lukas_k96 306 Opublikowano 3 marca Opublikowano 3 marca O jezusie, ale Raków się przejechał po Lechu... Rumak style Cytuj
Kaczi 822 Opublikowano 8 marca Opublikowano 8 marca dziś w Białymstoku mecz o 6 pkt. Niestety obie drużyny na wiosnę zawodzą, jednak wierzę w piłkę graną przez pana Siemieńca i dobry wynik żólto-czerwonych Cytuj
lukas_k96 306 Opublikowano 9 marca Opublikowano 9 marca No i Jaga się przejechała po Śląsku, zwłaszcza w pierwszej połowie. Bardzo ważna kolejka dla ekip goniących - Pogoń, Legia, Lech i Raków muszą wygrać, jeśli nadal chcą być w grze. Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 10 marca Opublikowano 10 marca No i musiał się zdarzyć ten mecz. Pierwsza porażka domowa na jakiej byłem i widać ze zadyszka się wdarła w zespol. Podania do nikogo, nie potrafili przycisnąć i jeszcze Grosik marnuje karnego. Licze ze to tylko mały wypadek, a nie gorszy okres. 1 Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 10 marca Opublikowano 10 marca jeszcze ta na wyjeździe do ściągnięcia, tam 27 lat Cytuj
lukas_k96 306 Opublikowano 10 marca Opublikowano 10 marca Piękna ta kolejka ekstraklasy, wyścig żółwi... Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 11 marca Opublikowano 11 marca 11 godzin temu, lukas_k96 napisał: Piękna ta kolejka ekstraklasy, wyścig żółwi... Jeśli Pogoń nie odpadnie z Jagiellonią to będzie dla mnie zaskoczenie. Widać że brakuje ławki i piłkarze nie mają siły. Kurwa, Ulvestad grający na prawej obronie bo wszyscy prawi obrońcy się rozjebali do tego flashbacki z poprzedniego sezonu jak Grosicki nie miał formy a i tak trzymali go 90 minut. Cytuj
malyksg86 60 Opublikowano 16 marca Opublikowano 16 marca Smrody wracać skąd przyszliście do swoich koleżanek z Krakowa. Mecz trudny ale 3pkt najważniejsze. Kapralik i Tsubasa zrobili co trzeba )Je.bać rUch! Cytuj
Kaczi 822 Opublikowano 30 marca Opublikowano 30 marca piękne popołudnie w Białymstoku i gwałt na ŁKSie 2 Cytuj
Kaczi 822 Opublikowano 1 kwietnia Opublikowano 1 kwietnia (edytowane) dodam był to gol na wagę punktów, ratujący dupy całej drużyny PS: Jak ktoś jest z Zabrza to ja trzymam za Was kciuki Edytowane 1 kwietnia przez Kaczi Cytuj
Bartg 5 469 Opublikowano 1 kwietnia Opublikowano 1 kwietnia Klimek co rakietę odpalil Na Mysliwcu dl Europy 1 Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 1 kwietnia Opublikowano 1 kwietnia Franek też niczego sobie brameczka Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 1 kwietnia Opublikowano 1 kwietnia ech kurwa ten Górnik chyba przelewy doszły bo od razu w pizde Cytuj
ofsajd 1 112 Opublikowano 3 kwietnia Opublikowano 3 kwietnia Z pierwszej ligi od razu do pucharów? Po chuj ta ekstraklasa ciekawe czy pzpn jak te śmieszne klubiki z zaplecza tez wyda oświadczenie o Radłowie Puchar jest nasz! Cytuj
Kaczi 822 Opublikowano 3 kwietnia Opublikowano 3 kwietnia no i chyba po Pucharze Polski dla Jagi..... Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 3 kwietnia Opublikowano 3 kwietnia Bałem się w chuj że przejebiemy, bo Jagiellonia gra mega dojebany football. Ale udało się! I myślę że też dla postronnego widza był to dobry mecz. Widzimy się na narodowym Cytuj
Damian14 226 Opublikowano 4 kwietnia Opublikowano 4 kwietnia Kibicowsko powinno być spokojnie 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi