Opublikowano 31 stycznia 201510 l Szkoda tylko, że jak podpisze z Lechem od lata, to pewnie od razu klub kokosa i będzie biegał po schodał, albo ubierał choinke.
Opublikowano 1 lutego 201510 l wlasnie dlatego nic o tym transferze mialo nie wyjsc do mediow. od razu paixao i lech zdementowali sprawe i to jest wlasciwie potwierdzenie ze strony kolejorza ze cos jest bardzo na rzeczy. nigdy sie nie bawili w zadne plotki i spekulacje a teraz nagle szybki komentarz w sprawie. nie usmiecha im sie pewnie teraz wykladac siana ale z drugiej strony nie chca miec kolesia ktory ostatnie pol roku spacerowal po wroclawskich parkach zamiast grac w pilke. no ciekawe, ale i tak bardziej prawdopodobne mi sie wydaje ze paixao zostanie w slasku i bedzie w klubie kokosa niz to ze lech wylozy teraz za niego siano tym bardziej ze wykosztowali sie przed chwila na kadara. z reszta na teraz paixao jest nie potrzebny bo mamy jeszcze zaura i vojo.
Opublikowano 1 lutego 201510 l niezly ruch na tym naszym rynku w tym okienku. podobno marco paixao blisko kolejorza, dzisiaj taka bomba wyszla. jak na polskie warunki taki transfer jesli dojdzie do skutku to wciaga dupa mile razem z maslowskim. jestem bardzo ciekaw ile w tym prawdy. zaur pewnie latem odejdzie, mozliwe ze nie przedluza z vojo wiec taki paixao to jak z nieba by spadl. jevitc, holman, kadar z epizodem w newcastle, a teraz paixao? jak potrafil strzelac majac za plecami pawelcow czy inne sochy to w lechu tez da rade. chyba ze to tylko plota, ale gazeta wroclawska dosc konkretnie przedstawila sprawe. No właśnie, tylko gazeta wrocławska o tym pisze. Sama jestem ciekawa co z tego wyjdzie, bo gorąco w Poznaniu się zrobiło od tych plotek.
Opublikowano 1 lutego 201510 l Najlepsze okienko w Ekstraklasie od lat - Jendrisek i Sretenović w Cracovii; Jevtić, Holman i Kadar w Lechu; Masłowski i Furman w Legii, dodatkowo jeszcze negocjują Malarza; Lechia kupiła Wojtkowiaka, Wawrzyniaka, Kazlauskasa, Milę. Dodatkowo kilka ciekawych zawodników z potencjałem na czołowe postaci ligi (Sawickij, Mazan, Rusov). Naprawdę obiecująco to wszystko wygląda. A jeszcze ten przeciek o Paixao..
Opublikowano 13 lutego 201510 l to juz dzisiaj. wczoraj przedsmak, ale dopiero dzisiaj najlepsza liga swiata wraca do gry. ja mam mokro.
Opublikowano 14 lutego 201510 l Oglądałem wczoraj transmisje z meczu Lechia-Wisła mecz żenada i komentarz żenada.Lechia cos grała, Wisła nic ale panom komentatorą przyszlo podsumowanie i powiedzieli że jednak Lechia może o coś powalczyć, nie o miszczostwo, ale może zamieszać.Stwierdzili tak po jednym nudnym gównianym meczu eksperty jedne
Opublikowano 14 lutego 201510 l Głównie jarali się tym Sebastianem wzmocnieniem zbawicielem i trenerem Jerzym co miał ogolnie pecha bo nigdzie go nie za bardzo chcieli,a tu przyszedl do Lechii ponoć poukładał wygrał 1 mecz i zbawiciel.Taki przekaz.
Opublikowano 14 lutego 201510 l Ja im daje szanse, ale nie od razu po jednym słabym meczu tak jak eksperci. Edytowane 14 lutego 201510 l przez Darude
Opublikowano 14 lutego 201510 l Lechia swoje okazje miała w tym meczu, Wisła beznadziejna. Bez strzału chyba.
Opublikowano 15 lutego 201510 l Legia widać w formie przed meczem z Ajaxem, no chyba że po raz kolejny nie odkrywali kart jak to mają w zwyczaju
Opublikowano 16 lutego 201510 l Mój Leszek słabiutko, a szkoda i nie ma jak wytłumaczyć, bo składem z jesieni zagrali. I jak zwykle gdy Legia się potknęła, my tego nie wykorzystaliśmy. Za to wczoraj oglądałam Cracovię i piękny mecz - akcja za akcję.
Opublikowano 16 lutego 201510 l Nie gadaj jeden pkt do legii odrobiony xd A poza tym: http://www.weszlo.com/2015/02/16/mila-wreszcie-skoczyl-ferdkowi-po-browara/
Opublikowano 17 lutego 201510 l Ta, widziałam. Jak dwie krople wody. ; p Jeden, jeden, Mogły być dwa. Jaga sobie stadion wybudowała i teraz chce szaleć w Europie. ;p
Opublikowano 19 lutego 201510 l Radovic jest gotów odejsc do Chin dla kasy #NigdyNieOdejdezLegii 6mln zł rocznie piechotą nei chodzi
Opublikowano 19 lutego 201510 l Może na operację plastyczną mu starczy. Ewentualnie auto go pier.dolnie, Chińczyk go na sushi przerobi to mu się odechce wojaży.
Opublikowano 19 lutego 201510 l Ale to by było chamskie, osłabić Legie w takim momencie. NIE ŻEBYM SIĘ NIE CIESZYŁA.. gdzzzzzziie tam.
Opublikowano 19 lutego 201510 l Mówi, że mecz z Ajaxem będzie pożegnaniem z Legią. Dobrze, że jest Masłowski Kibice Legii też dostarczają dobrych komentów - że za kasą to niech jedzie dorobi się, a potem wróci do Legii żeby zostać legendą Koleś miał szanse odnieść z nimi największy od 20 lat sukces w Europie, w przyszłym sezonie realna walka o LM to ucieka za kasą do 2 ligi chińskiej. Edytowane 19 lutego 201510 l przez Bartg
Opublikowano 19 lutego 201510 l Dobrze, że np. taki Tomuś Frankowski został w Krakowie to końca #LEGENDA
Opublikowano 21 lutego 201510 l Dobrze, że np. taki Tomuś Frankowski został w Krakowie to końca #LEGENDA byłeś blisko.