Skocz do zawartości

Ekstraklasa + Puchar Polski

Fan

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Orson
Opublikowano

w aspekcie trawy to ty lepiej nic nie mów :P

Sląsk za to ma wg mnie skład dośc przecietny a gra POWYZEJ swoich potencjalnych możliwosci (obecnie oklapł ale moze sie podniesie)

Opublikowano (edytowane)

Jak się okazuje, kartka Pietrasiaka oznacza zawieszenie go. Dodajmy do tego, że wcześniej zawieszony został Fojut, a Wasiluk coś tam sobie złamał i wychodzi, że za tydzień w Poznaniu Śląsk będzie grał drugim składem obrony. Na stoperze może grać Celeban, a na prawej wtedy Socha, ale jaki jest piąty stoper w drużynie Śląska, to doprawdy nie wiem. Będzie to dobry test dla ofensywy Lecha.

Edytowane przez ogqozo
Gość Ofsajd
Opublikowano
  W dniu 18.03.2012 o 18:48, ogqozo napisał(a):

Jak się okazuje, kartka Pietrasiaka oznacza zawieszenie go. Dodajmy do tego, że wcześniej zawieszony został Fojut, a Wasiluk coś tam sobie złamał i wychodzi, że za tydzień w Poznaniu Śląsk będzie grał drugim składem obrony. Na stoperze może grać Celeban, a na prawej wtedy Socha, ale jaki jest piąty stoper w drużynie Śląska, to doprawdy nie wiem. Będzie to dobry test dla ofensywy Lecha.

przecież oni nie umieją strzelać bramek, nawet jakby nie było żadnej obrony i pusta bramka bramka to będą strzelać w poprzeczkę i słupki.

• Plusik 2
Opublikowano

Cholera, przejrzałeś naszą taktykę!

:<

PS. Zastanawiają mnie tacy partyzanci jak pleju. Kolo nic nie pisze w temacie [wiadomo, żeby coś napisać trzeba mieć klawiaturę], wlatuje na chwilę, jebnie plusika i spierdala grać w gierki.

Co z tym forum?

Gość Ofsajd
Opublikowano
  W dniu 18.03.2012 o 19:33, Stona napisał(a):

Cholera, przejrzałeś naszą taktykę!

:<

PS. Zastanawiają mnie tacy partyzanci jak pleju. Kolo nic nie pisze w temacie [wiadomo, żeby coś napisać trzeba mieć klawiaturę], wlatuje na chwilę, jebnie plusika i spierdala grać w gierki.

Co z tym forum?

to mój kolejny alter, myślisz że kto mi tyle tych plusików nas rał ?

żeby nie było offtopu totalnego:

na wtorkowy mecz z Lechem sprzedano do tej pory niecałe 800 biletów...

Opublikowano
  W dniu 18.03.2012 o 19:23, Ofsajd napisał(a):

przecież oni nie umieją strzelać bramek, nawet jakby nie było żadnej obrony i pusta bramka bramka to będą strzelać w poprzeczkę i słupki.

Się we wtorek zdziwisz :starwars:

W dniu 18.03.2012 o 19:42, Ofsajd napisał(a):

Dobrze dla was, że mamy zakaz wyjazdowy, bo by było "gramy u siebie Kolejorz, gramy u siebie..." :blum2:

Gość Ofsajd
Opublikowano
  W dniu 18.03.2012 o 19:45, lukas1988 napisał(a):
  W dniu 18.03.2012 o 19:23, Ofsajd napisał(a):

Się we wtorek zdziwisz :starwars:

W dniu 18.03.2012 o 19:42, Ofsajd napisał(a):

Dobrze dla was, że mamy zakaz wyjazdowy, bo by było "gramy u siebie Kolejorz, gramy u siebie..." :blum2:

nie bój żaby, młyn pewnie będzie prawie pełny. Ten mecz jest wliczony w karnety, a tych poszło koło 10k.

Opublikowano

Dzisiaj Craxa w swojej stałej, dobrej formie. Tak jak pisało Weszło- lepszego zespołu na 'przełamanie' Śląsk sobie nie mógł wymarzyć.

Tymczasem Podbeskidzie strzeliło Ruchowi dwie bramy oddając jeden celny strzał w meczu :D Ogólnie chłopaki zagrały marnie jak zwykle, ale pokazały trochę charakteru, co w połączeniu z dobrze ułożoną stopa Lirana Cohena wystarczyło w sam raz na remis.

Gość Ofsajd
Opublikowano
  W dniu 20.03.2012 o 14:16, Orson napisał(a):

gdzie transmisja Wisły z Lechem?

Na stadionie ;)

Gość slavssn
Opublikowano

Tak jak przy większości filmików z wypadkami F1 żartownisie wpisują "Hamilton's fault" (zorientowani w temacie zrozumieją aluzję), tak ostatnie mecze Lecha (i prawdopodobnie kolejne) można skwitować tylko w jeden sposób.

Zawinił Bakero.

Opublikowano

Nie chce przypominać, że Bakero przygotowywał ich w przerwie do rundy wiosennej.

Teraz ciekawostka: ile razy w tygodniu trenowała drużyna pod wodzą Bakero?

Pokaż ukrytą zawartość

Nie chce tu bronić Rumaka bo nie ma jak. Czekam jednak na męską decyzję i te zmiany które zapowiedział przed meczem. Może gdy połowa poleci do ME to im się mentalność w głowach zmieni.

Tak swoją drogą: Co dał drużynie Bakero ? Co Ci się podobało w Lechu za jego kadencji ?

Opublikowano

No nieźle. Jak się wykazuję odrobinę chęci w ostatnich 5min to ciężko liczyć na cokolwiek. Bamboleda to się do grania w piłkę nie nadaję, po pierwszych minutach zastanawiałem się czy aby na pewno jest trzeźwy w dniu dzisiejszym. Ślusorz chciał, ale nie mógł. W sumie nie ma sensu gadać o poszczególnych grajkach bo wszystkich po kolei bym wypieprzył do ME. Może coś zrozumieją, albo i nie. W tym składzie to już za długo nie powinni pykać, coś się może wypaliło. Za Bakero było źle, teraz też jest, z tym że Kolejorz ma jeszcze większego pecha niż wcześniej, ale za dużo to się nie zmieniło.

Jeśli wierzyć moim źródłom z klubu to piłkarze od 4 miesięcy nie dostają kaski, więc może tu jest problem. Jak przecież wiadomo 'nie ma sianka, nie ma granka'.