Bartg 5 435 Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 Jagielonia wygrywa 1:0 z Bełchatowem po bramce ze spalonego Tomasza Frankowskiego :ph34r: Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 Jeśli dobrze zrozumiałem, to spalono Tomasza Frankowskiego, a później ktoś stanął na jego zwęglonych zwłokach i strzelił gola? o.O Ekstraklasa nie przestaje mnie zadziwiać Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 Czyli kolejny "wielbłąd" sędziego ? Jaka liga takie sędziowanie :ph34r: Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 Ogrodnicy pozdrawiają murawę w Gdańsku Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ofsajd Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 przynajmniej nie uschnie xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 (edytowane) Ogrodnicy pozdrawiają murawę w Poznaniu fixed Edytowane 22 Października 2011 przez Figlarz Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 Za(pipi)isty meczyk w Gdańsku. Szkoda niewykorzystanych sytuacji, mega obrona Burica, przekozak Pawłowski. Słupki, poprzeczki, krew i czerwona kartka. Naprawdę dawno takiego meczu w ekstraklapie nie oglądałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
kilix 128 Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 A to wszystko jeszcze w oprawie godnej takiego meczu przy pełnych trybunach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mihau_ALU 82 Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 U mięciela już demencja poczyniła spustoszenie w mózgu, bo chyba zapomniał w którym klubie obecnie gra. Dobrze, że mu Bruno z karata wyj/ebał na koniec Gratuluje ostatniego zdania. Jakbyś nie wiedział Mięciel mimo tego że gra w ŁKSie to jest legionistą i się tego trzyma. A widzewu nic by bardziej od jego "elki" nie podniosło ciśnienia. Co do sedziów w ekstraklasie to jestem za jakimiś karami finansowymi lub zawieszaniem na jeden mecz. Tak jak każe się kibiców czy piłkarzy, tak powinno się karać sędziów. F**c (pipi) wybiórcze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Oj tam czepiacie się, Frankowski tak stary nie jest jeszcze, żeby się spalił Dla odmiany sędziowie nie uznali Łksowi słusznie strzelonego gola muheheh :rofl2: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ofsajd Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 (edytowane) dramat... to już przestaje być śmieszne... mówię oczywiście o tandemie Lamey - Jaliens z nieczego potrafią stworzyć 100% sytuacje dla przeciwników, na szczęście wtedy do akcji wkracza sędzia xD Legia - Widzew, czyli kogo tym razem o(pipi)ie sędzia Edytowane 23 Października 2011 przez Ofsajd Cytuj Odnośnik do komentarza
kilix 128 Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 dramat... to już przestaje być śmieszne... mówię oczywiście o tandemie Lamey - Jaliens z nieczego potrafią stworzyć 100% sytuacje dla przeciwników, na szczęście wtedy do akcji wkracza sędzia xD Legia - Widzew, czyli kogo tym razem o(pipi)ie sędzia No, ale gola strzelili. Asysta Jaliensa, bramka Lameya. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ofsajd Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 dramat... to już przestaje być śmieszne... mówię oczywiście o tandemie Lamey - Jaliens z nieczego potrafią stworzyć 100% sytuacje dla przeciwników, na szczęście wtedy do akcji wkracza sędzia xD Legia - Widzew, czyli kogo tym razem o(pipi)ie sędzia No, ale gola strzelili. Asysta Jaliensa, bramka Lameya. Co z tego że raz na 10 meczy zdarzy im się strzelić gola, skoro praktycznie w każdym meczu przez nich wpada jakiś gol. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 262 Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Fortuna kołem się toczy, notowania ŁKSu u sędziów mocno spadły od poniedziałku ;D Widzew o dziwo do przerwy nie schował się za poszustną gardą i coś tam nawet szarpie, czego efektem 10000% sytuacja Oziego, ale on potrafi strzelać tylko z dobitek, a tym razem krzywo się piłka odbiła od bramkarza. Cytuj Odnośnik do komentarza
kilix 128 Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Ogólnie widać, że sędziowie obrazili się na Łódź - nieodgwizdany karny za rękę Żewłakowa Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 262 Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 I dobrze, ewentualny remis zaciemniłby obraz sytuacji. Jeżeli masterplanem trenera to wprowadzenie dwóch "żądeł", po czym granie długich piłek na aferę na zawodników ~170 cm wzrostu no to gratulacje. W kolejnym okienku transferowym proponuję sprowadzić kolejnych 14 obrońców, to może w wypadku kartek lub kontuzji na szpicy będzie grał rezerwowy bramkarz. Pora rozpocząć walk o utrzymanie :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Przy częstotliwości łapania kartek przez naszych obrońcow to 14 w kadrze to niegłupi pomysł :ph34r: Napastników mamy w sumie pół, bo Grzelczak poza strzelaniem od czasu do czasu bramek po fartownych kazikach z daleka głównie fauluję, za Oziego pewnie Kaniecki by zagrał lepiej w ataku,a ustawienie Ben Radhi za napastnikiem to ruch mistrzowski Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 24 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 (edytowane) Jak sądzicie, ile za Pawłowskiego zaoferuje Wojciechowski w przerwie zimowej? ;> Masakra co ten dzieciak wyprawia. Może się jaram zbytnio, w końcu to tylko kilka meczy ale naprawdę byłem w(pipi)iony że to on broni bramki Lechii w meczu z Lechem. PS. Fajna oprawa ŁKSu I pomyśleć że z piro to wyglądałoby 2xlepiej Edytowane 24 Października 2011 przez Stona Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Zaczęło się wesoło od 1-0 ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ofsajd Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 co się zaczęło? Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Polonia zrobiła 1 akcję i już wygrywa 1-0 XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ofsajd Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 oooo... Jasiek Paulista!! xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Kurczę już myślałem, że sędzia skręcił ładnie Lecha nie uznając bramki Wilka a tu się skończyło 1:3 Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Pytanie za sto punktów: Co widział sędzia przy 2( nieuznanej ) bramce Lecha ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Podobno widział jak Wilk, który w momencie strzału Arioma był na spalony dotyka piłki zanim ta wpadnie do bramki. Nie wiem, nie widziałem, tak mi kumpel opisywał sytuację przez telefon. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi