Figuś 21 173 Opublikowano 22 kwietnia Opublikowano 22 kwietnia 13 minut temu, Tokar napisał: No czyli przasadzone było to straszenie że spod tej galerii się 2 godziny wyjeżdża. pół godziny czekaliśmy aż bagiety zaczną wypuszczać z parkingu, czekali aż większość ludzi przejdzie, ale ogólnie my miejsce tam na farcie znaleźliśmy, parking był cały zajebany Cytuj
Bartg 5 469 Opublikowano 26 kwietnia Opublikowano 26 kwietnia Uniwersum polskiej piłki to jest 10 poziomów wyżej niż cokolwiek https://www.meczyki.pl/newsy/plus/zmienial-plec-oszukiwal-ludzi-skandal-w-polskiej-lidze-kobiet/238505 Cytuj
Kaczi 822 Opublikowano 26 kwietnia Opublikowano 26 kwietnia Tymczasem jak na warunki polskiej piłki to w Białymstoku całkiem dobre meczycho Cytuj
lukas_k96 306 Opublikowano 26 kwietnia Opublikowano 26 kwietnia Bardzo dobra pierwsza połowa, fajnie ta Jagiellonia w piłkę gra. Mecz bardzo ofensywny, defensywa w obydwu zespołach istnieje teoretycznie. Niech robi Jaga mistrza, najbardziej ze wszystkich zasługuje. 1 Cytuj
Kaczi 822 Opublikowano 26 kwietnia Opublikowano 26 kwietnia była piłka meczowa dla Jagi w ostatniej minucie, jednak nie pykło..... Dobry mecz, dużo emocji, kibice dopisali Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 26 kwietnia Opublikowano 26 kwietnia 5:0 z Ruchem, potem wpierdol od Piasta, żeby pojechać do Lidera i zremisować po równym meczu Marczuka to chyba powieszą za zebra jak nie wygrają mistrzostwa Cytuj
Kaczi 822 Opublikowano 26 kwietnia Opublikowano 26 kwietnia (edytowane) @Kalelno ale mecz był dość równy i dobry, druga połowa była jednak dla waszej drużyny ale ogólnie wynik sprawiedliwy, choć ja czuje jednak niedosyt No i powodzenia 2 maja! Edytowane 26 kwietnia przez Kaczi 1 Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 26 kwietnia Opublikowano 26 kwietnia Dziękować :D. Chociaż nastroje w mieście są takie (conajmniej dwie strefy kibica będą) ze się boje tej pompki xD Kurwa, mecze z Jagiellonia w tym sezonie to moje ulubione - zajebisciee się obydwie drużyny oglada i życzę Jadze mistrza (my zdecydowanie skupiamy się na Pucharze xD). 1 Cytuj
Kaczi 822 Opublikowano 26 kwietnia Opublikowano 26 kwietnia @Kalel jedziesz na Narodowy? Ja byłem kiedy graliśmy final z Lechią. niesamowite przeżycie i polecam! Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 26 kwietnia Opublikowano 26 kwietnia 8 minut temu, Kaczi napisał: @Kalel jedziesz na Narodowy? Ja byłem kiedy graliśmy final z Lechią. niesamowite przeżycie i polecam! Nie niestety na majówkę juz inne plany i pyzda. Plus, jak jade na wyjazdowy to moje zespoły nigdy nie wygrywają xD Cytuj
Kaczi 822 Opublikowano 26 kwietnia Opublikowano 26 kwietnia szkoda bo taki grupowy wyjazd typowo kibicowski to fajna sprawa, bardzo ciepło wspominam Cytuj
lukas_k96 306 Opublikowano 26 kwietnia Opublikowano 26 kwietnia 59 minut temu, Kaczi napisał: była piłka meczowa dla Jagi w ostatniej minucie, jednak nie pykło..... Dobry mecz, dużo emocji, kibice dopisali Dopiero na powtórkach zauważyłem, że Imaz był kompletnie pusty i gdyby mu podał to pewnie Jagiellonia świętowałaby trzy punkty. Z drugiej strony, nie ma się co dziwić, każdy w sytuacji Marczuka by strzelał i nie zrzucałbym na niego winy za ten rezultat. Cytuj
Kaczi 822 Opublikowano 27 kwietnia Opublikowano 27 kwietnia ano był, ważne aby się nie załamał, kibice ładnie się zachowali skandując jego imię. Będą z Marczuka ludzie, chłopak prawo nożny ale nie boi się przekładać do lewej i próbuje, jest w dobrym miejscu w następnym roku granie w pucharach europejskich, oby zdrowie dopisało. Cytuj
Bartg 5 469 Opublikowano 27 kwietnia Opublikowano 27 kwietnia Górnik wice liderem ŁKS w zasadzie pewny spadek. Cytuj
Sep 1 620 Opublikowano 27 kwietnia Opublikowano 27 kwietnia Śląsk za to bardzo nie chce zdobyć mistrza Cytuj
Tokar 8 267 Opublikowano 27 kwietnia Opublikowano 27 kwietnia Przywrócić zasadę że jak najpierw w piłkę to później choćby otwarte złamanie Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 27 kwietnia Opublikowano 27 kwietnia crnac też powinien polecieć za drugą żółtą pod koniec pierwszej połowy Cytuj
Kaczi 822 Opublikowano 27 kwietnia Opublikowano 27 kwietnia czy Patryk Klimala strzeli gola, dyskutujmy Ja obstawiam że nie 2 Cytuj
Daffy 10 569 Opublikowano 28 kwietnia Opublikowano 28 kwietnia 2 wygrane na 11 ostatnich meczy, a Śląsk dalej w grze o mistrza xddd Ta liga jest tak poyebana że jeszcze górnik zrobi mistrza, a ruch się uratuje xddd Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 28 kwietnia Opublikowano 28 kwietnia 2 godziny temu, Daffy napisał: Ta liga jest tak poyebana że jeszcze górnik zrobi mistrza, a ruch się uratuje xddd wcale bym się nie zdziwił jakby Ruch jeszcze spuścił Cracovię w ostatniej kolejce XD Cytuj
Tokar 8 267 Opublikowano 2 maja Opublikowano 2 maja Póki co fajny, żywy meczyk w tym finale z nadspodziewanie dobrze radzącą sobie Wisłą. Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 2 maja Opublikowano 2 maja Niespodziewanie? Pogon zawsze sra w gacie jak przychodzi grac o cos. Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 2 maja Opublikowano 2 maja Zadziwiająco dobrze sie to oglada. Spodziewalem sie gowno kopaniny. Jest fajnie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi