Tokar 8 278 Opublikowano 1 maja 2012 Opublikowano 1 maja 2012 W tym pasku jest błąd, zamiast Termliki powinna być Cracovia Cytuj
Gość Wściekły Pies Opublikowano 1 maja 2012 Opublikowano 1 maja 2012 chyba MKS Termaica Comarch Bruk-Bet Nieciecza-Kraków Cytuj
Stona 569 Opublikowano 2 maja 2012 Opublikowano 2 maja 2012 Przecież wykupienie licencji przez Cracovie to była plota tylko. Cytuj
Ma_niek 870 Opublikowano 2 maja 2012 Opublikowano 2 maja 2012 Cracovia poleciała i żadne głupie gadanie Kafarskiego tego nie zmieni. Mnie teraz ciekawi co sie stanie z Polonia po odejściu Wojciechowskiego. Cytuj
Stona 569 Opublikowano 2 maja 2012 Opublikowano 2 maja 2012 A co się ma stać? <odgłos spuszczanej wody> Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 2 maja 2012 Opublikowano 2 maja 2012 maniek - 400 km od Krakowa. Dlaczego Wisła ? Czy Twoje zainteresowanie piłką przypadło na okres kiedy Wisła w Polsce co sezon zdobywała majstra ? Cytuj
Gość Wściekły Pies Opublikowano 2 maja 2012 Opublikowano 2 maja 2012 maniek - 400 km od Krakowa. Dlaczego Wisła ? Czy Twoje zainteresowanie piłką przypadło na okres kiedy Wisła w Polsce co sezon zdobywała majstra ? lukas dlaczego nie Warta? jest sporo miast w Polsce które kibicują jakiemuś klubowi, pomimo tego że są od niego oddalone o X km. Zakopane - Ruch, w Nowym Targu jest spory FC Lechii, Zawiercie - Legia [ xD ] Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 2 maja 2012 Opublikowano 2 maja 2012 Bo jak byłem mały to ojciec zabrał mnie na Kolejorza i tak już zostało Nie pytam się mańka by mu dogryźć czy cuś. Tylko ciekawość. Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 2 maja 2012 Opublikowano 2 maja 2012 (edytowane) Mam 400 km do Poznania, a jestem fanem Kolejorza, mimo tego, ze mam 40 km drogi na Korone. Mysle, ze Maniek ma podobnie. edit: dodatkowo u mnie w miescie jest jeden z wiekszych fanclubow Widzewa, ktory organizuje wyjazdy na mecze klubu z Lodzi i raczej malo kto lubi Korone, chociaz to ona jest 'miejscowym' klubem. Edytowane 2 maja 2012 przez Qvstra Cytuj
Ma_niek 870 Opublikowano 2 maja 2012 Opublikowano 2 maja 2012 U nas w miescie to raczej 80 % Legia reszta Wisla, Widzew a nawet jest i typ za Lechem. Odleglosc nie stanowi problemu. Sam staram sie byc choc te kilka razy na meczu w sezonie. Zaluje ze blizej nie mieszkam wiec nie mialem okazji kibicowac od malego Wisle , zaczelo sie zaraz przed wejsciem TF do Wisly i tak zostalo. Cytuj
Gość Wściekły Pies Opublikowano 2 maja 2012 Opublikowano 2 maja 2012 Komisja Ligi zdecydowała zawiesić do końca sezonu 2012/2013 wykonanie kary nałożonej na klub Ruch Chorzów w dniu 19.04.2012 (zamknięcie dla publiczności na 2 kolejne mecze T-Mobile Ekstraklasy części stadionu przy ulicy Cichej w Chorzowie, z wyłączeniem trybuny krytej oraz sektora rodzinnego - 1A,1B) po od byciu przez klub połowy tej kary. Powyższe oznacza, że mecz 30. kolejki T-Mobile Ekstraklasy Ruch Chorzów – Lechia Gdańsk odbędzie się z udziałem publiczności (do Ekstraklasy SA wpłynęła także decyzja Prezydenta Chorzowa uchylająca zakaz przeprowadzenia imprezy masowej Ruch Chorzów – Lechia Gdańsk). Na klub Wisła Kraków została nałożona kara w wysokości czterdziestu tysięcy złotych w związku z zachowaniem kibiców tego klubu podczas meczu 28. kolejki T-Mobile Ekstraklasy Wisła Kraków – Cracovia (agresywne zachowanie części kibiców, wniesienie i odpalenie środków pirotechnicznych oraz rzucenie części z nich na płytę boiska, spalenie koszulki i szalików z emblematami klubowymi Cracovii, szczególne natężenie wulgaryzmów, transparenty nie związane z meczem) oraz opóźnienie rozpoczęcia meczu. W związku z tym samym meczem na klub Cracovia nałożono zakaz udziału zorganizowanej grupy kibiców w dwóch meczach wyjazdowych. Dodatkowo na klub nałożono karę w wysokości dwudziestu pięciu tysięcy złotych w związku z zachowaniem kibiców tego klubu (demolowanie sektora kibiców gości, rzucanie niebezpiecznymi przedmiotami w kierunku sektorów zajmowanych przez kibiców Wisły Kraków, agresywne zachowanie części kibiców, wniesienie i odpalenie środków pirotechnicznych; szczególne natężenie wulgaryzmów). Na klub Lech Poznań nałożono karę w wysokości ośmiu tysięcy złotych w związku z zachowaniem kibiców tego klubu podczas meczu 28. kolejki T-Mobile Ekstraklasy Lech Poznań – Polonia Warszawa (wniesienie i odpalenie środków pirotechnicznych, wywieszenie transparentu nie związanego z meczem). Na klub Śląsk Wrocław nałożono karę w wysokości dziesięciu tysięcy złotych w związku z zachowaniem kibiców tego klubu podczas meczu 28. kolejki T-Mobile Ekstraklasy Śląsk Wrocław – KGHM Zagłębie Lubin (szczególne natężenie wulgaryzmów oraz okrzyki o charakterze rasistowskim kierowane pod adresem piłkarza Zagłębia Lubin). Na klub Legia Warszawa nałożono karę w wysokości piętnastu tysięcy złotych w związku z zachowaniem kibiców tego klubu podczas meczu 28. kolejki T-Mobile Ekstraklasy Legia Warszawa – Jagiellonia Białystok (wniesienie i odpalenie środków pirotechnicznych oraz wrzucenie części z nich na płytę boiska, wrzucenie dużej ilości serpentyn na płytę boiska i spowodowane tym faktem przerwanie meczu na kilka minut). leśnym dziadkom dalej brakuje na wyjazd wakacyjny Cytuj
Wielki K 94 Opublikowano 2 maja 2012 Opublikowano 2 maja 2012 Akurat nad debilnym zachowaniem obu kibicowskich ekip w trakcie derbów Krakowa w swoim tekście załamał ręce nawet Stanowski z Weszło, którego chyba trudno oskarżać o 'antykibolskie' poglądy. Cytuj
Ma_niek 870 Opublikowano 2 maja 2012 Opublikowano 2 maja 2012 A Stanowski to myślał że na derbach będzie piknik jak na każdym meczu Barcelony?. Cytuj
Wielki K 94 Opublikowano 3 maja 2012 Opublikowano 3 maja 2012 Może w swej naiwności myślał, że piosenki o Auschwitz, jazdy po nieżyjących, czy rzucanie w siebie racami i achtungami to dość średnie kibicowskie motywy? Cytuj
ogqozo 6 570 Opublikowano 3 maja 2012 Opublikowano 3 maja 2012 No to jesteśmy u kresu. Dzisiaj będą się dziać rzeczy epickie. Na Livescore'ze, bo aż taki ciekaw wyników nie jestem, żeby oglądać polską ligę, c'nie. Cytuj
Gość Wściekły Pies Opublikowano 3 maja 2012 Opublikowano 3 maja 2012 przecież o Oświęcimiu tym razem nic nie było. rzucanie czymkolwiek to standard w naszym sektorze gości, czy to Ruch, Legia, Lech każdy czymś rzuca. Chyba tylko Górnik był spokojny w tej rundzie. Jazdy po ofierze wojny gangów? taka specyfika miasta. To są derby i nawet gdyby były meczem o czapke gruszek to i tak samą swoją otoczką robią solidną atmosferę. Jakieś mecze Legia-Lech, czy Widzew- Legia w porównaniu z meczem z sąsiadem z jednego miasta to są mecze przyjaźni i miłości. Praktycznie na całym świecie wygląda to tak samo, więc nie wiem co to w tym wszystkim jest dziwnego. To jest tylko kolejny dowód jak wielkie emocje potrafi wzbudzić piłka nożna i przywiązanie do klubu. Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 3 maja 2012 Opublikowano 3 maja 2012 Termos melisy przyszykowany. Jeszcze trochę i na stadion! Wiara czyni cuda http://www.youtube.com/watch?v=ba7TnBh1pQc&feature=related Cytuj
Stona 569 Opublikowano 3 maja 2012 Opublikowano 3 maja 2012 rzucanie czymkolwiek to standard w naszym sektorze gości, czy to Ruch, Legia, Lech każdy czymś rzuca. Wiadomo, Wisła gorsza być nie może i na(pipi)ia achtungami w bramkarza gości XD Cytuj
Wielki K 94 Opublikowano 3 maja 2012 Opublikowano 3 maja 2012 (edytowane) Na ja wiem, że taka jest 'krakowska' specyfika (szczególnie zabawy z nożami i radość z ich efektów), ale dla osoby z zewnątrz to wszystko pozostaje jednak zjawiskiem dość, nazwijmy to lekko, -dziwnym-. btw. Co do dzisiejszej kolejki, ciekaw jestem na kim z czołówki tym razem zatrzyma się 'koło fortuny' oznaczające utratę punktu z jakimiś pionkami?? Ja nie podejmuję się wróżenia. Edytowane 3 maja 2012 przez Wielki K Cytuj
Stona 569 Opublikowano 3 maja 2012 Opublikowano 3 maja 2012 Ja też nie, bo będzie że wykrakałem Cytuj
Gość Wściekły Pies Opublikowano 3 maja 2012 Opublikowano 3 maja 2012 (edytowane) rzucanie czymkolwiek to standard w naszym sektorze gości, czy to Ruch, Legia, Lech każdy czymś rzuca. Wiadomo, Wisła gorsza być nie może i na(pipi)ia achtungami w bramkarza gości XD całe trzy poleciały, po za tym co za różnica czy w bramkarza czy w tłum ludzi? po za tym że w tym drugim przypadku jest większa szansa na uszkodzenie kogoś komplet dzisiejszych wyników: Cracovia - Ruch 1-3 Górnik - Wisła 0-2 Korona - Widzew 2-0 Lech - Podbeskidzie 0-0 Lechia - Legia 1-1 ŁKS - Bełchatów 0-1 Polonia - Zagłębie 1-2 Śląsk - Jagiellonia 1-1 Edytowane 3 maja 2012 przez Wściekły Pies Cytuj
Stona 569 Opublikowano 3 maja 2012 Opublikowano 3 maja 2012 O całe 3 za dużo? Bierz na klatę i się nie tłumacz, dżizas. Nie zamieniaj się w Maidena ;/ Cytuj
Wielki K 94 Opublikowano 3 maja 2012 Opublikowano 3 maja 2012 W sumie na rzecz Lecha może działać to, że w Bielsku wieje coraz większą chujnią finansowo- organizacyjną i piłkarze chyba bardziej myślą o zaległych pensjach, niż o kopaniu piłki w meczach o pietruszkę. Cytuj
Gość Wściekły Pies Opublikowano 3 maja 2012 Opublikowano 3 maja 2012 O całe 3 za dużo? Bierz na klatę i się nie tłumacz, dżizas. Nie zamieniaj się w Maidena ;/ To się nie przypierdalaj o byle (pipi). Jak ogór. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi