Sep 1 623 Opublikowano 1 września Opublikowano 1 września Ale fajna niedziela w lidze. Same hokejowe wyniki Teraz zeby tylko Widzew dostarczył. Cytuj
Kaczi 822 Opublikowano 1 września Opublikowano 1 września to niech wygra lepszy ( to jeszcze napisałem przed bramką ) Ja oczywiście jestem za drużyną z Podlasia Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 1 września Opublikowano 1 września 4 minuty temu, Sep napisał(a): Teraz zeby tylko Widzew dostarczył. dostarczył już w 1 minucie... 1 1 Cytuj
Kaczi 822 Opublikowano 1 września Opublikowano 1 września @Tokar na wyjazdy jeździsz czy oglądasz w TV? Cytuj
Tokar 8 268 Opublikowano 3 września Opublikowano 3 września Raz na 5 lat gdzieś pojadę Ale na Jagę na zakazie, biorąc pod uwagę obecne stosunki, nie wybierali się raczej niedzielni wyjazdowicze. W sumie dobrze, tylko bym się wkurwił. 2 chwile nieogaru i po zawodach. Chociaż w drugiej połowie można by się zastanawiać kto tu gra w przewadze, to siła rażenia jest jaka jest. Cytuj
Kaczi 822 Opublikowano 3 września Opublikowano 3 września no mecz był w wykonaniu Jagi tragiczny, odkąd graliśmy w przewadze po prostu męczyliśmy bułę, źle się to oglądało.... Cytuj
Bartg 5 470 Opublikowano 22 września Opublikowano 22 września Śląsk 4 pkty i pewne ostatnie miejsce A Widzew coraz lepsza gra i już 4 miejsce Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 22 września Opublikowano 22 września piąte po dzisiejszym dniu, ale i tak jest fpytkę 1 Cytuj
Bartg 5 470 Opublikowano 23 września Opublikowano 23 września Wisła Kraków w Sierpniu - wspaniały występ w Europie, styl, ofensywa, walka. Wisła Kraków miesiąc później - 6 pkt w 7 meczach, dziękujemy Panie Trenerze Moskal, to był wspaniałe 3 miesiące. Cytuj
LeifErikson 1 108 Opublikowano 23 września Opublikowano 23 września Wisla wygląda dramatycznie i jak przed sezonem raczej żartobliwie traktowałem te opinie że będą walczyć o utrzymanie, tak teraz wygląda to coraz bardziej realnie. Tam tylko Rodado trzyma poziom, reszta to jakaś zbieranina pokroju Podbeskidzia w zeszłym sezonie. Cytuj
lukas_k96 306 Opublikowano 23 września Opublikowano 23 września Szkoda, że Królewski nie wpadł na to, żeby po pierwsze, robić czystki latem, przed startem sezonu, po drugie, żeby dać temu trenerowi zawodników na poziomie. IMO na papierze Wisła ma najsłabszy skład od czasu spadku z ekstraklasy. I tak cud, że oni tak fajnie pograli w Europie. Cytuj
Bartg 5 470 Opublikowano 27 września Opublikowano 27 września Rezerwy Lecha awansowały, to czy teraz Lech na mecze pucharu może przesuwać pierwszy skład do rezerw na czas meczu? Cytuj
mugen 1 955 Opublikowano 27 września Opublikowano 27 września W Polsce nie ma już słabych drużyn. 1 Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 27 września Opublikowano 27 września 1 godzinę temu, Bartg napisał(a): Rezerwy Lecha awansowały, to czy teraz Lech na mecze pucharu może przesuwać pierwszy skład do rezerw na czas meczu? trzech zawodników maksymalnie Cytuj
Bartg 5 470 Opublikowano 27 września Opublikowano 27 września 49 minutes ago, Figuś said: trzech zawodników maksymalnie A taki był sprytny plan Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 27 września Opublikowano 27 września marciniak to jest kurwa jebna a nie sędzia Cytuj
lukas_k96 306 Opublikowano 29 września Opublikowano 29 września Ja jestem pod wrażeniem Jagiellonii, wydawało się, że jak wpadli w dołek to już będzie kiepsko i będą pikować w dół, a tymczasem odżyli i są wiceliderem. Na czele tabeli nadal Lech, który raz zachwyca formą, innym razem przepycha te zwycięstwa, ale wygrywa i zanotował właśnie szósty tryumf z rzędu. Cytuj
HenrykIggO 260 Opublikowano 2 października Opublikowano 2 października No i elegancko, tak ma być. Niech rośnie w siłę najlepsza liga świata! Dobry przekaz leci. Cytuj
lukas_k96 306 Opublikowano 6 października Opublikowano 6 października I tak to leci u nas w tej lidze. Lech się nakręcił, zaczęło się liczenie serii itd. to musieli dostać w tyłek od beniaminka, Motoru Lublin, który na dodatek ograł ich na Bułgarskiej. Cytuj
Sep 1 623 Opublikowano 6 października Opublikowano 6 października Śląsk stabilnie, umacnia się na ostatnim miejscu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi