Opublikowano 2 maja 20168 l Przecie specjalnie to robili, żeby bramkarza rywali zdekoncentrować. Jak piłkarzyki pajacyki za słabe to kibice murzą zadbać o handicap
Opublikowano 2 maja 20168 l Jakiś specjalista widzę posty usuwa, to inaczej: edit: a jednak nie xd Edytowane 2 maja 20168 l przez Rozi
Opublikowano 2 maja 20168 l rozi ale spokojnie, wdech i wydech, to final pucharu polski, a nie ligi mistrzow
Opublikowano 2 maja 20168 l przypomniałem sobie, czemu ie oglądam na co dzień polskiej piłki klubowej ale linetty niezła asysta trzeba przyznać
Opublikowano 2 maja 20168 l dawno nie oglądałem naszej piłki i przypomniałem sobie dlaczego... jezu jaki to miało poziom sportowy, poziom kibicowania, poziom murawy, to nawet nie da się tego opisać słowami. W latach 90 tych lepsze mecze na okręgówce chłopaki grali. ps. nie rozumiem co jest w tym trudnego, żeby policja łapała tego kto odpala race i łamała mu ręce. odpalony patyk, taki ładny, taki męski... pfff Edytowane 2 maja 20168 l przez ścierpła mi noga
Opublikowano 2 maja 20168 l dawno nie oglądałem naszej piłki i przypomniałem sobie dlaczego... jezu jaki to miało poziom sportowy, poziom kibicowania, poziom murawy, to nawet nie da się tego opisać słowami. W latach 90 tych lepsze mecze na okręgówce chłopaki grali. ps. nie rozumiem co jest w tym trudnego, żeby policja łapała tego kto odpala race i łamała mu ręce. odpalony patyk, taki ładny, taki męski... pfff Co bylo nie tak w poziomie kibicowania?. Oprocz tych baranów co rzucali race.
Opublikowano 2 maja 20168 l dawno nie oglądałem naszej piłki i przypomniałem sobie dlaczego... jezu jaki to miało poziom sportowy, poziom kibicowania, poziom murawy, to nawet nie da się tego opisać słowami. W latach 90 tych lepsze mecze na okręgówce chłopaki grali. ps. nie rozumiem co jest w tym trudnego, żeby policja łapała tego kto odpala race i łamała mu ręce. odpalony patyk, taki ładny, taki męski... pfff Co bylo nie tak w poziomie kibicowania?. Oprocz tych baranów co rzucali race. jak słyszę zawodzenie kibiców Legii, to mam ochotę wyłączyć fonie, chyba najgorsze melodie na całym świecie wymyślają, do tych swoich przyśpiewek
Opublikowano 5 maja 20168 l Jakiś specjalista widzę posty usuwa, to inaczej: edit: a jednak nie xd ehehe, dobre ujecie, Ariel najlepszy lol
Opublikowano 8 maja 20168 l Oby Wam sie chłopaki udało!!!!!!!!!!!!!!!! Wielkopolska z Wami https://www.youtube.com/watch?v=1MYhrI3i248
Opublikowano 8 maja 20168 l Oby Wam sie chłopaki udało!!!!!!!!!!!!!!!! Wielkopolska z Wami https://www.youtube.com/watch?v=1MYhrI3i248 W sumie co wam zostało prócz kibicowania co kolejkę przeciwnikowi Legii.
Opublikowano 10 maja 20168 l Pytanie do lechitow: zamienilibyscie sie z Piastem gdybyscie mogli, w sensie mistrzostwo lub wicemistrzostwo i gra w pucharach w przyszlym sezonie, ale kosztem wpierd.olu 0:4 na L3?
Opublikowano 10 maja 20168 l Po co europejskie puchary skoro i tak kto by sie z ekstraklasy nie dostał narobi wstydu? I to nie jest pytanie retoryczne tylko fakt.
Opublikowano 10 maja 20168 l Podbeskidzie było przez jakiś czas w grupie mistrzowskiej, a teraz spadek do I ligi. Los bywa okrutny
Opublikowano 11 maja 20168 l Uh oh dupka nadal boli chociaż to już rok Podbeskidzie to materiał na dobry film "Upadek", nie wiem czy im tak morale spadły, czy jechali długo na farcie i się skończyło.
Opublikowano 11 maja 20168 l Jak zwykle w ekstraklapie randomowe wyniki i randomowy mistrz , chociaż chyba jednak lepiej legia niz Piast
Opublikowano 11 maja 20168 l Czzerczesow oszczedzil kartkowiczow i sa efekty :potter: Co za roznica, w pucharach do sierpnia moze Legia dotrwa, pewnie zaraz Zaglebie i Piasta rozsprzedadza.