Figuś 21 173 Opublikowano 2 maja Opublikowano 2 maja Chyba się skończy przydomek zero tituli czy uszczypliwości o pustej gablocie, i bardzo dobrze bo to powinien być finał Pogoń Widzew, no ale czarna mafia nie pozwoliła da się 1 Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 2 maja Opublikowano 2 maja XD mówię że pogoń przejebie. Wykartkowani, zajechani. Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 2 maja Opublikowano 2 maja Xdddd klasycznie sie zaorali własnie. Dobra asysta! Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 2 maja Opublikowano 2 maja 6 minut temu, Kalel napisał: XD mówię że pogoń przejebie. Wykartkowani, zajechani. No nic, ten klub jest skazany na bycie zero tittuli. Na ławce nie masz nikogo kogo możesz wpuścić, jak młodzieżowiec zaczyna cos grac to od razu leci na sprzedaż. "Fajnie grają" - no ale za to pucharu nie dostaniemy xD. Przynajmniej na stadionie jest fajna atmosferka. Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 2 maja Opublikowano 2 maja ja pierdole, a ja myślałem że gięta za 20zł na Widzewie to złodziejstwo XD Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 2 maja Opublikowano 2 maja Co za mecz. Ja jebe. Nie myslalem ze dozyje wisly ktora znowu cos wygrywa. Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 2 maja Opublikowano 2 maja Gen przegrywu Pogoni zasługuje na prace magisterskie Cytuj
Tokar 8 267 Opublikowano 2 maja Opublikowano 2 maja Niech ktoś powie Turbosińskiemu, że ta farbowana zaczesana kępka wygląda gorzej niż zakola. 2 Cytuj
lukas_k96 306 Opublikowano 2 maja Opublikowano 2 maja Pogoń ma jednak gen frajerstwa. Mieć taką sytuację i nie wygrać pierwszego w historii tytułu... Coś niesamowitego. Brawa dla Wisły, choć obawiam się o ich występy latem w pucharach. Cytuj
LeifErikson 1 108 Opublikowano 2 maja Opublikowano 2 maja Dla Pogoni puchar frajerów sezonu się należy. Przegrać w taki sposób wygrany mecz to naprawdę sztuka. Cytuj
Sep 1 620 Opublikowano 2 maja Opublikowano 2 maja 1 godzinę temu, lukas_k96 napisał: Pogoń ma jednak gen frajerstwa. Mieć taką sytuację i nie wygrać pierwszego w historii tytułu... Coś niesamowitego. Brawa dla Wisły, choć obawiam się o ich występy latem w pucharach. Pewnie wywrotka w pierwszej rundzie eliminacji Ligi Europy Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 2 maja Opublikowano 2 maja 8 minut temu, Sep napisał: Pewnie wywrotka w pierwszej rundzie eliminacji Ligi Europy To nadal chyba półtora miliona złotych do budzetu za sam udział? Im ten hajs jest potrzebny jak tlen. Zwłaszcza jak znowu nie awansują. Cytuj
LeifErikson 1 108 Opublikowano 2 maja Opublikowano 2 maja 19 minut temu, pawelgr5 napisał: To nadal chyba półtora miliona złotych do budzetu za sam udział? Im ten hajs jest potrzebny jak tlen. Zwłaszcza jak znowu nie awansują. No tak, zaciąg z hiszpańskiej III ligi sam się nie sfinansuje. Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 2 maja Opublikowano 2 maja na tą chwilę za sam wygranie finłu PP 6.5 bańki przychodu licząc dwie rundy w pucharach, jedna w LE i jedna w LK ogólnie na pucharze trochę zarobili bo na samych meczach z Widzewem i Piastem za same bilety trochę im wpadło Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 2 maja Opublikowano 2 maja 23 minuty temu, LeifErikson napisał: No tak, zaciąg z hiszpańskiej III ligi sam się nie sfinansuje. Bardziej chodziło mi o zarządzanie długiem ten chyba nadal się powiększa a brak awansu to co roku pomiędzy 10-12mln mniej w kasie. Cytuj
ofsajd 1 112 Opublikowano 3 maja Opublikowano 3 maja 14 godzin temu, Figuś napisał: ja pierdole, a ja myślałem że gięta za 20zł na Widzewie to złodziejstwo XD te ceny to chuj, ale „piwo” skończyło się już 30 min przed meczem, a przed dogrywka katering się zamknął. Myślałem ze na Wiśle jest tragedia z żarciem i obsluga a tu proszę. Sam mecz super, atmosfera top, myśle że wygrana zasłużona z przebiegu całego meczu, fajny zastrzyk gotówki dla klubu. Trzeba szukać juz transportu na wyjazdy do Kazachstanu może tam nas ktoś wpuści na sektor gości 2 1 Cytuj
Tokar 8 267 Opublikowano 3 maja Opublikowano 3 maja Pogoń nie wyciągnęła wniosków z sytuacji Widzewa i próbowała robić dokładnie to samo, czyli wygrać w trybie ekonomicznym bo zaraz liga. Tutaj też prawie się udało, ale kalkulacja nie uwzględniła potężnej zmiennej w postaci polskich sędziów. Teraz kontrowersje nie były aż tak duże, to przedłużenie czasu przedłużonego można spokojnie obronić dość karykaturalną grą na czas Pogoni. No ale dżudockie obalenie w polu karnym to niejeden by odgwizdał. Nie smutaj, Turbo. Przypomnij sobie o fotce z Nbepe i że za 1,5 miesiąca znowu będzie cię prosił o autograf. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi