Opublikowano 28 marca28 mar W dniu 18.03.2025 o 09:24, Figuś napisał(a): o utrzymanie jestem spokojny 1 godzinę temu, Bartg napisał(a): Ale to chodzi no fajnie fajnie choć nie brakowało słabych momentów, ale też pojawiło się to czego od dawna nie widziałem, czyli pragmatyzm w grze
Opublikowano 29 marca29 mar Mecz Jagi był tragiczny, i źle to wygląda przed pojedynkiem z Betisem i Krakowską Wisłą. Kibice Jagi za doping i ich frekwencje to szacunek
Opublikowano 29 marca29 mar Zaczal sie miesiąc cudów w ekstraklasie, czy fryzjer wyszedł z więzienia?
Opublikowano 29 marca29 mar I tak to się kręci w tej naszej ekstraklasie... Mówiłem w grudniu, że skazywanie Śląska na spadek jest przedwczesne. Długo nie trzeba było czekać - kilka wiosennych kolejek i obecnie wrocławianie mają tylko trzy punkty straty do bezpiecznego miejsca. Będzie ciekawie - zarówno w kwestii walki o utrzymanie, jak i o mistrzostwo. Raków jutro może odskoczyć, ale jak znam naszą piłkę to będzie zwycięstwo Zagłębia albo remis.
Opublikowano 31 marca31 mar Raków wygrał i niestety raczej wszystko wskazuje na to, że tego nie wypuszczą. Szkoda bo życzyłem Jadze obrony tytuły po takiej kampanii w Europie. Górnik niestety się znowu sfrajerzył i przegrywamy wygrany mecz
Opublikowano 31 marca31 mar Niby jeszcze 8 meczów, z tego co widzę. Do zdobycia lub niezdobycia jeszcze 24 punkty. All I'm saying, to jeszcze nie jest przesądzone, że Śląsk nie skończy sezonu nad Legią.
Opublikowano 2 kwietnia2 kwi Kulesza co za zajebisty prezes (ironia) Edytowane 2 kwietnia2 kwi przez Kaczi
Opublikowano 5 kwietnia5 kwi Nie wiem czym ich Sopic nastraszyl, ale biegają aż miło. Trzecie zwycięstwo Widzewa do zera
Opublikowano 6 kwietnia6 kwi ten remis Jagi jak porażka, wychodzi na to że albo zmęczenie sezonem chociaż przebiegli więcej niż piłkarze Piasta, lub zmiennicy jak np Fadiga nie dają odpowiedniej jakości
Opublikowano 6 kwietnia6 kwi W dniu 5.04.2025 o 10:05, Bartg napisał(a):Nie wiem czym ich Sopic nastraszyl, ale biegają aż miło.nie tyle Sopić co walka o kontrakty ;) ale oddając cesarskiemu co cesarskie to widać że chłopaki mają oddaną decyzyjność bo z końcówki niedźwiedzia i mysliwca poza trzecią jebaną tercją strzelać nie kazano, widać więcej prostej piłki
Opublikowano sobota o 20:123 dni Śląsk się utrzyma, poleci Puszcza, Lechia i Stal. Choć wolałbym, żeby zamiast Lechii spadło Zagłębie. Tymczasem w Częstochowie jednak bez niespodzianki. Wolski dał prowadzenie Radomiakowi, szybko wyrównał Ivi, a zwycięskie trafienie zanotował... Leonardo Rocha, czyli były gracz Radomiaka. Kompletnie zaprzepaścił swój szacunek u kibiców, ciesząc się po golu...