Opublikowano 3 maja 201212 l No jak już pisałem, nie ma raczej potrzeby, aby Wisła się specjalnie podkładała, żeby przegrać.
Opublikowano 3 maja 201212 l http://www.weszlo.com/news/10366-Legia_czyli_frajerzy_sezonu_Kto_mistrzem_Polski
Opublikowano 3 maja 201212 l No jak już pisałem, nie ma raczej potrzeby, aby Wisła się specjalnie podkładała, żeby przegrać. pośmiejemy się jeszcze , oj pośmiejemy
Opublikowano 3 maja 201212 l Po terminarzu ostatniej kolejki, daje najwięcej szans Lechowi na zdobycie MP. Ale jak wszyscy beka z Legii. Ale jedno mnie cieszy, że w tym sezonie do ostatniej kolejki liga jest emocjonująca, dawno tak nie było xD
Opublikowano 3 maja 201212 l Ale ta Legia to frajerzy są, mieć tytul na wyciągnięcie reki i tak dać tyłka. I Walter odchodzi więc w następnym sezonie bedzie dla nich jeszcze gorzej. Ps. Chce ktos zabrac od nas lysego warszawskiego uja i nasze mega talenty Brud i Czekaj?.
Opublikowano 4 maja 201212 l Ja pier.dole, Legia frajerzy roku. Mam nadzieję, że ostatni mecz w działo złapią i skończą jeszcze niżej.
Opublikowano 4 maja 201212 l W sumie ciekawy, IMO całkiem sensowny tekst biorący na tapetę równie gorący, co śmierdzący temat odpuszczenia ostatniego meczu przez Wisłę http://www.weszlo.co...e_Wisly_i_Legii
Opublikowano 4 maja 201212 l Fajny cytat. Ktoś, kto popiera odpuszczenie meczu Śląskowi, mentalnie jest sprzedajnym piłkarzykiem, a różnica jest tylko taka, że nie miał dość talentu, by mecze opier.dalać na boisku, więc robi to na trybunach. Edytowane 4 maja 201212 l przez Vinny
Opublikowano 4 maja 201212 l Ciekawa sytuacja u bukmacherów: http://www.livesports.pl/mecz/pp3LkzlO/#zestawienie-kursow;kursy-1x2;koniec-meczu
Opublikowano 4 maja 201212 l Fajny cytat. Ktoś, kto popiera odpuszczenie meczu Śląskowi, mentalnie jest sprzedajnym piłkarzykiem, a różnica jest tylko taka, że nie miał dość talentu, by mecze opier.dalać na boisku, więc robi to na trybunach. dokładnie , będę wkur.wiony jak Wisła odpuści, zwłaszcza po takim sezonie
Opublikowano 4 maja 201212 l Ciekawa sytuacja u bukmacherów: http://www.livesport...x2;koniec-meczu Zaraz przyjdzie Ogórkozo i napisze że kursy wynikają z poziomu drużyn, a nie z podejrzenia o odpuszczenie meczu Tak czy srak, wystarczyło wygrać JEDEN mecz więcej i byśmy się o takie głupoty martwić nie musieli :<
Opublikowano 4 maja 201212 l Jak przegramy to i tak bedzie gadanie ze odpuscilismy tylko nikt nie widzi ze ostatnio u siebie wygralismy z Lksem, najlepsi sa kontuzjowani plus kilku poszlo do rezerw. Caly runde gramy tragicznie.
Opublikowano 4 maja 201212 l Śląsk gra mecz o mistrza, a Wisła o nic, dodatkowo Wisła gra beznadziejnie. No więc nie, nie widzę nic dziwnego w uważaniu, że ewentualne "podstawienie się", jeśli będzie, to nie będzie wykrywalne, no bo jak? Że zagrają beznadziejnie jak zawsze? Tak czy siak byliby słabi i graliby o nic, a Śląsk o coś, toteż powodu do nagłej zmiany patrzenia na sytuację raczej nie ma. Gdyby o mistrza walczyli z Legią czy Lechem, to na pewno byśmy non stop o podstawieniu się czytali w mediach, bo tam są dziennikarze, ale że walczy z Ruchem, to wątpię, żeby kogoś więcej to specjalnie obeszło. Aha, no kolesi z Weszło. Wesoło się czyta, jaki to bardzo trudny jest wyjazd na Wisłę, kiedy od połowy października na tym trudnym terenie poległy tylko, jednym golem, ŁKS, Widzew i Cracovia. Patrząc na polską, ekhm, ekstraklasę, tak czy siak każdy wynik jest możliwy, a o ile Wisła nie zacznie strzelać do własnej bramki czy grać na polu karnym w siatkówkę, raczej niemożliwe będzie stwierdzić, ile w tym zwykłego słabego grania o nic, a ile słabego grania o nic z zamiarem przegrania. Edytowane 4 maja 201212 l przez ogqozo
Opublikowano 4 maja 201212 l Mały offtop Mistrz Polski zaczyna Eliminację do Ligi.Mistrzow od 2 czy od 3 rundy?
Opublikowano 4 maja 201212 l Wiki mówi, że od drugiej. W sumie co za różnica, po tylu latach bez awansu różnych ekip można raczej potraktować jako fantazję możliwość jakiegoś sukcesu Śląska czy Ruchu Chorzów.
Opublikowano 4 maja 201212 l Ja już widze te puchary w tym roku. Niestety takie druzyny jak Ruch korona nie maja czego szukac w europie.
Opublikowano 5 maja 201212 l http://sport.onet.pl/pilka-nozna/liga-angielska/edin-dzeko-mistrzem-polski-bedzie-slask-lub-lech,1,5122379,wiadomosc.html
Opublikowano 5 maja 201212 l http://sport.onet.pl...,wiadomosc.html ...Przemysławem Rudzkim z "Faktu". ciekawe czy ten gość z faktu chociaż go poinformował że "jego" wypowiedź znajdzie się w "prasie"
Opublikowano 5 maja 201212 l Ja już widze te puchary w tym roku. Niestety takie druzyny jak Ruch korona nie maja czego szukac w europie. Tak jak praktycznie każdy zespół z ekstraklasy, niestety...
Opublikowano 5 maja 201212 l No w tym roku mieliśmy chyba najlepszy sezon w Europie od jakiegoś czasu, wbrew temu, co można by pomyśleć. Zwłaszcza Legia zaprezentowała się dobrze na tle dobrych ekip tyle razy, że trudno to uznać za przypadek.
Opublikowano 6 maja 201212 l żadnych cudów nie będzie, mecz o 17 później feta na rynku btw. podobno z Wrocławia ma przyjechać 8tys kibiców Edytowane 6 maja 201212 l przez Wściekły Pies
Opublikowano 6 maja 201212 l 1600 miejsc na sektorze gości, 2000 miejsc przekazanych przez Stowarzyszenia - tyle oficjalnie mi wiadomo. Choć pewnie wielu przyjedzie do zabawy na rynek nawet bez wejścia na stadion i może być te 8tyś kibiców. Bądź co bądź do rekordu frekwencji wyjazdowej baaardzo daleko - pierwsze WDŚ na Stadionie Śląskim przyciągnęły 15tyś Żabek. A co do mistrza - to poznaliśmy go w czwartek. Pozytyw największy,że nie jest nim nadęta Legia choć żal mi ich kibiców bo doping na stadionie mają genialny. I tak Ruch zrobił plan 10000razy ponad normę. Nie ma co płakać jak co poniektórzy z Chorzowa,że Ruch potracił punkty z ŁKS, Podbeskidziem itp. Każdy trafił dziwne punkty, taki Śląsk dwa razy w ostatnich kolejkach tracił zwycięstwa w doliczonym czasie gry więc teoretycznie mistrza mógł mieć już dawno pewnego.