Skocz do zawartości

Ekstraklasa + Puchar Polski

Fan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kartofle już się z mundurków rozebrały, a tu niestety kiełkowanie :nosacz3: Co prawda ten spalony podobno jakiś kontrowersyjny, no ale skoro  m i ę d z y n a r o d o w y  sędzia tak twierdzi, to ja mu wierzę :yakubu:

• Lubię! 1
  • This 1
Opublikowano
4 godziny temu, schabek napisał(a):

przeciwko najslabszemu Lechowi od lat

Co roku amicorz najsłabszy od lat, a na boisku cały czas te same mordy :dynia: Golizadek was zbawi :cw:

• Haha 4
Opublikowano

Czyli znowu jedna wygrana mistrza Polski daje mu start w fazie ligowej Ligi Konferencji. Warto te punkty zbierać, bo jak widać pozycja w rankingu dużo daje. Szkoda, że w tym roku może być z tym kłopot...

Opublikowano

Śląsk Wrocław przełożył mecz ligowy w ten weekend z Radomiakiem.
Tymczasem Jacek Magiera jeszcze dwa tygodnie temu na konferencji prasowej mówił: "Nigdy nie przełożyłem meczu, a chyba ich 20 w pucharach prowadziłem. Trudno dziś odpowiedzieć na pytanie, co by się musiało zdarzyć, abyśmy to zrobili".

:reggie:

Opublikowano

A niech przekładają, nie widzę w tym nic złego na tym etapie pucharów. Oczywiście wszystko zweryfikuje dwumecz z St. Halle, jak wygrają to każdy powie, że genialny ruch. 

Opublikowano

Żeby przełożyć mecz trzeba mieć też zgodę drugiego klubu?

Śmieszy mnie to przekładanie meczy na początku sezonu. Kiedyś tego nie robili, no ale okej było mniej rund eliminacyjnych w pucharach.

Opublikowano
19 godzin temu, Bartg napisał(a):

Typowy poniedziałek w ekstraklasie, kibice ganiają sie po dachu stadionu Cracovii

FB_IMG_1722883152150.jpg

Daleko mi do Widzewa, ale akcja z banerem na dachu i oprawą na mega plus.

Opublikowano

Patryk Klimala dzięki bramkom w drugiej drużynie Śląska Wrocław zgarnia premie liczone w tysiącach. Formułując kontrakt, zapomniano wyszczególnić, że chodzi o mecze pierwszej drużyny. Dzięki temu niechciany przez Jacka Magierę do miesięcznych zarobków w wysokości 160 tys. dopisuje kolejne tysiące. W ostatnim meczu IV-ligowych rezerw zaliczył hat-tricka.
Kto za to płaci? Mieszkańcy Wrocławia. To miasto posiada 99 proc. udziałów w klubie i hojnie go dotuje.

:kekw:

• Haha 2