_lukas_ 1 685 Opublikowano 18 sierpnia 2012 Opublikowano 18 sierpnia 2012 Duet marzeń Ślusorz - Ibuprom postrachem ligi Cytuj
Gość Oran Opublikowano 18 sierpnia 2012 Opublikowano 18 sierpnia 2012 Juz chu.j ze Śląskiem, że grali tak jak z AIK Ale ruch haha no ja j..e...bie a ten wyngier w lechu trochę kozak. Cytuj
Bartg 5 457 Opublikowano 19 sierpnia 2012 Opublikowano 19 sierpnia 2012 Hmm jak na taki zapowiadany badziew w lidze, nieciekawą ( wg Piotra Ćwielonga ) pogodę do gry mamy mnóstwo bramek - na razie trzy wyniki po 4:0 i cztery wyniki po 2:1 Cytuj
Gość Wściekły Pies Opublikowano 21 sierpnia 2012 Opublikowano 21 sierpnia 2012 (edytowane) Wyniki losowania par 1/8 finału Pucharu Polski . Flota Świnoujście - Cracovia Kraków Ruch Chorzów - Korona Kielce Zagłębie Lubin - Polonia Warszawa Śląsk Wrocław - GKS Bełchatów Jagiellonia Białystok - Lechia Gdańsk Górnik Wałbrzych - Olimpia Grudziądz Warta Poznań - Wisła Kraków Piast Gliwice - Legia Warszawa Edytowane 21 sierpnia 2012 przez Wściekły Pies Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 21 sierpnia 2012 Opublikowano 21 sierpnia 2012 Tu jest już mecz i rewanż ? Cytuj
Alex van Cube 462 Opublikowano 21 sierpnia 2012 Opublikowano 21 sierpnia 2012 (edytowane) Tu jest już mecz i rewanż ? nie Edytowane 21 sierpnia 2012 przez Alex van Cube Cytuj
Gość Maiden Opublikowano 22 sierpnia 2012 Opublikowano 22 sierpnia 2012 Czy Władimir D. został już piłkarzem WIELKIEGO ŚLĄSKA? Cytuj
Gość Wściekły Pies Opublikowano 22 sierpnia 2012 Opublikowano 22 sierpnia 2012 dziwnie się ogląda analizę meczu ekstraklasy w wykonaniu brytyjskim Cytuj
gork 19 Opublikowano 22 sierpnia 2012 Opublikowano 22 sierpnia 2012 Na Comedy Central puszczają? 3 Cytuj
Gość Wściekły Pies Opublikowano 25 sierpnia 2012 Opublikowano 25 sierpnia 2012 Widzew zaraz ogra zeszłorocznego wicemistrza - Ruch, a tydzień temu wygrał z mistrzem. Chyba mamy faworyta do tytułu Cytuj
Tokar 8 266 Opublikowano 25 sierpnia 2012 Opublikowano 25 sierpnia 2012 Jesteśmy siłą tej ligi. Cytuj
Bartg 5 457 Opublikowano 25 sierpnia 2012 Opublikowano 25 sierpnia 2012 Widać pozytywny wpływ odpadnięcia z pucharu polski na postawę piłkarzy :potter: Jak widać na tą ligę wystarczy łapanka randomowych obcokrajowców + drugie tyle juniorów. Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 26 sierpnia 2012 Opublikowano 26 sierpnia 2012 Jak by ktoś nie widział: http://www.dailymotion.com/video/xt27xv_bramka-tonev_sport Cytuj
Bartg 5 457 Opublikowano 26 sierpnia 2012 Opublikowano 26 sierpnia 2012 Korona postanowiła pomóc Slaskowi ile sie da, grajac juz w 9 i dajac 2 karne przeciwnikowi, brawa dla Kijanskaska i Lisowskiego :potter: Szkoda troche bramkarza rezerwowego Korony, który obronił pierwszego karnego i kilka sytuacji, ale jego obroncy chyba postawili dzis 1 u buka. Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 27 sierpnia 2012 Opublikowano 27 sierpnia 2012 Nie ma tematu o Młodej Ekstraklasie to wkleję tu: http://www.weszlo.com/news/11573-Polonia_jedzie_na_mecz_Mlodej_Ekstraklasy_Po_drodze_zaglada_do Pełna profeska Cytuj
Gość Oran Opublikowano 27 sierpnia 2012 Opublikowano 27 sierpnia 2012 Ciekawe czy pogoń dziś wygra, (pipi)a bo brakuje mi ich do kuponu Cytuj
Grabek 2 775 Opublikowano 27 sierpnia 2012 Opublikowano 27 sierpnia 2012 Jak nie wygra z Lechią, to będzie wstyd przecież. Na prędce sklecona Polonia ich zjadła ; / Cytuj
Gość Oran Opublikowano 27 sierpnia 2012 Opublikowano 27 sierpnia 2012 (edytowane) Polonia sprawiała kłopoty lechowi (czy on może byc jakimś wyznacznikiem w naszej lidze teraz? Bo nie wiadomo teraz), ogólnie ta sklecona naprędce polonia działa lepiej niż za czasów milionów wojciecha edit: w ogóle co ja pisze, ja pie.rdole - miliard edytów i pięknie te zdanie wyszło xD Edytowane 27 sierpnia 2012 przez Oran Cytuj
Gość Oran Opublikowano 27 sierpnia 2012 Opublikowano 27 sierpnia 2012 Kuuurva, 0:1 ;/ a pogoń jak ci.py, traore dobry w miare, ale sam nic nie zrobi (no i (pipi)a mógłby w bramke kopać) Cytuj
Gość Oran Opublikowano 28 sierpnia 2012 Opublikowano 28 sierpnia 2012 Drwijcie, (pipi)a zemści sie to na was kiedyś Przegrałem 8 zł, mogłem mieć 1000 zł z hakiem ... Także, strata żadna, ale już myślałem co se kupie ;/ 1 Cytuj
Bartg 5 457 Opublikowano 30 sierpnia 2012 Opublikowano 30 sierpnia 2012 Beton w formie Tymczasem Hilary Nowak jest nieugięty. - Nie rozważam wysłania eksperta do Zabrza i to się nie zmieni co najmniej do połowy września, gdy ponownie zbierze się Komisja - informuje Nowak. - Górnika obowiązuje więc nasza decyzja o przenosinach do Sosnowca, na obiekt, który przedstawiono nam we wniosku licencyjnym - dodaje. Chcieliśmy o tym wszystkim porozmawiać z panem Nowakiem, niestety okazał się chamem i rzucił słuchawką. A było tak... Chcieliśmy zapytać o sytuację ze stadionem Górnika. Dlaczego nie może pan do nich wysłać teraz przedstawiciela komisji, tak jak się tego domaga klub? Górnik twierdzi, że naniósł poprawki i stadion nadaje się do gry. - Proszę pana, Górnik Zabrze doskonale wie... Ja nie... Pan ma upoważnienie do pośredniczenia między Górnikiem i Komisją Licencyjną? - Nie. - Ja w tej sprawie zdania nie zmienię, proszę pana. Będzie wysłany po posiedzeniu komisji odpowiedni ekspert i oceni czy stadion się nadaje. Od razu uprzedzam, że jeżeli stadion jest terenem budowy, to nie będzie takiej zgody. - Ale stadion Legii Warszawa dwa lata temu też był placem budowy i można tam było rozgrywać mecze. Czym on się konkretnie różnił od tego w Zabrzu? - Logicznie było wszystko, proszę pana, zrobione. Nic nie powodowało, że jest niebezpieczeństwo dla widzów. - Górnik twierdzi, że u nich też już nie ma niebezpieczeństwa, tylko proszą, żeby ktoś od was przyjechał i to sprawdził. - Widzę, że pan jest rzecznikiem Górnika, a nie bezstronnym dziennikarzem. Dziękuję. Do widzenia... Cytuj
Gość Darude Opublikowano 31 sierpnia 2012 Opublikowano 31 sierpnia 2012 Karny z Doopy dla piasta dziękujemy ci borski .Co za patologia .A jak dodamy pseudo komentarz "być może ten karny pobudzi do ataku Pogoń " to Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi