Skocz do zawartości

Ekstraklasa + Puchar Polski

Fan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dzisiaj Cracovia gra o życie i prawdopodobnie o posadę Jacka Zielińskiego i nie zdziwie się jak pół piłkarze (bo takimi w 50% dysponuje trener Jacek Zieliński) kolejny raz zawalą mecz w ostatnich minutach. Ja będąc trenerem Craxy sam bym obgryzał paznokcie z nerwów mając takiego Polczaka w środku obrony. Doczłapać doczłapią się do chwalebnej ośemki ale koniec końców nic to ani prezesowi Filipiakowi ani trenerowi Zielińskiemu nie przyniesie bo cel przed sezonem był jasny i klarowny - europejskie puchary. Ja się zastanawiam się czy nie wybrać się do knajpy zobaczyć grę Krzysztofa Piątka - polskiego piłkarza który wyróżnia się na tle innych polskich piłkarzy w polskiej lidze. 

Krzysztof Piątek wchodzi w 67 minucie a w 88 strzela gola. Potwierdza się to, że Zieliński musi mieć pełnowartościowy skład by mógł się bić o europejskie puchary z Craxą.

Opublikowano

2 mecze z Wiluszem na srodku obrony i dwa razy na zero  :cool:

Staram sie byc obiektywnym i nadal ciezko mi znalezc zespol w lepszej formie od Lecha po przerwie zimowej.

Trochę szczęścia jednak w ostatnim meczu było, co nie zmienia faktu, że od jakiegoś czasu mecze Lecha znowu się przyjemnie ogląda.

Opublikowano (edytowane)

Jak dalej Ruch tak madrze sie bedzie bronil to nie powinno byc zle.

Chyba ze zaraz wejdzie Kucharidze i zayebie przewrotke z 40 metrow.

ed; ten Necid to rzadki byl juz z Ajaxem a dzisiaj to nawet ja bym nie byl gorszy od niego

Edytowane przez schabek
Opublikowano (edytowane)

Pazio XD

Jędza zachował się jak prawdziwy mężczyzna. Wyobrażacie sobie taki cios w Neymara?

ODRABIAJO

Edytowane przez Rozi
Opublikowano

Jędza zachował się jak prawdziwy mężczyzna. Wyobrażacie sobie taki cios w Neymara?

Zachował się tak, bo widział, że sędzia na to patrzy. W innej sytuacji pewnie coś  by dodał od siebie, żeby zwrócić uwagę sędziego.