Opublikowano 22 lutego 201312 l No, skarb kibica zmaltretowalem pare razy juz i czekam. W sumie pierwwszy mecz mam w (pipi)e ale ciekaw jestem tej Polonii
Opublikowano 22 lutego 201312 l Kurczę, lecieli na oparach ale zawodnicy myślę chcieli się pokazać żeby ktoś im dał normalny kontrakt. I części to się udało. Kibicuję Legii ale to, że klub Polonii dogorywa przez jakichś pseudo-biznesmenów to kpina Tacy ludzie nie powinni w ogóle w to wchodzić jeśli nie mają pomysłu na utrzymywanie klubu
Opublikowano 23 lutego 201312 l W meczu piłki śnieżnej Śląsk Wrocław pokonał Widzew Łódź 2:1 Skład Śląska: Marian Kelemen - Tadeusz Socha, Marcin Kowalczyk, Marek Wasiluk, Amir Spahic - Waldemar Sobota, Dalibor Stevanovic (82. Rok Elsner), Sebastian Mila, Przemysław Kaźmierczak, Piotr Ćwielong (90. Sylwester Patejuk) - Cristian Omar Diaz (69. Łukasz Gikiewicz) plus w bonusie Milos Dragojevic
Opublikowano 23 lutego 201312 l Przecież ta paka rozniesie ligę. Bójcie się chamy, na tron wracamy! Chyba coś nie wyszło. Taka paka a na pierwsze punkty na wiosnę musi jeszcze poczekać.
Opublikowano 23 lutego 201312 l Hahaha ktoś koronując Legię przed pierwszym meczem zapomniał, że to liga polska, a tu wszystko jest możliwe - vide rozjechanie Jagi przez Podbeskidzie 4:0.
Opublikowano 24 lutego 201312 l beka z Legii majden wróci za 2 miesiące! Edytowane 24 lutego 201312 l przez ofsajd
Opublikowano 24 lutego 201312 l Legia slicznie. Dzisiaj niech Wisla wygra bo nie moge patrzec na tych bambrow z Belchatowa i zycze im wycofania sie z rozgrywek najlepiej. Lech rozjezdza Ruch i 1pkt straty bedzie.
Opublikowano 24 lutego 201312 l Jestem zadowolony. Oby tylko Hamalainen za szybko nie dostosował się do poziomu polskiej ligi to możemy mieć z niego pożytek.
Opublikowano 26 lutego 201312 l No i 4:1 się skończyło, o dziwo z tego się nie nabijasz ;] Sagan jeszcze umie grać, Kałmanawardze jak widać również - bramka i asysta dzisiaj.
Opublikowano 27 lutego 201312 l http://roosevelta81.pl/?p=2773Tak ogladajac te zdjecia z budwy stadionu to robia naprawde kapitalne wrazenie! Miejmy nadzieje, ze niedlugo w naszej kopanej wszyscy beda miali juz nowoczesne stadiony i odbior lig oraz kazdego meczu bedzie duzo lepszy
Opublikowano 27 lutego 201312 l Od kiedy ogłoszono, że w Pucharze Śląsk trafił na Flotę Świnoujście, czekałem na to wydarzenie. Nie chciałem zapeszać, czekałem cierpliwie - i jest, już w pierwszym spotkaniu. Jest. Gola strzelili w jednym meczu Niedziela oraz Sobota.
Opublikowano 27 lutego 201312 l A Pawłowski z Zagłębia znowu strzela bramkę. Nie pogniewałbym się jak by ta telenowela zakończyła się pozytywnie i jeszcze przed końcem okienka wzmocnił Kolejorza.
Opublikowano 27 lutego 201312 l No i 4:1 się skończyło, o dziwo z tego się nie nabijasz ;] Sagan jeszcze umie grać, Kałmanawardze jak widać również - bramka i asysta dzisiaj. No ale dwa ostatnie gole ze spalonych . Zmusiłem się żeby obejrzeć drużynę z mojego miasta bo polską ligę omijam szerokim łukiem . Zresztą jak każdą inną prócz Premierleague No i ten oszołom Shrek rozdawał kartki tylko Grudziądzanom . A swoją drogą to ciekawy wynik jeżeli chodzi o kwestię ustawiania meczyków . Dość spory kurs na 0:1 do przerwy a potem wysoka wygrana Legii . Tak sobie to przy piwku w przerwie meczu wykombinowałem Ale chyba już wszystkie przekrętasy tej ligi siedzą ??? Edytowane 27 lutego 201312 l przez malin1976
Opublikowano 27 lutego 201312 l A kartka dla Furmana? A nie obgwizdany karny na Dvalishvilim? http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=hN9qJpslteM#t=539sMega spalone, nie ma co. <OK> Lepiej już piłki nie oglądaj, skup się na swoim miasteczku. Bo na tejże malin197sześć, zwyczajnie, się nie znasz (oczywiście poza premłjerlig). Edytowane 27 lutego 201312 l przez Maiden
Opublikowano 1 marca 201312 l Ku.rwa , Małek Wałek, zapomniałem hejta puścić. 3 minuty doliczone, Śląsk wpier.dala kartfola w 94:30, beka obecna.
Opublikowano 1 marca 201312 l Rafał "Messi" Boguski w życiowej formie, daje mu 2 tygodnie na rozsypanie się
Opublikowano 2 marca 201312 l Popisów debila Dragojevica ciąg dalszy. Najpierw puszczona turlająca się powoli piłka "bo podskoczyła", a teraz czerwona po bezsensownym wyjściu i zagraniu ręką. Niech on (pipi)a złamie nogę albo coś, ja pier/dole.
Opublikowano 2 marca 201312 l A ja wczorajszy mecz przemilczę bo bym musiał użyć samych przekleństw. Muraś był dobry jak kilka razy "strzelał" i piłka ledwo dokulała się do bramkarza.
Opublikowano 2 marca 201312 l Bełchatów urwał punkty Legii, jutro gramy i... Lider Edytowane 2 marca 201312 l przez dydel
Opublikowano 2 marca 201312 l Bekoliga ,cyrkoliga nie wiem jak ją nazwać .No żeby taka Legia niby z takim "megahiperturbo składem " nie rozwalcowała Bełchatowa to śmiech na sali .Tak czy inaczej walka o majstra będzie do ostatniej kolejki ,wygra ktoś z większym fartem pewnie .A potem puchary i też będzie beko-beka, bo poodpadają po pierwszych rundach .