Skocz do zawartości

Ekstraklasa + Puchar Polski

Fan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak ja słyszę, że on tam ich godzinami męczył bzdura statystykami i analizami kąta natarcia piłki na pole bramkowe to święty by nie wytrzymał. On się nadaje bardziej do Coca Coli na analityka sprzedaży a nie trenera. Że nie wspomnę o wstecznym biegu.

Opublikowano

Wybitny trener, genialny taktyk zwolniony xD

Ciekaw jestem rewolucji w Lechu, bo tam ma odejść z 10 piłkarzy albo lepiej, a na transfery gdzieś mi się obiło mają przeznaczyć 3 mln euro. Wyczuwam chude lata.

Gość ragus
Opublikowano

i cuk trójeczka

kek, to teraz możliwe że przez Leśnego Legia nie wygra ligi 

Opublikowano

Ciekawe, czy Rysiu poleci XD

Bardzo dobry wynik, może się w końcu kurwa otrząsną, że nie przyznaje się Legii mistrzostwa z urzędu.

Opublikowano

Z ostatniego Weszlo, A. Nawałka:

- wysłał asystenta do Zabrza by mierzył głębokość szafek  w szatni

- na zgrupowaniu, przy mrozie, zażądał zroszonej trawy więc ratowano się Strażą Pożarną

- po posiłkach w restauracjach Adaś bystrzak ze swoimi kumplami brał faktury i wysyłał do klubu

Opublikowano (edytowane)

Na pytanie, czy zostanie na stołku Sa Pindol odp

Cytat

Nie wiem. Mam nadzieję. To decyzja prezesa - odpowiedział i zupełnie na poważnie zaczął dopytywać dziennikarza, czy ten ma jakieś nowe informacje na ten temat. - Wisła była lepsza, ale w tabeli jest pięć miejsc za nami, a wciąż ma tego samego trenera - dodał.

:yao:

Edytowane przez Bartg
Opublikowano

Hehe jak to nie pierwszy kwietnia style to beka z kolejnego trenera na lata, to co moze teraz kierunek polnocny? Trener szwed i zaciąg szwedow? A może pojsc w chinczykow chociaż kasa z marketingu sie bedzie xhadzac

Opublikowano

Ssij Pento poleciał? Słyszałem, że ojciec sukcesu na euro 2016 jest wolny :cool:

Zbliża się runda finałowa, więc i tak Legia zaraz zacznie korzystać z ulg dla niepełnosprawnych i przewaga rozpizgnie się w ciągu 2 kolejek, no ale co się teraz pośmiejemy to nasze.

Opublikowano

jeżeli legia odrobi i zgarnie tytuł to pora zdelegalizować ligę