Opublikowano 12 sierpnia 201212 l Kumpel z pracy chciał mnie zabrać na ten mecz. Odmówiłem argumentując, że Lech się skupi na PP bo to najłatwiejsza droga do pucharów i nie ma sensu jechać na mecz gdzie gospodarze przegrywają 5:0. Moja reputacja futbolowego eksperta w zakładzie pracy legła w gruzach. Dzięki Kolejorz.
Opublikowano 12 sierpnia 201212 l jako ciekawostkę podam fakt,że dziś Ruch wygrał 1-0 z Pelikanem Łowicz, za wyjątkiem ponoć arcynudnego meczu warto odnotować walki bibiców Ruchu i Widzewa z policją i dwa obronione rzuty karne przez bramkarza Ruchu w czasie meczu
Opublikowano 12 sierpnia 201212 l Rumak, Rumak wyp.ierdalaj? Pewnie od następnego meczu takie transparenty zobaczymy. A TAKI BYŁ SUPER!
Opublikowano 12 sierpnia 201212 l Mecz skończył się w karnych, więc widać poziom był wyrównany (a sądząc po luzackim składzie Śląska - nędzny). Jak ktoś napisze, że wynik świadczy o sto razy wyższym poziomie Legii to jest dla mnie idiotą i tyle, wielka spina. Nie pochlebiajcie sobie. Sądząc po składzie Śląska? <ok> Ten pucharek jest gów.no warty; tym bardziej po styczniowej szopce Kaczora Donalda i jego platfusów. Edytowane 12 sierpnia 201212 l przez Maiden
Opublikowano 13 sierpnia 201212 l (pipi) warty bo kto organizuje mecz o superpuchar na stadionie jednego z uczestników? Ale właśnie, żeby u siebie przegrać... No (pipi)a to co trza było legii dać jeszcze, handicap 2:0 na starcie?
Opublikowano 13 sierpnia 201212 l już za chwilę, już za momencik, start najbardziej epickiej ligi europy http://youtu.be/I4HRQP-Gw9c
Opublikowano 13 sierpnia 201212 l Idąc śladem ogozo, przypominam, że można dołączać do fantasy ligi na wp: kod - 382903138 1) FC Kręcina - ja 2) Qvstry - Qvstra 3) acab - ofsajd 4) Wybierz rybę - Wielki K 5) RTS_Widzew - Bartg Dalej wiara. W piątek rusza liga.
Opublikowano 14 sierpnia 201212 l Nasza ekstraklasa bedzie transmitowana miedzy innymi w angli. Beda tam pokazywac mecze na zywo. Biedni polacy mieszkający tam...
Opublikowano 15 sierpnia 201212 l Naprawdę ktos jest zainteresowany w UK oglądaniem tych pastuchów? :potter:
Opublikowano 17 sierpnia 201212 l Idąc śladem ogozo, przypominam, że można dołączać do fantasy ligi na wp: kod - 382903138 1) FC Kręcina - ja 2) Qvstry - Qvstra 3) acab - ofsajd 4) Wybierz rybę - Wielki K 5) RTS_Widzew - Bartg Dalej wiara. W piątek rusza liga. Up. jestem. Może mi ktoś w dwóch słowach wyjaśnić jak grać ? Okienko ogarnąłem na szybko w minutę, ale widzę, że rezerwowych lepiej cienkich mieć?
Opublikowano 17 sierpnia 201212 l Heh już po pierwszym meczu widać, że trafić cokolwiek w fantasy będzie ciężko, jak Pogoń bije Zagłębie 4:0 :potter:
Opublikowano 17 sierpnia 201212 l Co tam ciężko. Już mam 4 punkty Zagłębie zaczęło sezon z 6 ujemnymi punktami O.o
Opublikowano 17 sierpnia 201212 l Ja wyjechałem na urlop i nie zdążyłem zmienić składu, a tu patrzę 3 ma kontuzję i w pierwszej kolejce nie zagra ...
Opublikowano 18 sierpnia 201212 l jako że nie ma tamatu o I lidze, może mi ktoś powiedzieć dlaczego Cracovia nie grała jeszcze żadnego meczu?
Opublikowano 18 sierpnia 201212 l w Krakowie; na Stadionie Miejskim Hutnik Kraków / w pierwotnym terminie (5 sierpnia, 17:00) odwołany z powodu meczu Okocimskiego KS-u w Pucharze Polski w pierwotnym terminie (15 sierpnia, 19:00) odwołany z powodu powołania trzech zawodników Cracovii do reprezentacji narodowych
Opublikowano 18 sierpnia 201212 l w Krakowie; na Stadionie Miejskim Hutnik Kraków / w pierwotnym terminie (5 sierpnia, 17:00) odwołany z powodu meczu Okocimskiego KS-u w Pucharze Polski w pierwotnym terminie (15 sierpnia, 19:00) odwołany z powodu powołania trzech zawodników Cracovii do reprezentacji narodowych chodziło mi o mecze ligowe, niektóre drużyny rozegrały już po dwa mecze, a te sieroty jako jedyne żadnego.
Opublikowano 18 sierpnia 201212 l Święta racja, Dudek na 1:0 2:0 Broz A Slask hmm Edytowane 18 sierpnia 201212 l przez Bartg
Opublikowano 18 sierpnia 201212 l Ten koleś ze Szwecji jest dobry? Bo jeśli tak, to uznałbym za dość zabawne, że kupili go tuż po tym, jak Szwedzi wywalili ich z pucharów. No ale jak to mówią, lepiej późno niż Śląsk Wrocław.
Opublikowano 18 sierpnia 201212 l Ruch skończył się na Kill em all, a ego Rumaka po tym meczu może być za duże, żeby pomieścić na tej planecie.