Opublikowano 31 marca 201411 l Maiden ty masz ostro nasrane w tej glowie dopadli cie kiedys i wykorzystali seksualnie poznaniacy czy kazdy szanujacy sie kibic stolecznego klubu ma takie spiete poslady na mysl o lechu poznan? kompleksy
Opublikowano 31 marca 201411 l no ale o co kompleksy? rozumiem na tle kibicowskim bo to bezprzecznie dwa najlepsze kluby w polsce ale sportowo pod wzgledem trofeow - tu nie ma co porownywac (na korzysc legii oczywiscie). Juz bardziej rozumiem spiny kibicow United i Liverpoolu czy z naszego podworka Ruchu i Górnika niż Legii vs Lecha. A zachowanie Maidena to juz w ogole skrajne buractwo - dlatego sie pytam czy to kazdy kibic legii tak ma czy tylko ten jeden przypadek
Opublikowano 31 marca 201411 l Mysle, że duża większość. Tak się teraz nowocześnei kibicuje, to co na boisku jest najmniej istotne.
Opublikowano 31 marca 201411 l kur.w jaki buldópy hejterów Legii xd beka trochę jak sobie tak człowiek poczyta od czasu do czasu.
Opublikowano 31 marca 201411 l Wszyscy chcą nas z ligi spuścić Brożek po rykoszecie myli Miśkiewicza, za chwile ten robi Boruca nie trafiając w piłkę i piekny samoboj
Opublikowano 31 marca 201411 l Spoko za tydzień to wy dostaniecie 3 punkty od Franka Wszedł na boisku Burdenski i wszyscy się dostosowali do jego poziomu... skandal
Opublikowano 31 marca 201411 l http://www.bksite.pl/2014/03/31/miskiewicz-myslami-w-lublinie-puszcza-miedzy-nogami-podanie-nalepy/
Opublikowano 2 kwietnia 201411 l Typowe: szaleniec, burak, wariat, arogant itp. A może, po prostu, szczery do bólu, bezkompromisowy, suk.inkot? To by było bliższe prawdzie.Legia wyprzedza naszą buraczaną ligę o pięć długości. Do tego stopnia, że pozwala sobie na wymianę trenera gdy lideruje. Ałrajt prowincjo?
Opublikowano 3 kwietnia 201411 l A kto twierdzi, że jest? Nie zmienia to faktu, że jej potencjał pozwala jej wciągać resztę ligi lewą dziurą nosa. Ja nie boję się o tym głośno mówić, choć zdaję sobie sprawę, że ze względu na niechęć do stolicy, dzielenie się tymi faktami jest na prowincji źle odbierane. Edytowane 3 kwietnia 201411 l przez Maiden
Opublikowano 3 kwietnia 201411 l Widać było ten potencjał w LE. I nie tyle niechęć do stolicy co do takich wieśniaków ze stolicy jak ty. Prosto z zielonki.
Opublikowano 3 kwietnia 201411 l mnie roz.(pipi)a w tych "warszawiakach" ze mieszkaja w jakich szalasach w jakis dzielnicach czy wioskach obok stolycy, do jej centrum maja czesto dalej niz ja z chorzowa mam np do krakowa...no ale (pipi)a sa ze stolycy, a nie z prowincji
Opublikowano 3 kwietnia 201411 l Bo to się nazywa mieszkanie w eksluzywnych apartamentowych dzielnicach Warszawy, jak w Los Angeles. Mentalnością piłkarze Legii nie różnią się od przeciętnego ich kibica, jesteśmy już tak za(pipi)iście, dostajemy 50k miesięcznie że na pewno wygramy z każdym na miękko, przecież tyle żelu poszło na włosy, a pod stadionem stoi Panamera. Jakby nasi grajkowie mieli troche więcej pokory, szacunku do ciężkiej pracy to może by ta liga dogoniła Czechy czy Słowacje, a tak jak każdy kto strzeli 5 bramek w sezonie albo zaliczy 2 asysty z rogu dostaje kontrakt życia na kilkadziesiąt tysięcy miesięcznie i już jest krUlem życia. Szkoda, że to idzie w kierunku Rosji, a nie sensownego zarządzania, niedługo 16 latkowie będą żądać samochodu, mieszkania i kontraktu na 100k.
Opublikowano 4 kwietnia 201410 l Widać było ten potencjał w LE. I nie tyle niechęć do stolicy co do takich wieśniaków ze stolicy jak ty. Prosto z zielonki. O, kiedyś tam omyłkowo trafiłem - wsiadłem w zły pociąg. W okolicach dworca PKP wciąż się pasą krowy?
Opublikowano 5 kwietnia 201410 l Koniec żartów, Widzew zaczyna grać, bo przed podziałem punktów się nie opylało.
Opublikowano 5 kwietnia 201410 l Ogólnie chłopaki z ligi się rozkręcają pod koniec, może ta z pozoru absurdalna zmiana systemu okaże się zbawienna. Na razie chyba mamy najlepsza kolejkę tej rundy, a może i sezonu, Lech w 20 minut gwałci Teodorczykeim (sic) Jagielonie. upd. Dobra ta Jaga, jutro Stokowiec wyleci cos mi sie wydaje. Teo hattrick, Kownacki wchodzi i w 3 minuty robi bramke i asyste. Edytowane 5 kwietnia 201410 l przez Bartg
Opublikowano 6 kwietnia 201410 l Dzieki Wisło, że dałaś nam zagrać najlepszy mecz w sezonie Spoko za tydzień to wy dostaniecie 3 punkty od Franka Wszedł na boisku Burdenski i wszyscy się dostosowali do jego poziomu... skandal nie rzucam słów na wiatr
Opublikowano 9 kwietnia 201410 l Koniec żartów, Widzew zaczyna grać, bo przed podziałem punktów się nie opylało. Koniec żartów to bedzie teraz bo Widzew zawita do grodu Gryfa , cos czuje ,że pojazd będzie wielki i skończą się marzenia o utrzymaniu xd . Beka xd Z oficjalnego kanału YT Pogoni. Edytowane 9 kwietnia 201410 l przez Darude
Opublikowano 9 kwietnia 201410 l Wielki powrot polskiego Guardioli bo Jagiellonii! Ogolnie Puchar Polski to chyba jeszcze bardziej randomowe i smieszniejsze rozgrywki niz Ekstraklasa.
Opublikowano 9 kwietnia 201410 l Śmieszne nie-smieszne najlatwiej dostac sie randomom do Ligi Europy A Probierz będzie musial zostac treneren Zawiszy albo Zaglebia, zeby wygrac w tym sezonie ten upragniony puchar
Opublikowano 9 kwietnia 201410 l Probierz jest przereklamowany ,raz udało mu się coś tam wymajstrować ,a potem już nic .Kolejny po polskim Mourinho vel Cześku Michniewiczu który niewiele osiągnął ,a ma poważanie na salonach.
Opublikowano 9 kwietnia 201410 l Przedziwnie to, że jedyne osiągnięcie to PP z Jagą w b. mocnym składzie i w(pipi) w LE, po każdym odejściu z klubu krytykuje ile wlezie, a i tak znajduje prace w tydzień. Siła PR'u.
Opublikowano 12 kwietnia 201410 l Najlepsza drużyna w kraju wbija dwa gole w 20 min. i plebs dumnie śpiewa Legia k**** jest.Kocham prowincję <3