Skocz do zawartości

Ekstraklasa + Puchar Polski

Featured Replies

• Odpowiedzi 9,6 tys.
  • Wyświetleń 777,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Gość Maiden
    Gość Maiden

Karny z kapelusza, Broź - nurek.    Pastuch z Białegostoku, który po zakończeniu meczu kopnął (sic!) rzeczniczkę prasową Legii zasługuje na sprawę w sądzie.  Co do burzącego się plebsu - jak się nie

• Gość Maiden
    Gość Maiden

Swiadczy to o raczej wielkosci Legii. Najlepszy klub w historii Polski, mistrz kraju, zdobywca krajowego pucharu, zwyciezca grupy w LE, dwukrotny (srogi) pogromca mistrza Szkocji, grajac kaszane dekad

• KAŻDY TO POWIE CRACOVIA RZĄDZI W KRAKOWIE !!!

Opublikowano

1343853660_fakt.jpg

:rofl: :rofl: :rofl:

"na Rumaku do Europy" xD

Opublikowano

Kumpel z pracy chciał mnie zabrać na ten mecz.

Odmówiłem argumentując, że Lech się skupi na PP bo to najłatwiejsza droga do pucharów i nie ma sensu jechać na mecz gdzie gospodarze przegrywają 5:0.

Moja reputacja futbolowego eksperta w zakładzie pracy legła w gruzach.

Dzięki Kolejorz.

Opublikowano

jako ciekawostkę podam fakt,że dziś Ruch wygrał 1-0 z Pelikanem Łowicz, za wyjątkiem ponoć arcynudnego meczu warto odnotować walki bibiców Ruchu i Widzewa z policją i dwa obronione rzuty karne przez bramkarza Ruchu w czasie meczu

Opublikowano

Rumak, Rumak wyp.ierdalaj? Pewnie od następnego meczu takie transparenty zobaczymy. A TAKI BYŁ SUPER!

Opublikowano

Mecz skończył się w karnych, więc widać poziom był wyrównany (a sądząc po luzackim składzie Śląska - nędzny). Jak ktoś napisze, że wynik świadczy o sto razy wyższym poziomie Legii to jest dla mnie idiotą i tyle, wielka spina. Nie pochlebiajcie sobie.

Sądząc po składzie Śląska? <ok>

Ten pucharek jest gów.no warty; tym bardziej po styczniowej szopce Kaczora Donalda i jego platfusów.

Edytowane przez Maiden

Opublikowano

(pipi) warty bo kto organizuje mecz o superpuchar na stadionie jednego z uczestników? Ale właśnie, żeby u siebie przegrać... No (pipi)a to co trza było legii dać jeszcze, handicap 2:0 na starcie?

Opublikowano

Idąc śladem ogozo, przypominam, że można dołączać do fantasy ligi na wp:

kod - 382903138

1) FC Kręcina - ja

2) Qvstry - Qvstra

3) acab - ofsajd

4) Wybierz rybę - Wielki K

5) RTS_Widzew - Bartg

Dalej wiara. W piątek rusza liga.

Opublikowano

Nasza ekstraklasa bedzie transmitowana miedzy innymi w angli. Beda tam pokazywac mecze na zywo.

Biedni polacy mieszkający tam...

Opublikowano

Przecież to będzie leciało na angielskim Comedy Central.

Opublikowano

Idąc śladem ogozo, przypominam, że można dołączać do fantasy ligi na wp:

kod - 382903138

1) FC Kręcina - ja

2) Qvstry - Qvstra

3) acab - ofsajd

4) Wybierz rybę - Wielki K

5) RTS_Widzew - Bartg

Dalej wiara. W piątek rusza liga.

Up. jestem. Może mi ktoś w dwóch słowach wyjaśnić jak grać ;)?

Okienko ogarnąłem na szybko w minutę, ale widzę, że rezerwowych lepiej cienkich mieć?

Opublikowano

Heh już po pierwszym meczu widać, że trafić cokolwiek w fantasy będzie ciężko, jak Pogoń bije Zagłębie 4:0 :potter:

Opublikowano

weteran ekstraklasy Edi strzelcem pierwszej bramki w sezonie :)

Opublikowano

Co tam ciężko. Już mam 4 punkty :D

Zagłębie zaczęło sezon z 6 ujemnymi punktami O.o

Opublikowano

Ja wyjechałem na urlop i nie zdążyłem zmienić składu, a tu patrzę 3 ma kontuzję i w pierwszej kolejce nie zagra ...

Opublikowano

jako że nie ma tamatu o I lidze, może mi ktoś powiedzieć dlaczego Cracovia nie grała jeszcze żadnego meczu?

Opublikowano

w Krakowie; na Stadionie Miejskim Hutnik Kraków / w pierwotnym terminie (5 sierpnia, 17:00) odwołany z powodu meczu Okocimskiego KS-u w Pucharze Polski

w pierwotnym terminie (15 sierpnia, 19:00) odwołany z powodu powołania trzech zawodników Cracovii do reprezentacji narodowych

Opublikowano

w Krakowie; na Stadionie Miejskim Hutnik Kraków / w pierwotnym terminie (5 sierpnia, 17:00) odwołany z powodu meczu Okocimskiego KS-u w Pucharze Polski

w pierwotnym terminie (15 sierpnia, 19:00) odwołany z powodu powołania trzech zawodników Cracovii do reprezentacji narodowych

chodziło mi o mecze ligowe, niektóre drużyny rozegrały już po dwa mecze, a te sieroty jako jedyne żadnego.

Opublikowano

To właśnie mecze ligowe.

Opublikowano

Ox5LE.png

Boże Drogi.

Opublikowano

Święta racja, Dudek na 1:0 :sorcerer: 2:0 Broz

A Slask hmm

1345298646_584929.jpg

Edytowane przez Bartg

Opublikowano

Ten koleś ze Szwecji jest dobry? Bo jeśli tak, to uznałbym za dość zabawne, że kupili go tuż po tym, jak Szwedzi wywalili ich z pucharów. No ale jak to mówią, lepiej późno niż Śląsk Wrocław.

Opublikowano

Ruch skończył się na Kill em all, a ego Rumaka po tym meczu może być za duże, żeby pomieścić na tej planecie.