Opublikowano 10 czerwca 20204 l Transfer Stawowego powinien zostać okrzyknięty transferem roku XD Jezu jak te moje niuńki nie spi.erdolą to w przyszłym sezonie derby
Opublikowano 14 czerwca 20204 l Klasyczek, zaraz będą trzy punkty różnicy i do końca sranie w gacie, niesamowity zespół.
Opublikowano 14 czerwca 20204 l To co powtórka sprzed roku. Piast jak przecinak w grupie mistrzowskie, Legia gubi punkty i mistrz znów w Gliwicach
Opublikowano 20 czerwca 20204 l PIER DOLONY JAKUB MODER jak Karbownik za dyche euro ma isc to po Modzia za mniej niz 20 nawet nie dzwonic Edytowane 20 czerwca 20204 l przez schabek
Opublikowano 21 czerwca 20204 l O 4 lata młodszy od Modera, 2 lata młodszy od Karbownika, bramka co 97 minut, a co jedna to ładniejsza.
Opublikowano 22 czerwca 20204 l na w miare obiektywnym legionisci.com nie certola sie z klubem. Pisza, ze nie ma gwarancji na grupe Ligi Europy xD o lol takiej kopaniny po swoim klubie na fanowskiej stronie nigdzie nie widzialem. https://legionisci.com/news/81061_Slowo_na_niedziele_Polprodukt.html
Opublikowano 24 czerwca 20204 l to chyba dobrze ze obiektywnie,lepsze to niż w sierpniu czy we wrześniu obudzić się z ręką w nocniku. Ja tam Legii jak i każdemu innemu polskiemu klubowi kibicuję, bo to jedyna droga żeby jakoś dźwignąć polską piłkę klubową Edytowane 24 czerwca 20204 l przez Kaczi
Opublikowano 24 czerwca 20204 l Rycerze wiosny koniec żałosny https://sportowefakty.wp.pl/pilka-nozna/887671/pko-ekstraklasa-lks-lodz-gornik-zabrze-koniec-mrzonek-gospodarzy-spadek-potwierd Tona hiszpanów z okręgówki +
Opublikowano 4 lipca 20204 l Niesamowita liga, niesmowitw drużyna. Zapewnić sobie mistrza wcześniej? Ależ po co, liga będzie ciekawsza!
Opublikowano 7 lipca 20204 l XD Oni to mistrzostwo prze(pipi)ą jeszcze, jak złoto. Mam flashbacki z zeszłego roku.