Stona 569 Opublikowano 3 maja 2012 Opublikowano 3 maja 2012 Przypierdalam się, bo po raz kolejny jedziesz po wszystkich, a przyznać się że u Was jest to samo nie potrafisz. Cytuj
Gość Wściekły Pies Opublikowano 3 maja 2012 Opublikowano 3 maja 2012 (edytowane) Przypierdalam się, bo po raz kolejny jedziesz po wszystkich, a przyznać się że u Was jest to samo nie potrafisz. pobawie się w Ciebie: dawaj dowody, pokaż mi gdzie? lool, do czego się mam przyznawać jak każdy doskonale wie jak jest/było. Nikt nie jest święty, nigdzie nie napisałem że my jesteśmy. Powiem więcej u nas w stosunku do innych miast jest dość hardcorowo. I co z tego? Edytowane 3 maja 2012 przez Wściekły Pies Cytuj
Gość szpic Opublikowano 3 maja 2012 Opublikowano 3 maja 2012 Tej ligi chyba nikt nie chce wygrac Cytuj
ogqozo 6 570 Opublikowano 3 maja 2012 Opublikowano 3 maja 2012 (edytowane) W zasadzie to spośród dwójki liderów jeden prowadzi 2-0. Legia już od jakiegoś czasu nie wygrywa, tak że obecny wynik specjalnie tutaj nie dziwi. Ciekaw jestem, czy kibice Ruchu skandują teraz Piechowi "M-V-P!". (Czy jaki tam jest piłkarski odpowiednik... "M-V-ku'rwa-P!".) Edytowane 3 maja 2012 przez ogqozo Cytuj
Gość Wściekły Pies Opublikowano 3 maja 2012 Opublikowano 3 maja 2012 Jak na razie to chyba tylko Śląsk i Ruch Śmiesznie by było jakby dzisiaj Lechia utrzymała ten wynik z Legią (1-0), za tydzień podobnie zrobiłaby z Ruchem, a Wisła odpuściła Śląskowi Wisła z Lechią zapewniłyby tytuł Śląskowi w końcówce sezonu TKWM Cytuj
Gość Orson Opublikowano 3 maja 2012 Opublikowano 3 maja 2012 Legia rzegrywa, to może byc epicki wieczór. Cytuj
ogqozo 6 570 Opublikowano 3 maja 2012 Opublikowano 3 maja 2012 (edytowane) Wisła akurat chyba nie potrzebuje mieć z kimś przymierza, żeby mu odpuszczać. Edytowane 3 maja 2012 przez ogqozo Cytuj
Gość Wściekły Pies Opublikowano 3 maja 2012 Opublikowano 3 maja 2012 Wisła akurat chyba nie potrzebuje mieć z kimś przymierza, żeby mu odpuszczać. patrząc na to co robią właśnie obrońcy w meczu z Górnikiem, to muszę przyznać Ci rację. Po derbach kopacze usłyszeli z trybun: tylko porażka, ze Śląskiem tylko porażka Cytuj
ogqozo 6 570 Opublikowano 3 maja 2012 Opublikowano 3 maja 2012 (edytowane) W ogóle to kurczę, jednak Skorża jest trenerem roku. Mieć taki budżet i jednak ostatecznie spaść za niemający złotówki, rozwalony kontuzjami Śląsk, no muszę przyznać rację forumowym znawcom, coś takiego potrafiłby tylko najlepszy trener w Polsce. Edytowane 3 maja 2012 przez ogqozo Cytuj
Gość Orson Opublikowano 3 maja 2012 Opublikowano 3 maja 2012 karny aha no i 2-1, Śląsk tez nie chce majstra Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 3 maja 2012 Opublikowano 3 maja 2012 Przyrowski dostal czerwo i Teodorczyk broni bramki Warszawiakow. Gornik juz 2:0 z Wisla Cytuj
Gość Orson Opublikowano 3 maja 2012 Opublikowano 3 maja 2012 (edytowane) jezu, jeszcze tylko 10 minut, Lechio trzymaj się !!! Edytowane 3 maja 2012 przez Orson Cytuj
Gość Orson Opublikowano 3 maja 2012 Opublikowano 3 maja 2012 Lech strzela, Sląska podwyższa na 3-1. Chyba znamy mistrza.... Cytuj
ogqozo 6 570 Opublikowano 3 maja 2012 Opublikowano 3 maja 2012 (edytowane) Jeśli Wisła faktycznie tak poważnie podchodzi do przymierza, no to raczej tak. Jak pisałem - przez prawie cały sezon dwie ekipy były liderem na zmianę, toteż nie jest to jakaś niespodzianka, jaką byłby rzut na taśmę Ruchu. Niby zabawnie by było, gdyby Legia w ciągu jednej kolejki spadła z pierwszego na piąte miejsce, ale w praktyce to chyba nic nie zmienia, bo i tak obaj finaliści PP będą w Europa League. Edytowane 3 maja 2012 przez ogqozo Cytuj
Daffy 10 614 Opublikowano 3 maja 2012 Opublikowano 3 maja 2012 no to sprawę mistrzostwa rozstrzygnie Ruch z Śląskiem. Z racji na to,że Śląsk w ostatniej kolejce jedzie do swoich przyjaciół do Krakowa nie wierzę,że nie wywiozą z tamtąd 3pkt więc znamy zatem już dziś Mistrza Polski. Niestety remis z ŁKS sprawi,że Niebieskim do Mistrzostwa tak jak pisałem - zabrakną 2pkt Cytuj
Tokar 8 278 Opublikowano 3 maja 2012 Opublikowano 3 maja 2012 Widzew rozdaje karty w lidze, przegrywa z kim chce, wygrywa z kim chce 8) A ŁKS won na zaplecze. 1 Cytuj
Gość Orson Opublikowano 3 maja 2012 Opublikowano 3 maja 2012 Dobra- Legia przegrała i na 99 % żegna siez mistrzostwem. Bardzo dobry dzień Cytuj
Gość Wściekły Pies Opublikowano 3 maja 2012 Opublikowano 3 maja 2012 i feta znowu na Rynku w Krakowie ;D Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 3 maja 2012 Opublikowano 3 maja 2012 uff... Legia przegrala,cieszę sie ogromnie,bo niechcialbym ich widzieć w EL.LM. Walka o mistrzosto trwa do ostatniej kolejki! Cytuj
Stona 569 Opublikowano 3 maja 2012 Opublikowano 3 maja 2012 Ofsajd, jak się podłożycie z WKSem, to (pipi)a @#$%@^$%^& A na razie LA LA LALALALALA LA LA LA HEJA KOLEJORZ KOLEJORZ KOLEJORZ KOLEJORZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ Cytuj
Gość Darude Opublikowano 3 maja 2012 Opublikowano 3 maja 2012 Jak się tak gra zachowawczo na kilka meczy przed końcem ligi ,to się traci Mistrza.Duży minus dla Skorży. Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 3 maja 2012 Opublikowano 3 maja 2012 Wisła akurat chyba nie potrzebuje mieć z kimś przymierza, żeby mu odpuszczać. patrząc na to co robią właśnie obrońcy w meczu z Górnikiem, to muszę przyznać Ci rację. Po derbach kopacze usłyszeli z trybun: tylko porażka, ze Śląskiem tylko porażka Ambitnie nie ma co. Na Rumaku do Europy jednak się sprawdziło. A może być już tylko lepiej. Muszę się uderzyć w pierś i przyznać, że nie wierzyłem w niego i byłem rozczarowany, że Probierz poszedł do Wisły a nie do nas. Cytuj
schabek 5 345 Opublikowano 3 maja 2012 Opublikowano 3 maja 2012 CUDOWNIE MATKOBOSKO CUDOWNIE Boję się tylko żeby Wisła nie podłożyła się Śląskowi, ale z drugiej strone Cupiał za jaja ich powiesi jak łatwym chvjem odpuszczą mecz więc... Mam nadzieję, że Wisła pomimo tego jak beznadziejną jest drużyną w tym sezonie pokaże resztki klasy i zremisuję choćby z WKSem. Ruch gra chyba z Lechią, więc może Wilczek napnie kumpli i też pokuszą się o remisik. A Kolejorz, wiadomo, deklasuję Widzew w Łodzi. Cytuj
Gość Wściekły Pies Opublikowano 3 maja 2012 Opublikowano 3 maja 2012 Wisła akurat chyba nie potrzebuje mieć z kimś przymierza, żeby mu odpuszczać. patrząc na to co robią właśnie obrońcy w meczu z Górnikiem, to muszę przyznać Ci rację. Po derbach kopacze usłyszeli z trybun: tylko porażka, ze Śląskiem tylko porażka Ambitnie nie ma co. Na Rumaku do Europy jednak się sprawdziło. A może być już tylko lepiej. Muszę się uderzyć w pierś i przyznać, że nie wierzyłem w niego i byłem rozczarowany, że Probierz poszedł do Wisły a nie do nas. choć to szal zgodowy z Unią to akurat hasło bardzo dobrze pasuje: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi