Skocz do zawartości

Ekstraklasa + Puchar Polski

Fan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

z braku laku zobaczyłem dziś Ruch-Lechia na c+....długi czas znowu nie włączę polskiej ligi...tragiczny poziom, kopanina jak w podstawówce, do tego mecz tak nudny, że zasnąłby na nim nawet człowiek chory na bezsenność. Jedyne co fajne to obie bramki...gdyby nie fakt, że to ekstraklasa to obie latały by w serwisach sportowych jako bramki stadiony świata...szczególnie strzał Malinowskiego...coś pięknego.

Opublikowano

z braku laku zobaczyłem dziś Ruch-Lechia na c+....długi czas znowu nie włączę polskiej ligi...tragiczny poziom, kopanina jak w podstawówce, do tego mecz tak nudny, że zasnąłby na nim nawet człowiek chory na bezsenność. Jedyne co fajne to obie bramki...gdyby nie fakt, że to ekstraklasa to obie latały by w serwisach sportowych jako bramki stadiony świata...szczególnie strzał Malinowskiego...coś pięknego.

Ja podczas Widzew - Zawisza w 2 połowie smacznie spałem. Obudziło mnie darcie mordy komentatora po golu na 2-1. TEN POZIOM.

Opublikowano

Ja podczas Widzew - Zawisza w 2 połowie smacznie spałem. Obudziło mnie darcie mordy komentatora po golu na 2-1. TEN POZIOM.

KIBIC SUKCESU!

Opublikowano

Levy chyba naprawdę myśli, że ma szanse powalczyć z Brugią, bo zostawia Milę na ławce. W sumie racja, Mila już sporo zrobił dla klubu, a w tym momencie jest prawdopodobnie tak ciepło, jak jeszcze nie było w historii Wrocławia (37 stopni). "Jest (pipi) gorąco", powiedziałby zapewne Piotr Ćwielong. Szykuje się fantastyczne widowisko. Na szczęście gra też liga w Rosji, gdzie mają w miarę chłodno, bo co by to był za weekend...

Opublikowano

PAJSZAŁO! (pipi)a no typ jest dobry we ch.uj, na naszą ligę to może być gwiazda.

Gość Maiden
Opublikowano

Po dwóch meczach, słaba Legia lideruje. 

Bilans bramkowy: 8-1. <ok> 

Opublikowano

mejden, a kto mówil, że slaba legia jest słaba? ja nie ukrywam, że skład mają NAJDROŻSZY i NAJLEPSZY w polsce... Na papierze. Aż by było wstyd jakby z kimkolwiek przegrali.

Opublikowano (edytowane)

Nie ma co zwalać wszystkiego na bramkarza. Żaden bramkarz tak szybko (kiedy już piłka była 5 m od bramki) nie zadecyduje, czy wychodzić, czy założyć strzał napastnika, czy założyć, że piłki nikt nie dotknie. Dlatego zadanie stopera przy tego typu piłce jest proste: zatrzymaj piłkę (choćby wybij na trybuny) albo spieprzaj i nie zasłaniaj. Wielu stoperów je zawala, a potem cała krytyka idzie na bramkarza. Wyobraźcie sobie chwilę, że stoicie na tym miejscu mając taką sytuację i kiedy podejmujecie jaką decyzję? Rzucacie się, a napastnik dochodzi do piłki gdy leżycie daleko, dopiero was upokarzając? Ot, trochę farta, trochę nieporozumienia stoperów z bramkarzem.

Edytowane przez ogqozo