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 1 maja 2012 Opublikowano 1 maja 2012 A rzygałeś na krzesełka na stadionie ? Cytuj
Gość Orson Opublikowano 1 maja 2012 Opublikowano 1 maja 2012 A rzygałeś na krzesełka na stadionie ? a nie bo nawet nie piłem, to był wyrafinowany dżołk Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 1 maja 2012 Opublikowano 1 maja 2012 Wiem, że żartowałeś Chciałem Ci dokładniej przedstawić tamtą sytuację. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi