Daffy 10 570 Opublikowano 28 maja 2017 Opublikowano 28 maja 2017 jak legia zremisuje z lechia, a mecz wygra lech lub jaga to kto bedzie pierwszy? jak lechia wygra na legii to z automatu ma mistrza czy musi sledzic mecz lech - jaga? Cytuj
adasiulko 201 Opublikowano 28 maja 2017 Opublikowano 28 maja 2017 Przy równej liczbie punktów z Jaga zawsze Jsga będzie wyżej bo była pierwsza po sezonie zasadniczym. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 28 maja 2017 Opublikowano 28 maja 2017 Legii wystarczy remis przy remisie w Białymstoku. Przy równej ilości punktów miedzy Legią, a Jagą, Jaga ma mistrza, bo miała lepszy bilans przed podziałem na grupy. Lechia miała najmniej punktów ze wszystkich drużyn, więc jeśli wygra, a w Jaga - Lech będzie remis, to zdobywa mistrza. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 28 maja 2017 Opublikowano 28 maja 2017 Ale to byłby twist fabularny, z 4. miejsca wskoczyć nagle na 1. i zdobyć mistrza. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 28 maja 2017 Opublikowano 28 maja 2017 Jeden twist z Amiens w Ligue 2 się zrobił. Już wystarczy twistów w tym sezonie. Cytuj
ogqozo 6 550 Opublikowano 29 maja 2017 Opublikowano 29 maja 2017 Legia będzie płakać, jak zajmie drugie miejsce, tymczasem reakcja Śląska po uniknięciu spadku... Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 30 maja 2017 Opublikowano 30 maja 2017 Ruch domaga się powtórzenia meczu z Arką xddd Tyle kompromitacji jednego klubu, to ja jeszcze nie widziałem. Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 30 maja 2017 Opublikowano 30 maja 2017 Rozi czemu sie tak uczepiles Ruchu? Z ciekawosci pytam Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 30 maja 2017 Opublikowano 30 maja 2017 (edytowane) Dla mnie to klub trup, który cudem utrzymuje się w Ekstraklasie, który cudem istnieje. Z takimi długami i zarządzaniem powinien już dawno zlecieć. Dodatkowo nie lubię jego kibiców, RAŚowców, ich mentalności WIELKIEGO ŚLONZKA, gwizdania na polskim hymnie. Ostatnie ich poczynania są wisienką na torcie beki, jaką ten klub dostarcza. Trzeba było grać i płacić piłkarzom, a nie teraz żądać powtarzania meczów. O tym już nie pamiętają? https://youtu.be/i_g_YudhoJg Taki upadek klubu to smutna rzecz, ale powinno się skończyć z takimi żałościami i przyjąć wszystko na klatę. Oczywiście do normalnych kibiców nic nie mam, pozdro wariaty! Pozdro Ficuś również! Edytowane 30 maja 2017 przez Rozi Cytuj
Bartg 5 469 Opublikowano 31 maja 2017 Opublikowano 31 maja 2017 Ale to by bylo dobre Katowicki „Sport” informuje dziś, że stoper Stali Mielec Boris Milekić przebywa w Polsce nielegalnie. Serb od 26 kwietnia ponoć nie ma prawa pobytu w naszym kraju. Jeśli ten fakt się potwierdzi to mecze z jego udziałem powinny zostać zweryfikowane jako walkowery dla rywali Stali. Tych spotkań było siedem i oznaczałoby wywrócenie do góry nogami tabeli Nice I ligi na finiszu rozgrywek. Cytuj
ogqozo 6 550 Opublikowano 1 czerwca 2017 Opublikowano 1 czerwca 2017 E dobra ziomki, jakie przewidujecie wyniki? Co roku gdy ktoś ma szanse wygrać z Legią, to staram się być na miejscu, by celebrować z kibicami jej porażkę. Byłem oczywiście we Wrocławiu, potem w Poznaniu. W Gliwicach nie wyszło. I teraz pytanie... gdzie ja powinienem teraz pojechać? Do Poznania? Gdańska? Proszę, nie mówcie, że do Białegostoku... Kto ma realne szanse na mistrza? Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 1 czerwca 2017 Opublikowano 1 czerwca 2017 Pewnie Legia zremisuje z Lechią, która jest w gazie i tyle im wystarczy, drugi mecz nie będzie miał znaczenia. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 1 czerwca 2017 Opublikowano 1 czerwca 2017 W drugim meczu Jagiellonia nie może wygrać, żeby Legia przy remisie zdobyła mistrzostwo. Jeszcze nigdy tak mocno nie kibicowałem Lechowi Poznań. Cytuj
Daffy 10 570 Opublikowano 1 czerwca 2017 Opublikowano 1 czerwca 2017 oczywista oczywistosc ze legia wygra, a jak bedzie miala problemy to przyjdzie karny w ostatnich minutach meczu ale oczami wyobrazni chcialbym zobaczyc pechowa porazke legii po bramce gdanszczan strzelona perfidna reka ;) 1 Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 1 czerwca 2017 Opublikowano 1 czerwca 2017 W drugim meczu Jagiellonia nie może wygrać, żeby Legia przy remisie zdobyła mistrzostwo. Jeszcze nigdy tak mocno nie kibicowałem Lechowi Poznań. To co decyduje przy takiej samej liczbie punktów? Liczba zwycięstw? Bo Legia ma sporą przewagę bramkową. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 1 czerwca 2017 Opublikowano 1 czerwca 2017 Pozycja przed podziałem punktów. Jagiellonia miała jeden punkt więcej. Cytuj
ogqozo 6 550 Opublikowano 1 czerwca 2017 Opublikowano 1 czerwca 2017 No dobra, a jak Legia przegra to kto ma tytuł? Powiedzcie, że mocnym faworytem jest Lech, nie chcę spędzić 16 godzin w polskimbusie.... Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 1 czerwca 2017 Opublikowano 1 czerwca 2017 LEGIA zostanie mistrzem Polski, jeśli: - wygra LUB - zremisuje, a Jagiellonia nie wygra JAGIELLONIA zostanie mistrzem Polski, jeśli: - wygra, a Legia nie wygra JAGIELLONIA zagra w europejskich pucharach, jeśli: - nie przegra LUB - Lechia przegra LECH zostanie mistrzem Polski, jeśli: - wygra, a Legia przegra LECH zagra w europejskich pucharach, jeśli: - wygra LUB - zremisuje i Lechia zremisuje LUB - Lechia przegra LECHIA zostanie mistrzem Polski, jeśli: - wygra, a Jagiellonia zremisuje z Lechem Polecam 90minut.pl Cytuj
Błachoo1950 5 Opublikowano 2 czerwca 2017 Opublikowano 2 czerwca 2017 (edytowane) Dosyć śmieszne te mecze spadkowe :) podoba mi się że Ruch próbuje się dobrze pożegnać z ekstraklasa, tylko niestety im nie wychodzi. Zaś zagłębie chyba przed meczem założyli koszulki pod spód z gratulacjami utrzymania dla Arki. No ale mecz zgodowy rządzi się swoimi prawami Edytowane 2 czerwca 2017 przez Błachoo1950 Cytuj
Bartg 5 469 Opublikowano 2 czerwca 2017 Opublikowano 2 czerwca 2017 Zagłębie klasa, 15 lat temu takim meczom przygladal się fryzjer i bil brawo Cytuj
Błachoo1950 5 Opublikowano 2 czerwca 2017 Opublikowano 2 czerwca 2017 Nie mów Bartg że się tego nie spodziewales :D Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi