Opublikowano 20 lipca 20213 l Ale kogo, Świerczoka? Przecież go wykupili za milion euro, a teraz sprzedali za dwa.
Opublikowano 20 lipca 20213 l 34 minuty temu, Bartg napisał: Ale kogo, Świerczoka? Przecież go wykupili za milion euro, a teraz sprzedali za dwa. A to umknęło mi, że go wykupili. Wcześniej były wątpliwości, mniej więcej kiedy był koniec ligi, czy na pewno go wykupią.
Opublikowano 23 lipca 20213 l Nareszcie dziś powrót najlepszej ligi w Europie. Stęskniłem się. Te niesamowite podania do nikogo, pudła do pustej bramki, udawanie gry
Opublikowano 23 lipca 20213 l Wielki Radomiak pięknie zaczyna jako beniaminek, punkt na trudnym terenie Trudny teren XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Opublikowano 25 lipca 20213 l Dobry mecz Piasta z Rakowem. Ładne bramki, ładne parady, nie trafiony karny (Lipski xD). No było na co popatrzeć.
Opublikowano 12 sierpnia 20213 l pary 1/32 Pucharu Polski Stal Rzeszów - Raków Częstochowa Wigry Suwałki - Legia Warszawa Śląsk Wrocław - Bruk-Bet Termalica Nieciecza KKS 1925 Kalisz - Pogoń Szczecin Concordia Elbląg - Unia Skierniewice KSZO 1929 Ostrowiec Świętokrzyski - GKS Tychy Śląsk II Wrocław - Zagłębie Lubin Sokół Ostróda - Olimpia Elbląg Orlęta Radzyń Podlaski - Lechia Zielona Góra Ruch Zdzieszowice - Zagłębie Sosnowiec Świt Nowy Dwór Mazowiecki - Rekord Bielsko-Biała Korona Kielce - Wisła Płock Wisłoka Dębica - Świt Skolwin (Szczecin) Skra Częstochowa - Lech Poznań Górnik Polkowice - Górnik Łęczna Włocłavia Włocławek - Piast Gliwice Wieczysta Kraków - Chrobry Głogów Olimpia Zambrów - GKS Katowice Jagiellonia Białystok - Lechia Gdańsk Stal Mielec - Wisła Kraków Ślęza Wrocław - Chojniczanka Chojnice Stomil Olsztyn - Sandecja Nowy Sącz Polonia Środa Wielkopolska - GKS 1962 Jastrzębie (Jastrzębie Zdrój) Lech II Poznań - Puszcza Niepołomice Resovia - Widzew Łódź Motor Lublin - Podbeskidzie Bielsko-Biała Olimpia Grudziądz - Warta Poznań GKS Bełchatów - Arka Gdynia Miedź Legnica - Odra Opole Górnik Zabrze - Radomiak Radom ŁKS Łódź - Cracovia Powiśle Dzierzgoń - Garbarnia Kraków
Opublikowano 20 sierpnia 20213 l Bo u nas od malego sie wpaja piłkarzom, ze trzeba zapierdalac, a nie grac piłką.
Opublikowano 25 sierpnia 20213 l Quote Górnik Zabrze poinformował, że Lukas Podolski jest zakażony wirusem COVID-19. Nowy nabytek drużyny Jana Urbana pojechał do Niemiec, gdzie test na obecność koronawirusa dał pozytywny wynik. Obecnie Podolski przebywa na kwarantannie i nie może wrócić do Polski
Opublikowano 25 sierpnia 20213 l W dniu 23.08.2021 o 19:29, Figuś napisał: Jebany, przecież on prawie w ogóle się nie zmienił z twarzy i mimiki xd
Opublikowano 13 września 20213 l Dalej płacz w stolicy, że jak piłkarze Legii się zatrzymali to przeciwnik z wyrazami szacunku też powinien się zatrzymać i oddać piłkę?
Opublikowano 13 września 20213 l Mecze Legii w Lidze Konferencji domowe na żywo, a wyjazdowe retransmitowane w TVP.
Opublikowano 13 września 20213 l 17 minut temu, Rozi napisał: Ale Legia nie gra w Lidze Konferencji. Ok, na szybko pisałem, pomyliłem się.
Opublikowano 13 września 20213 l Legia gra tak pięknie, że w sumie lepiej sprawdzić na koniec wynik na livescorze niż na to patrzeć.
Opublikowano 13 września 20213 l Na pewno nie w viaplay w 720p i z randomowo przesuniętym dźwiękiem w czasie, czasem jest dobrze, a czasem łapiesz laga 2 sekundy na dźwięku. Jeszcze 2 tyg triala i można wrócić do oglądania Bundesligi na streamach w 1080p.
Opublikowano 13 września 20213 l To Viaplay mnie tak wkurwia, chujowo działa, zajebali NHL z TVP Sport, no kurwa, aż ze mnie Faka wychodzi.