Opublikowano 8 listopada 201113 l podobno Smuda maści sobie gniazdko w Wiśle na czas po EURO. Mam nadzieje że to jest farmazon, z drugiej strony on z Cupiałem to dobre ziomy tak że wszystko jest możliwe.
Opublikowano 8 listopada 201113 l Wisła może tylko pomarzyć o takich wynikach, jakie miała za czasów Smudy. Wtedy się nie przegrywało jednym golem z Cypryjczykami, tylko Interem Mediolan. Oba wywalenia Smudy z Wisły to był jakiś absurd, no ale nie on jeden trafił na taki los. No ale spoko, kolejny trener na pewno wygra z Wisłą Ligę Mistrzów, no chyba że znowu zatrudnią jakiegoś tragicznego, bo tylko tacy nie są w stanie tego zrobić. Edytowane 16 listopada 201113 l przez ogqozo
Opublikowano 18 listopada 201113 l Spalony dla Śląska z du'py. Widzę, że już zaczyna układ działać, żeby nieprawomocni nie wygrali mistrzostwa. Por que?
Opublikowano 18 listopada 201113 l Jaga u siebie jest tak słaba, że nawet sędziowie jej nie pomogą Szkoda jednak tego spalonego, moja drużyna fantasy bardzo by się ucieszyła z bramki Diaza :<
Opublikowano 19 listopada 201113 l Tymczasem Lechia utrzymuje ofensywny styl gry, z którego jest znana, oddając zero strzałów.
Opublikowano 20 listopada 201113 l Rocznik 1992. Człowiek zaczyna się czuć coraz dziwniej na tym świecie...
Opublikowano 20 listopada 201113 l Zgodnie z oczekiwaniami kibiców, zwolnienie Maaskanta znacznie poprawiło grę Wisły.
Opublikowano 20 listopada 201113 l Składam sobie oraz wszystkim, którzy oglądali mecz Widzew - Korona szczere wyrazy współczucia.
Opublikowano 20 listopada 201113 l Tokar, bo widzę przespałeś moje pytanie Co z horto magiko w Waszym wykonaniu? Żyje ta przyśpiewka jeszcze?
Opublikowano 20 listopada 201113 l Składam sobie oraz wszystkim, którzy oglądali mecz Widzew - Korona szczere wyrazy współczucia. Przy 17 nieudanej próbie przedryblowania 10 na raz przez Dzalamidze zacząłem się cieszyć, że go nie chcieli wykupić :X
Opublikowano 21 listopada 201113 l Tokar, bo widzę przespałeś moje pytanie Co z horto magiko w Waszym wykonaniu? Żyje ta przyśpiewka jeszcze? Bardzo dawno już tego nie było. Tak naprawdę to to nam wyszło dobrze tylko raz w Poznaniu po wpier/dolu 6:1. U nas kiepsko to wychodzi, bo to nie jest pieśń na 1,5 tys. młyn, z czego część śpiewa szybciej, część wolniej, część krzyczy zamiast śpiewać, a reszta stadionu nie wie w ogóle co jest śpiewane.
Opublikowano 21 listopada 201113 l Jerzy Brzęczek "Oglądaliśmy na pewno dobry mecz, emocjonujące widowisko" po czym wchodzi plansza "Statystyka strzałów" Celne Lech - 1 Podbeskidzie - 2 Poziom Gran Derbi jak nic.
Opublikowano 21 listopada 201113 l Pary 1/4 Pucharu Polski: Lech Poznań – Wisła Kraków Ruch Zdzieszowice – Ruch Chorzów Arka Gdynia – Śląsk Wrocław Gryf Wejherowo – Legia Warszawa Pierwsze mecze 13/14 marca, rewanże tydzień później. Edytowane 21 listopada 201113 l przez Ofsajd
Opublikowano 21 listopada 201113 l I vice versa, byłem już u was w zeszłym roku jak dostaliśmy w pupkę 4-1. 30 godzinny wyjazd to dobra impreza
Opublikowano 21 listopada 201113 l Pary 1/4 Pucharu Polski: Lech Poznań – Wisła Kraków Gryf Wejherowo – Legia Warszawa Losowanie odbyło się w siedzibie ITI
Opublikowano 21 listopada 201113 l I vice versa, byłem już u was w zeszłym roku jak dostaliśmy w pupkę 4-1. 30 godzinny wyjazd to dobra impreza Na PP mamy zakaz
Opublikowano 22 listopada 201113 l Pary 1/4 Pucharu Polski: Lech Poznań – Wisła Kraków Gryf Wejherowo – Legia Warszawa Losowanie odbyło się w siedzibie ITI Taaa , a w 2min. i 37sek. widać,że ruszył paznokciem....
Opublikowano 22 listopada 201113 l Ekstraklasa S.A. sprzedała izraelskiemu kanałowi Sport 5 prawa do transmisji spotkań mistrza Polski. Pierwszym spotkaniem, które pokazano w Izraelu, było starcie Białej Gwiazdy z Górnikiem Zabrze. Ciekawe czy ktoś po za rodziną Bitona i Meliksona to ogląda xD
Opublikowano 22 listopada 201113 l Jak Boruc i Żurawski grali w Celticu Polsat kupił ich mecze ligowe i znalazła się spora część kibiców, która to oglądała.
Opublikowano 23 listopada 201113 l Hej ! Coście tak cicho , hej ..... No,nie zero spin (bo wiadomo,że Legiunia na NIE dla większości z Was) , ale przyznać trzeba , że na tą chwilę przyszy Mistrz Polski ! Grają dobrą piłkę , wprowadzają młodzież . Żewłakow na obronę numer jeden na mistrzowsta !