Skocz do zawartości

Ekstraklasa + Puchar Polski

Fan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kumpel z pracy chciał mnie zabrać na ten mecz.

Odmówiłem argumentując, że Lech się skupi na PP bo to najłatwiejsza droga do pucharów i nie ma sensu jechać na mecz gdzie gospodarze przegrywają 5:0.

Moja reputacja futbolowego eksperta w zakładzie pracy legła w gruzach.

Dzięki Kolejorz.

Opublikowano

jako ciekawostkę podam fakt,że dziś Ruch wygrał 1-0 z Pelikanem Łowicz, za wyjątkiem ponoć arcynudnego meczu warto odnotować walki bibiców Ruchu i Widzewa z policją i dwa obronione rzuty karne przez bramkarza Ruchu w czasie meczu

Opublikowano

Rumak, Rumak wyp.ierdalaj? Pewnie od następnego meczu takie transparenty zobaczymy. A TAKI BYŁ SUPER!

Opublikowano (edytowane)

Mecz skończył się w karnych, więc widać poziom był wyrównany (a sądząc po luzackim składzie Śląska - nędzny). Jak ktoś napisze, że wynik świadczy o sto razy wyższym poziomie Legii to jest dla mnie idiotą i tyle, wielka spina. Nie pochlebiajcie sobie.

Sądząc po składzie Śląska? <ok>

Ten pucharek jest gów.no warty; tym bardziej po styczniowej szopce Kaczora Donalda i jego platfusów.

Edytowane przez Maiden
Opublikowano

(pipi) warty bo kto organizuje mecz o superpuchar na stadionie jednego z uczestników? Ale właśnie, żeby u siebie przegrać... No (pipi)a to co trza było legii dać jeszcze, handicap 2:0 na starcie?

• Plusik 1
Opublikowano

Idąc śladem ogozo, przypominam, że można dołączać do fantasy ligi na wp:

kod - 382903138

1) FC Kręcina - ja

2) Qvstry - Qvstra

3) acab - ofsajd

4) Wybierz rybę - Wielki K

5) RTS_Widzew - Bartg

Dalej wiara. W piątek rusza liga.

Opublikowano

Nasza ekstraklasa bedzie transmitowana miedzy innymi w angli. Beda tam pokazywac mecze na zywo.

Biedni polacy mieszkający tam...

Opublikowano

Idąc śladem ogozo, przypominam, że można dołączać do fantasy ligi na wp:

kod - 382903138

1) FC Kręcina - ja

2) Qvstry - Qvstra

3) acab - ofsajd

4) Wybierz rybę - Wielki K

5) RTS_Widzew - Bartg

Dalej wiara. W piątek rusza liga.

Up. jestem. Może mi ktoś w dwóch słowach wyjaśnić jak grać ;)?

Okienko ogarnąłem na szybko w minutę, ale widzę, że rezerwowych lepiej cienkich mieć?

Gość Wściekły Pies
Opublikowano

weteran ekstraklasy Edi strzelcem pierwszej bramki w sezonie :)

Gość Wściekły Pies
Opublikowano

jako że nie ma tamatu o I lidze, może mi ktoś powiedzieć dlaczego Cracovia nie grała jeszcze żadnego meczu?

Opublikowano

w Krakowie; na Stadionie Miejskim Hutnik Kraków / w pierwotnym terminie (5 sierpnia, 17:00) odwołany z powodu meczu Okocimskiego KS-u w Pucharze Polski

w pierwotnym terminie (15 sierpnia, 19:00) odwołany z powodu powołania trzech zawodników Cracovii do reprezentacji narodowych

Gość Wściekły Pies
Opublikowano

w Krakowie; na Stadionie Miejskim Hutnik Kraków / w pierwotnym terminie (5 sierpnia, 17:00) odwołany z powodu meczu Okocimskiego KS-u w Pucharze Polski

w pierwotnym terminie (15 sierpnia, 19:00) odwołany z powodu powołania trzech zawodników Cracovii do reprezentacji narodowych

chodziło mi o mecze ligowe, niektóre drużyny rozegrały już po dwa mecze, a te sieroty jako jedyne żadnego.

Opublikowano

Ten koleś ze Szwecji jest dobry? Bo jeśli tak, to uznałbym za dość zabawne, że kupili go tuż po tym, jak Szwedzi wywalili ich z pucharów. No ale jak to mówią, lepiej późno niż Śląsk Wrocław.