Figuś 21 407 Opublikowano piątek o 18:57 Opublikowano piątek o 18:57 W dniu 18.03.2025 o 09:24, Figuś napisał(a): o utrzymanie jestem spokojny 1 godzinę temu, Bartg napisał(a): Ale to chodzi no fajnie fajnie choć nie brakowało słabych momentów, ale też pojawiło się to czego od dawna nie widziałem, czyli pragmatyzm w grze 1 Cytuj
Hanza71 34 Opublikowano sobota o 19:30 Opublikowano sobota o 19:30 Narazie jeden do przodu, ciekawe jak dalej. Cytuj
Kaczi 863 Opublikowano sobota o 20:40 Opublikowano sobota o 20:40 Mecz Jagi był tragiczny, i źle to wygląda przed pojedynkiem z Betisem i Krakowską Wisłą. Kibice Jagi za doping i ich frekwencje to szacunek Cytuj
Bartg 5 665 Opublikowano sobota o 20:44 Opublikowano sobota o 20:44 Zaczal sie miesiąc cudów w ekstraklasie, czy fryzjer wyszedł z więzienia? Cytuj
Kaczi 863 Opublikowano sobota o 20:51 Opublikowano sobota o 20:51 no jak pyry przegrają to ja nie będę się gniewał Cytuj
lukas_k96 339 Opublikowano sobota o 22:17 Opublikowano sobota o 22:17 I tak to się kręci w tej naszej ekstraklasie... Mówiłem w grudniu, że skazywanie Śląska na spadek jest przedwczesne. Długo nie trzeba było czekać - kilka wiosennych kolejek i obecnie wrocławianie mają tylko trzy punkty straty do bezpiecznego miejsca. Będzie ciekawie - zarówno w kwestii walki o utrzymanie, jak i o mistrzostwo. Raków jutro może odskoczyć, ale jak znam naszą piłkę to będzie zwycięstwo Zagłębia albo remis. Cytuj
malyksg86 63 Opublikowano poniedziałek o 19:27 Opublikowano poniedziałek o 19:27 Raków wygrał i niestety raczej wszystko wskazuje na to, że tego nie wypuszczą. Szkoda bo życzyłem Jadze obrony tytuły po takiej kampanii w Europie. Górnik niestety się znowu sfrajerzył i przegrywamy wygrany mecz Cytuj
ogqozo 6 719 Opublikowano poniedziałek o 20:09 Opublikowano poniedziałek o 20:09 Niby jeszcze 8 meczów, z tego co widzę. Do zdobycia lub niezdobycia jeszcze 24 punkty. All I'm saying, to jeszcze nie jest przesądzone, że Śląsk nie skończy sezonu nad Legią. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi