Opublikowano 31 marca 20196 l Morda tam hejterzy, teraz to przynajmniej bedzie rewolucja na powaznie po sezonie
Opublikowano 31 marca 20196 l Jak ja słyszę, że on tam ich godzinami męczył bzdura statystykami i analizami kąta natarcia piłki na pole bramkowe to święty by nie wytrzymał. On się nadaje bardziej do Coca Coli na analityka sprzedaży a nie trenera. Że nie wspomnę o wstecznym biegu.
Opublikowano 31 marca 20196 l Wybitny trener, genialny taktyk zwolniony xD Ciekaw jestem rewolucji w Lechu, bo tam ma odejść z 10 piłkarzy albo lepiej, a na transfery gdzieś mi się obiło mają przeznaczyć 3 mln euro. Wyczuwam chude lata.
Opublikowano 31 marca 20196 l No nie oszukujmy się, murawa na przedpolu bramki jest fatalna. W normalnych warunkach Legia przegrywałaby tylko 1-0.
Opublikowano 31 marca 20196 l i cuk trójeczka kek, to teraz możliwe że przez Leśnego Legia nie wygra ligi
Opublikowano 31 marca 20196 l A jeszcze w tygodniu czytałem artykuł że Legia buduje klub na miarę europy [emoji57]
Opublikowano 31 marca 20196 l Cytat Dzisiejszy mecz dał nam odpowiedzi na odwieczne pytanie "czy można zgwałcić prostytutkę?" Da sie?
Opublikowano 31 marca 20196 l Ciekawe, czy Rysiu poleci XD Bardzo dobry wynik, może się w końcu kurwa otrząsną, że nie przyznaje się Legii mistrzostwa z urzędu.
Opublikowano 31 marca 20196 l Z ostatniego Weszlo, A. Nawałka: - wysłał asystenta do Zabrza by mierzył głębokość szafek w szatni - na zgrupowaniu, przy mrozie, zażądał zroszonej trawy więc ratowano się Strażą Pożarną - po posiłkach w restauracjach Adaś bystrzak ze swoimi kumplami brał faktury i wysyłał do klubu
Opublikowano 1 kwietnia 20196 l Na pytanie, czy zostanie na stołku Sa Pindol odp Cytat Nie wiem. Mam nadzieję. To decyzja prezesa - odpowiedział i zupełnie na poważnie zaczął dopytywać dziennikarza, czy ten ma jakieś nowe informacje na ten temat. - Wisła była lepsza, ale w tabeli jest pięć miejsc za nami, a wciąż ma tego samego trenera - dodał. Edytowane 1 kwietnia 20196 l przez Bartg
Opublikowano 1 kwietnia 20196 l https://legia.net/news/ricardo-sa-pinto-zwolniony/73572?fbclid=IwAR34M5FgWV5vrWLgpnzTtD3zhaTpul3HJ5gHXnD5xPfDOGs0krC56dntr3k xddddddddddddddddddd Pewnie żart, ale może nie.
Opublikowano 1 kwietnia 20196 l Przegląd też potwierdza https://www.przegladsportowy.pl/pilka-nozna/lotto-ekstraklasa/legia-warszawa/ricardo-sa-pinto-zwolniony-z-legii-warszawa/31f7svp?utm_source=www.przegladsportowy.pl_viasg_przegladsportowy&utm_medium=referal&utm_campaign=leo_automatic&srcc=ucs&utm_v=2
Opublikowano 1 kwietnia 20196 l Hehe jak to nie pierwszy kwietnia style to beka z kolejnego trenera na lata, to co moze teraz kierunek polnocny? Trener szwed i zaciąg szwedow? A może pojsc w chinczykow chociaż kasa z marketingu sie bedzie xhadzac
Opublikowano 1 kwietnia 20196 l Ssij Pento poleciał? Słyszałem, że ojciec sukcesu na euro 2016 jest wolny Zbliża się runda finałowa, więc i tak Legia zaraz zacznie korzystać z ulg dla niepełnosprawnych i przewaga rozpizgnie się w ciągu 2 kolejek, no ale co się teraz pośmiejemy to nasze.
Opublikowano 1 kwietnia 20196 l Myslalem ze weszlaki trolluja na 1 kwietnia ale jednak nie xd ibardzokurfadobrze.flv
Opublikowano 1 kwietnia 20196 l Bo tak bedzie.Lechia sie zaraz zesra a o reszcie szkoda gadac wogole.No bo chyba nie Piast...