Skocz do zawartości

Ekstraklasa + Puchar Polski

Fan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie samym Sousą będziemy dzisiaj żyć, tym bardziej że pojawiła się inna, równie sensacyjna informacja. Radosław Kucharski nie pracuje już w Legii, a na stanowisku dyrektora sportowego zmienił go Jacek Zieliński.

Opublikowano
On 12/27/2021 at 12:33 PM, Bartg said:

Nie samym Sousą będziemy dzisiaj żyć, tym bardziej że pojawiła się inna, równie sensacyjna informacja. Radosław Kucharski nie pracuje już w Legii, a na stanowisku dyrektora sportowego zmienił go Jacek Zieliński.

o, to profesjonalizm Legii poszedl krok do przodu.

Opublikowano

Mam nadzieję, że jego rezygnacja nie jest też spowodowana tym, że nagle wzrosły jego szanse na objęcie naszej kadry. Trzeba jednak przyznać, że cała sytuacja mocno komiczna. 

Opublikowano

W mediach rozkoszny zestaw spekulacji, bo podobno:

- Nawałka już się dogadał

- Nawalka już smsuje z piłkarzami na temat nadchodzących meczów

- Kulesza się dogadał z Nawałka

- ....ale dogadał się z nim tylko na wszelki wypadek, gdyby nie udało się przekonać pierwszych opcji (którymi mają być Szewczenko i Probierz bodajze, dzień wcześniej miał to być głównie Killer itd.)

Co z tego jest prawdą, nie wiem.

Edit: Koller nie Killer

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czy jest w ogóle szansa, że ta spierdolina legła się wyjebie do drugiej ligi? Wpadłem tylko o to zapytać, bo polskiej ekstraklapy nie śledzę, a wiedzieć o tym, że legła się wyjebie to by była najlepsza wiadomość. 

Opublikowano

Prędzej umrzesz na wylew, niż Legia spadnie z ligi, pozdro :lapka: