Skocz do zawartości

Ekstraklasa + Puchar Polski

Fan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Do tej wypowiedzi o Pazdanie jeszcze mialem watpliwosci ale juz nie mam. Sa Pinto jest bardziej pierd olniety niz kazdy inny trener jaki byl w tej lidze skoro tak gada. Jak Pazdan ma byc nie gotowy do gry po mistrzostwach na ktorych zagral dwa mecze i bylo to 2 miechy temu? Co to kur wa ma znaczyc xD

Griezmann, Mbappe, Modric, Rakitic. Co wy wiecie o pilce, wykur wiac na lawke tak jak pan Pento powiedzial a nie mecze grac.

• Plusik 1
  • Haha 2
Opublikowano
Godzinę temu, Bartg napisał:

Sa Pinto stw, ze po rozmowie z Pazdanem ten nadal nie jest gotowy do gry po mundialu co tydzień xD Dwa miesiące malo

Zmęczony mentalnie czy fizycznie? 

Opublikowano

Przyznam, ze jak polska lige mialem od zawsze w pompie tak sledzenie w tym sezonie poczynan legii, zarowno poza jak i boiskowych, bedzie ciekawym urozmaiceniem jesieni.

Prosze, nie zmieniaj sie.

Opublikowano

Ależ ja mam ubaw, doprawdy wspaniały. Malarz chciał do kadry to mu Brzęczek na powyższej fotce odpowiedział szerokim uśmiechem. 

Najbardziej rozbawia mnie ten pseudo grajek Kucharski "Fatalny". Jak kibice nazywają go sercem Legii to pozazdrościć  :D

Opublikowano (edytowane)

To uczucie, kiedy kibicujesz chujowemu klubowi i moczysz się na myśl o Legii, wstawiając fejkowe newsy #schabowy

Edytowane przez Rozi
Opublikowano

Pazdan taki zmęczony, ze znowu odpocznie :D

Czerwona kartka dla Pazdana. Reprezentant Polski przytrzymywał Cabrerę, który wychodził sam na sam. Sędzia nie miał żadnych wątpliwości. Pazdan kieruje się do szatni. Cracovia ma rzut wolny blisko pola karnego

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

To uczucie, kiedy najchujowsza Legia od niepamiętnych czasów, bije PRETENDENTA HEJ LECH Amicorza :obama: 

Mistrz drugiego planu, as always.

Opublikowano

Beznadziejny Lech, trochę lepsza Legia. Hit ligi polskiej po raz kolejny zawiódł. Więcej emocji i jakości widziałem wczoraj w meczu III ligi: Broń Radom - Polonia Warszawa 4:3. Jak tak grają dwie czołowe drużyny w kraju to nic dziwnego, że Luksemburg nas eliminuje z pucharów. I obawiam się, że może być jeszcze gorzej w przyszłości. 

Liderem po tej kolejce Wisła Kraków, która w świetnym stylu pyknęła 5:2 Lechię Gdańsk. Przypomnę tylko, że Wisła z debiutantem na ławce, ze składem węgla i papy (z całym szacunkiem do kadry, ale brali tych, którzy nie mieli ofert i którzy mało zarabiają), bez kasy i prawie bez stadionu. Mam wrażenie, że to trochę casus Polonii Warszawa sprzed kilku lat - bieda łączy. "Biała Gwiazda" pokazuje, że mentalem w tej lidze można wiele. Zespół biega i walczy do upadłego, jest mega zmobilizowany, grają na przekór wszystkim i wygrywają. To na naszą ligę wystarczy - smutne... 

Swoją drogą to też ciekawe - Stolarczyk w swoim debiucie zachwyca, a Djurdjević z każdym kolejnym pojedynkiem coraz bardziej zawodzi. Czy w Poznaniu będzie wreszcie jakiś trener na poziomie?