Skocz do zawartości

Ekstraklasa + Puchar Polski

Fan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Juz chu.j ze Śląskiem, że grali tak jak z AIK :D Ale ruch :D haha :D no ja j..e...bie a ten wyngier w lechu trochę kozak.

Gość Wściekły Pies
Opublikowano (edytowane)

Wyniki losowania par 1/8 finału Pucharu Polski .

Flota Świnoujście - Cracovia Kraków

Ruch Chorzów - Korona Kielce

Zagłębie Lubin - Polonia Warszawa

Śląsk Wrocław - GKS Bełchatów

Jagiellonia Białystok - Lechia Gdańsk

Górnik Wałbrzych - Olimpia Grudziądz

Warta Poznań - Wisła Kraków

Piast Gliwice - Legia Warszawa

Edytowane przez Wściekły Pies
Gość Wściekły Pies
Opublikowano

dziwnie się ogląda analizę meczu ekstraklasy w wykonaniu brytyjskim :)

Gość Wściekły Pies
Opublikowano

Widzew zaraz ogra zeszłorocznego wicemistrza - Ruch, a tydzień temu wygrał z mistrzem. Chyba mamy faworyta do tytułu ;)

Opublikowano

Korona postanowiła pomóc Slaskowi ile sie da, grajac juz w 9 i dajac 2 karne przeciwnikowi, brawa dla Kijanskaska i Lisowskiego :potter: Szkoda troche bramkarza rezerwowego Korony, który obronił pierwszego karnego i kilka sytuacji, ale jego obroncy chyba postawili dzis 1 u buka.

Opublikowano

Ciekawe czy pogoń dziś wygra, (pipi)a bo brakuje mi ich do kuponu :)

Opublikowano (edytowane)

Polonia sprawiała kłopoty lechowi (czy on może byc jakimś wyznacznikiem w naszej lidze teraz? :P Bo nie wiadomo teraz), ogólnie ta sklecona naprędce polonia działa lepiej niż za czasów milionów wojciecha

edit: w ogóle co ja pisze, ja pie.rdole - miliard edytów i pięknie te zdanie wyszło xD

Edytowane przez Oran
Opublikowano

Kuuurva, 0:1 ;/ a pogoń jak ci.py, traore dobry w miare, ale sam nic nie zrobi (no i (pipi)a mógłby w bramke kopać)

Opublikowano

Drwijcie, (pipi)a zemści sie to na was kiedyś :P

Przegrałem 8 zł, mogłem mieć 1000 zł z hakiem ... Także, strata żadna, ale już myślałem co se kupie ;/

• Plusik 1
Opublikowano

Beton w formie

Tymczasem Hilary Nowak jest nieugięty. - Nie rozważam wysłania eksperta do Zabrza i to się nie zmieni co najmniej do połowy września, gdy ponownie zbierze się Komisja - informuje Nowak. - Górnika obowiązuje więc nasza decyzja o przenosinach do Sosnowca, na obiekt, który przedstawiono nam we wniosku licencyjnym - dodaje.

Chcieliśmy o tym wszystkim porozmawiać z panem Nowakiem, niestety okazał się chamem i rzucił słuchawką. A było tak...

Chcieliśmy zapytać o sytuację ze stadionem Górnika. Dlaczego nie może pan do nich wysłać teraz przedstawiciela komisji, tak jak się tego domaga klub? Górnik twierdzi, że naniósł poprawki i stadion nadaje się do gry.

- Proszę pana, Górnik Zabrze doskonale wie... Ja nie... Pan ma upoważnienie do pośredniczenia między Górnikiem i Komisją Licencyjną?

- Nie.

- Ja w tej sprawie zdania nie zmienię, proszę pana. Będzie wysłany po posiedzeniu komisji odpowiedni ekspert i oceni czy stadion się nadaje. Od razu uprzedzam, że jeżeli stadion jest terenem budowy, to nie będzie takiej zgody.

- Ale stadion Legii Warszawa dwa lata temu też był placem budowy i można tam było rozgrywać mecze. Czym on się konkretnie różnił od tego w Zabrzu?

- Logicznie było wszystko, proszę pana, zrobione. Nic nie powodowało, że jest niebezpieczeństwo dla widzów.

- Górnik twierdzi, że u nich też już nie ma niebezpieczeństwa, tylko proszą, żeby ktoś od was przyjechał i to sprawdził.

- Widzę, że pan jest rzecznikiem Górnika, a nie bezstronnym dziennikarzem. Dziękuję. Do widzenia...

Opublikowano

Karny z Doopy dla piasta dziękujemy ci borski .Co za patologia :/.A jak dodamy pseudo komentarz "być może ten karny pobudzi do ataku Pogoń "

to :/