Gość Opublikowano 7 marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2010 No proszę, kto by się spodziewał takich niespodzianek. Buki pewnie srogo sobie na tej kolejce zarobiły Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 455 Opublikowano 7 marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2010 Patrzac na niektore mecze i trudnosci z podaniem na 5 metrow czlowiek zaczyna watpic, czy korupcja zniknela Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 7 marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2010 Np. ? Bo mocno ssane Twoje teorie mi się wydają. Legia czy Wisła sprzedała mecz? A może Cracovia czy Ruch? Cytuj Odnośnik do komentarza
luk_ash 88 Opublikowano 7 marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2010 no przecież jasne, że odra kupiła mecz od legi dużo niespodzianek, kibice lecha się cieszą (w tym ja też), ale poziom naszej ekstraklasy zaczyna być porażający... Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 455 Opublikowano 7 marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2010 Np. ? Bo mocno ssane Twoje teorie mi się wydają. Legia czy Wisła sprzedała mecz? A może Cracovia czy Ruch? To raczej dygresja po ostatnich dwoch kolejkach i ich poziomie, podobnie grali 15 lat temu, tylko ze tam podawali niecelnie, bo mieli zaplacone, tutaj podaja niecelnie, bo nie potrafia inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 7 marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2010 Taka liga. Jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 455 Opublikowano 13 marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 marca 2010 HAHAHAH Legia nie mam pytan W sumie gdyby nie slepy sedzia liniowy ( 3 spalone przeciwko Polonii niesluszne ) i Grzelak walacy w 1na1 jak najmocniej byloby ze 3:3, a tak Legia kolejna porazka, Iwanski grajacy w ogole w tym zespole to pomylka, wrzutki na poziomie okregowki. Ciekawe, czy juz Urbana wyrzuca. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Oran Opublikowano 13 marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 marca 2010 Więc chyba tylko Lech "coś" sobą reprezentuje, ale i tak szykuję się kolejny blamaż w europie. Noż (pipi)a Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 455 Opublikowano 13 marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 marca 2010 (edytowane) Nom Wisła z Jagą powinna przegrac, ale Grosicki nie mial pomyslu jak strzelic gola, a biegl sam na sam ze 3 razy. Mogl im pomoc Pawelek, ktory po fenomenalnej interwencji po strzale glowa gracza Jagi z 5 metrow patrzyl kilka minut pozniej jak leci mu odbita pilka nad glowa i trafia w poprzeczke Legia dno, jedynie Grzelak sie staral w ataku i Astiz w obronie, reszta do wymiany. Iwanskiego powinni do rezerw odeslac, zero zaangazowania, podania jedynie do najblizszego gracza, zeby czasem nie stracic. Jesli Urban wymyslil, zeby Iwanski nadal uderzal rzuty wolne i rozne to chyba rzeczywiscie lepiej go zwolnic, juz Mucha by to lepiej zrobil. Edytowane 13 marca 2010 przez Bartg Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 774 Opublikowano 14 marca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 marca 2010 Hehe, Janek Urban zwolniony z Legii <ok>. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 455 Opublikowano 14 marca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 marca 2010 LOL Stefana Białasa zatrudnili podobno, ktory przez ostatnie 2 lata komentowal mecze, dobrze to wrozy Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 14 marca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 marca 2010 No to przynajmniej się ich dużo naoglądał Kolejna kolejka, kolejne niespodziewajki. Normalnie ta liga cały czas mnie zaskakuje! Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 455 Opublikowano 14 marca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 marca 2010 Nikt nie chce mistrzostwa, bo to oznacza koniecznosc gry w eliminacjach ligi mistrzow, gdzie teraz jak przegrasz w 2 rundzie to nie ma nawet Ligi Europejskiej Wszyscy mierza w eliminacje LE Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 15 marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 marca 2010 Karuzela się kręci. Urban, Fornalak i teraz Skorża. Łiiiiiiiiiiiiiiii XD Nie ma to jak Liga Polska. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Oran Opublikowano 15 marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 marca 2010 (edytowane) Fornalak to akurat po ch.uju ważne Dobrze, że Skorża został wy.je.bany, szkoda, że jakiś niemcuch ma go zastąpić. Skorża out - sport.pl Edytowane 15 marca 2010 przez Oran Cytuj Odnośnik do komentarza
luk_ash 88 Opublikowano 16 marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 marca 2010 Heniu Kasperczak trenerem wiślaków. lubię go, ale po ostatnich przebojach z górnikiem nie wiem czy to jest dla wisły dobre rozwiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 16 marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 marca 2010 W pierwszym meczu 1/4 finału Remes Pucharu Polski Ruch Chorzów pokonał na własnym boisku Legię Warszawa 1:0 (0:0). Legia cały czas w dołku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 455 Opublikowano 16 marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 marca 2010 Przez 3 dni nic sie nie moglo zmienic, sam Bialas mowil po meczu, ze nie ma czasu na porzadny trening. Zreszta jego nominacja to bardziej jako figuranta, ot ustawi sklad, moze zmieni taktyke, zespol przygotowywal kto inny, pilkarzy dobieral kto inny, Bialas ma tylko doczolgac Legie do pucharow. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Oran Opublikowano 16 marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 marca 2010 Ogólnie zobaczymy jutro czy Wisła strzeli bramkę (a właściwie już dziś), bo tego brakowało ostatnio ;D Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 455 Opublikowano 16 marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 marca 2010 s.Oliver nowym sponsorem Lecha Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Oran Opublikowano 16 marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 marca 2010 Właśnie czytałem - zastanawiam się tylko czy te 4 mln co niby za sezon mają mieć to tyle co poprzedni sponsor, czy lepiej, gorzej? Stonek pewnie wie ile dostawali Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 17 marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 marca 2010 Umowa z BetClickiem była na ok 4-5mln więc jest to to samo [choć dla mnie BetClick był pewniejszym sponsorem - choć jak widać nie przy naszym rządzie ]. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 455 Opublikowano 17 marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 marca 2010 Huh obejrzalem pierwsza polowe pucharowego meczu Korona-Jaga i bylo tu wiecej skladnych akcji i celnych strzalow, niz przez 3 kolejki ekstraklasy. Dobrze pokazuje to, ze w meczach ligowych polowie druzyn sie po prostu nie chce. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Oran Opublikowano 17 marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 marca 2010 Kasperczak znowu wyj.ebie Brożka na wypożyczenie do GKS'u i będzie po Wiśle ;D Bez kitu, ale Brożek podobno wrócił do starej tradycji bycia zezolcem (nie oglądałem meczu więc to co w necie wyczytałem piszę). Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 22 marca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 marca 2010 Kolejna kolejka za nami Lech z Ruchem gonią Wisłę, Legia cały czas w dołku. Polonia spadła już na samo dno. Zobaczymy co zrobi elprezeso Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi