Opublikowano 31 sierpnia 201212 l Jakby co postawiłem na pogoń - nie liczcie, ze wygra ;/ a orest na bezrobociu - czekamy na slask w przyszlym sezonie w pojedynkach z cracovia, czy arką.
Opublikowano 31 sierpnia 201212 l Golla nie strzelił gola, a Kolendowicz z 2 metrów strzelił 20 obok i nad :potter: Tak racja Oran dobrze postawiłeś
Opublikowano 31 sierpnia 201212 l Jakby co postawiłem na pogoń - nie liczcie, ze wygra ;/ nie szkoda Ci pieniędzy na granie? wygrałeś coś kiedyś? :>
Opublikowano 31 sierpnia 201212 l Oran postaw jutro na Bełchatów, thanks from the mountain ! :potter:
Opublikowano 31 sierpnia 201212 l Ten mecz to był na remis (Piast-Pogoń) .Piłkarskie dno fakt ,ale jednak ten "sprawiedliwy" wypaczył wynik. Edytowane 31 sierpnia 201212 l przez Darude
Opublikowano 31 sierpnia 201212 l omg... bramka na 0-2 to są jakieś jaja. Pareiko - chyba czas na emeryture, Chavez na zabawę w księdza, a Sobolewski... nie wiem, może jakiś asystent trenera?
Opublikowano 31 sierpnia 201212 l Polonia przekręcona na karnolda, założe się że Wisła w swoim stylu zdobędzie punkt(y) w doliczonym czasie ;-) także tego Edytowane 31 sierpnia 201212 l przez Vinny
Opublikowano 31 sierpnia 201212 l Polonia przekręcona na karnolda, założe się że Wisła w swoim stylu zdobędzie punkt(y) w doliczonym czasie ;-) także tego zasłużona porażka, nie wiem co to za pomysł na ustawienie w pierwszej połowie... nie rozumiem dlaczego w przerwie zszedł Wilk, a nie Sobol. I nawet nie chcę rozumieć dlaczego Quioto przeszedł się po tym Poloniście... to było (pipi)owe, tak jak pisałem wcześniej Pareiko, Sobol i Chavez nie nadają się do gry w piłkę. Niech gra ten Miśkiewicz z Milanu, niech gra Łukasz "Orbit" Garguła, niech gra Bunoza, nawet Jaliens niech gra. Jedyny pozytyw jest taki że Szewczyk i Chrapek pokazali się z dobrej strony i jest szansa że coś z nich będzie. Kamiński niech zrobi trochę masy, albo nosi mniejszą koszulkę bo wygląda jak młodszy brat reszty zawodników i może też coś z nie go będzie.
Opublikowano 1 września 201212 l Zwycięski pochód Widzewa trwa. Tym samym jest to najlepszy początek sezonu od 95 r., kiedy to Widzew wygrał ligę nie przegrywając żadnego meczu w sezonie. Powtórka ? 8)
Opublikowano 1 września 201212 l Zwycięski pochód Widzewa trwa. Tym samym jest to najlepszy początek sezonu od 95 r., kiedy to Widzew wygrał ligę nie przegrywając żadnego meczu w sezonie. Powtórka ? 8) ... oprócz finału PP.
Opublikowano 3 września 201212 l Sprawdzone info telefoniczne od znajomego - Orest robi teraz jako cieć na jednym z łódzkich orlików.
Opublikowano 3 września 201212 l Podobno jego planem jest zdobyć teraz mistrzostwo z Widzewem, bo był jeszcze beztroskim młodzieńcem, kiedy ostatnio Widzew coś wygrał. Edytowane 3 września 201212 l przez ogqozo
Opublikowano 3 września 201212 l Nie wiem czy to przytyk w stronę Widzewa czy Oresta. Tak czy inaczej Lenczyk raczej by się nie dogadał z tutejszym zarządem, bo chyba nie jest przyzwyczajony do robienia transferów przez youtube i w ogóle dostawania w pakietach po kilka sztuk randomowych grajków, którzy akurat byli za darmo. Nasz Mroczkowski jeszcze przejmie kiedyś kadrę, tak będzie !
Opublikowano 5 września 201212 l jeszcze nie oficjalnie ale o 15.00 mają potwierdzić... Młody Fornalik z Chorzowa out...Jacek Zieliński in
Opublikowano 5 września 201212 l Heh witamy w Polsce Trzyletni kontrakt Tomasza Fornalika okazał się tyle warty, ile kiedyś dziesięcioletni Wojciecha Stawowego. Nowym trenerem Ruchu Chorzów zostanie dzisiaj Jacek Zieliński (ten starszy, z Polonii).
Opublikowano 14 września 201212 l "sędzia" Liczmański zawsze spoko! Karny z dupy, wyimaginowany spalony przy sytuacji 1 na 1. super. edit: druga połowa: bramka na 2-0 z metrowego spalonego, doliczone 7min?! wtf? za godziny płacą temu pajacowi? Edytowane 14 września 201212 l przez Wściekły Pies
Opublikowano 14 września 201212 l x2 W sumie mecz wyrównany tak na 0:0 ale tak trochę jak dla mnie Pogoń lepiej wyglądała ,wiślacy trochę ociężale biegają brakuje im szybkości .
Opublikowano 15 września 201212 l w pierwszej połowie zdecydowanie częściej atakowała Wisła, później dostała jeden strzał od sędziego do szatni, później na samym początku 2. połowy. Od drugiej bramki Pogoń dobrze się broniła + wyprowadzała groźne kontry.