Skocz do zawartości

Ekstraklasa + Puchar Polski

Fan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja nie wiem czego oni się spodziewali dzwoniąc o tej porze, jeszcze do Peszki. Jaki był tego cel? 

Opublikowano (edytowane)

Podejrzewam że celem było właśnie wywołanie gown.oburzy. 

Spójrzcie tylko na jego twarz, typowy klasowy głupek. Każdy kto ma odrobinę oleju w głowie będąc pijanym nie będzie rozmawiał przez tel kiedy jest zawodowym piłkarzem i zbliża się mundial 

Nawet mi go nie żal 

Edytowane przez sosnaa
Opublikowano

Troche tak ale nie do konca. Sluchalem tego na zywo i kolesi po prostu poniosla fantazja. Zadzwonil do nich Michniewiecz, pozniej Bartoszek, gadali z Mateuszem Bakiem tym z Lechii i z kazdym zarty zarciki az troche sie zagalopowali i wykrecili numer do Peszki ktory juz odplynal totalnie. Uwierzyli w siebie do tego stopnia ze po akcji z Peszkinem jakas typiara prowokowala ich zeby zadzwonili do Probierza i chcieli ale Stanowski zainterweniowal i kazal im konczyc. Z reszta sam przyznal ze troche poszlo to za daleko.

Opublikowano

Cała liga ustawiona pod Legię, nie ma co! Grają w 10, stracili bramkę i jeszcze trzymają wszystkich w niepewności, bo pewnie mistrzostwo zdobędą! VARszawa! Ustawka! Przekupili!!!11

Uspokój się, użycie VARu jak najbardziej słuszne, w obu przypadkach. Antolić jest idiotą, Legia dziś nie istnieje.

Opublikowano

Pewny ze Jaga nie ugra za wiele poszedlem do kina i taka niespodzianka po wyjsciu xD

DXEpSzKX4AUZz1e.jpg

Przeciez to staty jak z 0;6 z BVB. Ale spokojnie, w tym sezonie mistrza mial juz Gornik, potem Lech, Legia, teraz Jaga. Nie zdziwie sie jak ostatecznie w maju jakas Pogon jeszcze przyp ierdoli

Opublikowano

czy to jest ten moment kiedy mogę pozdrowić Roziego i jego ukochany klub ?
Jeśli tak to Pozdrawiam: Rozi Ty (pipi)o; teraz śmiesznie wygląda Twoje zachwalanie transferów prze Legię, gdzie w zasadzie polska ekstraklasa nikogo.  Rozumiem że to ramach lokalnego patriotyzmu, a to szanuję bo sam tak mam.
Także tak 

Opublikowano

Zobaczymy jak D U M A P O D L A S I A skończy po sezonie, zacieram ręce! 

Opublikowano
19 minut temu, Rozi napisał:

Wydaje mi się, że bardziej chodziło o zagranie głową i wracającego Pospisila bodajże.

Niby tak, ale to Remy skiksował więc moim zdaniem spalonego być nie powinno, ale ja się nie znam.