ogqozo 6 542 Opublikowano 3 maja 2012 Opublikowano 3 maja 2012 No jak już pisałem, nie ma raczej potrzeby, aby Wisła się specjalnie podkładała, żeby przegrać. Cytuj
schabek 5 326 Opublikowano 3 maja 2012 Opublikowano 3 maja 2012 http://www.weszlo.com/news/10366-Legia_czyli_frajerzy_sezonu_Kto_mistrzem_Polski Cytuj
Gość Orson Opublikowano 3 maja 2012 Opublikowano 3 maja 2012 No jak już pisałem, nie ma raczej potrzeby, aby Wisła się specjalnie podkładała, żeby przegrać. pośmiejemy się jeszcze , oj pośmiejemy Cytuj
polaki899 32 Opublikowano 3 maja 2012 Opublikowano 3 maja 2012 Po terminarzu ostatniej kolejki, daje najwięcej szans Lechowi na zdobycie MP. Ale jak wszyscy beka z Legii. Ale jedno mnie cieszy, że w tym sezonie do ostatniej kolejki liga jest emocjonująca, dawno tak nie było xD Cytuj
Ma_niek 860 Opublikowano 3 maja 2012 Opublikowano 3 maja 2012 Ale ta Legia to frajerzy są, mieć tytul na wyciągnięcie reki i tak dać tyłka. I Walter odchodzi więc w następnym sezonie bedzie dla nich jeszcze gorzej. Ps. Chce ktos zabrac od nas lysego warszawskiego uja i nasze mega talenty Brud i Czekaj?. Cytuj
Grabek 2 775 Opublikowano 4 maja 2012 Opublikowano 4 maja 2012 Ja pier.dole, Legia frajerzy roku. Mam nadzieję, że ostatni mecz w działo złapią i skończą jeszcze niżej. Cytuj
Wielki K 94 Opublikowano 4 maja 2012 Opublikowano 4 maja 2012 W sumie ciekawy, IMO całkiem sensowny tekst biorący na tapetę równie gorący, co śmierdzący temat odpuszczenia ostatniego meczu przez Wisłę http://www.weszlo.co...e_Wisly_i_Legii Cytuj
schabek 5 326 Opublikowano 4 maja 2012 Opublikowano 4 maja 2012 (edytowane) Fajny cytat. Ktoś, kto popiera odpuszczenie meczu Śląskowi, mentalnie jest sprzedajnym piłkarzykiem, a różnica jest tylko taka, że nie miał dość talentu, by mecze opier.dalać na boisku, więc robi to na trybunach. Edytowane 4 maja 2012 przez Vinny 1 Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 4 maja 2012 Opublikowano 4 maja 2012 Ciekawa sytuacja u bukmacherów: http://www.livesports.pl/mecz/pp3LkzlO/#zestawienie-kursow;kursy-1x2;koniec-meczu Cytuj
Gość Orson Opublikowano 4 maja 2012 Opublikowano 4 maja 2012 Fajny cytat. Ktoś, kto popiera odpuszczenie meczu Śląskowi, mentalnie jest sprzedajnym piłkarzykiem, a różnica jest tylko taka, że nie miał dość talentu, by mecze opier.dalać na boisku, więc robi to na trybunach. dokładnie , będę wkur.wiony jak Wisła odpuści, zwłaszcza po takim sezonie Cytuj
Stona 569 Opublikowano 4 maja 2012 Opublikowano 4 maja 2012 Ciekawa sytuacja u bukmacherów: http://www.livesport...x2;koniec-meczu Zaraz przyjdzie Ogórkozo i napisze że kursy wynikają z poziomu drużyn, a nie z podejrzenia o odpuszczenie meczu Tak czy srak, wystarczyło wygrać JEDEN mecz więcej i byśmy się o takie głupoty martwić nie musieli :< Cytuj
Ma_niek 860 Opublikowano 4 maja 2012 Opublikowano 4 maja 2012 Jak przegramy to i tak bedzie gadanie ze odpuscilismy tylko nikt nie widzi ze ostatnio u siebie wygralismy z Lksem, najlepsi sa kontuzjowani plus kilku poszlo do rezerw. Caly runde gramy tragicznie. Cytuj
ogqozo 6 542 Opublikowano 4 maja 2012 Opublikowano 4 maja 2012 (edytowane) Śląsk gra mecz o mistrza, a Wisła o nic, dodatkowo Wisła gra beznadziejnie. No więc nie, nie widzę nic dziwnego w uważaniu, że ewentualne "podstawienie się", jeśli będzie, to nie będzie wykrywalne, no bo jak? Że zagrają beznadziejnie jak zawsze? Tak czy siak byliby słabi i graliby o nic, a Śląsk o coś, toteż powodu do nagłej zmiany patrzenia na sytuację raczej nie ma. Gdyby o mistrza walczyli z Legią czy Lechem, to na pewno byśmy non stop o podstawieniu się czytali w mediach, bo tam są dziennikarze, ale że walczy z Ruchem, to wątpię, żeby kogoś więcej to specjalnie obeszło. Aha, no kolesi z Weszło. Wesoło się czyta, jaki to bardzo trudny jest wyjazd na Wisłę, kiedy od połowy października na tym trudnym terenie poległy tylko, jednym golem, ŁKS, Widzew i Cracovia. Patrząc na polską, ekhm, ekstraklasę, tak czy siak każdy wynik jest możliwy, a o ile Wisła nie zacznie strzelać do własnej bramki czy grać na polu karnym w siatkówkę, raczej niemożliwe będzie stwierdzić, ile w tym zwykłego słabego grania o nic, a ile słabego grania o nic z zamiarem przegrania. Edytowane 4 maja 2012 przez ogqozo Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 4 maja 2012 Opublikowano 4 maja 2012 Mały offtop Mistrz Polski zaczyna Eliminację do Ligi.Mistrzow od 2 czy od 3 rundy? Cytuj
ogqozo 6 542 Opublikowano 4 maja 2012 Opublikowano 4 maja 2012 Wiki mówi, że od drugiej. W sumie co za różnica, po tylu latach bez awansu różnych ekip można raczej potraktować jako fantazję możliwość jakiegoś sukcesu Śląska czy Ruchu Chorzów. Cytuj
Ma_niek 860 Opublikowano 4 maja 2012 Opublikowano 4 maja 2012 Ja już widze te puchary w tym roku. Niestety takie druzyny jak Ruch korona nie maja czego szukac w europie. Cytuj
Gość Orson Opublikowano 5 maja 2012 Opublikowano 5 maja 2012 http://sport.onet.pl/pilka-nozna/liga-angielska/edin-dzeko-mistrzem-polski-bedzie-slask-lub-lech,1,5122379,wiadomosc.html Cytuj
Gość Wściekły Pies Opublikowano 5 maja 2012 Opublikowano 5 maja 2012 http://sport.onet.pl...,wiadomosc.html ...Przemysławem Rudzkim z "Faktu". ciekawe czy ten gość z faktu chociaż go poinformował że "jego" wypowiedź znajdzie się w "prasie" Cytuj
ubol 59 Opublikowano 5 maja 2012 Opublikowano 5 maja 2012 Ja już widze te puchary w tym roku. Niestety takie druzyny jak Ruch korona nie maja czego szukac w europie. Tak jak praktycznie każdy zespół z ekstraklasy, niestety... Cytuj
ogqozo 6 542 Opublikowano 5 maja 2012 Opublikowano 5 maja 2012 No w tym roku mieliśmy chyba najlepszy sezon w Europie od jakiegoś czasu, wbrew temu, co można by pomyśleć. Zwłaszcza Legia zaprezentowała się dobrze na tle dobrych ekip tyle razy, że trudno to uznać za przypadek. Cytuj
Gość Wściekły Pies Opublikowano 6 maja 2012 Opublikowano 6 maja 2012 (edytowane) żadnych cudów nie będzie, mecz o 17 później feta na rynku btw. podobno z Wrocławia ma przyjechać 8tys kibiców Edytowane 6 maja 2012 przez Wściekły Pies Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 6 maja 2012 Opublikowano 6 maja 2012 1600 miejsc na sektorze gości, 2000 miejsc przekazanych przez Stowarzyszenia - tyle oficjalnie mi wiadomo. Choć pewnie wielu przyjedzie do zabawy na rynek nawet bez wejścia na stadion i może być te 8tyś kibiców. Bądź co bądź do rekordu frekwencji wyjazdowej baaardzo daleko - pierwsze WDŚ na Stadionie Śląskim przyciągnęły 15tyś Żabek. A co do mistrza - to poznaliśmy go w czwartek. Pozytyw największy,że nie jest nim nadęta Legia choć żal mi ich kibiców bo doping na stadionie mają genialny. I tak Ruch zrobił plan 10000razy ponad normę. Nie ma co płakać jak co poniektórzy z Chorzowa,że Ruch potracił punkty z ŁKS, Podbeskidziem itp. Każdy trafił dziwne punkty, taki Śląsk dwa razy w ostatnich kolejkach tracił zwycięstwa w doliczonym czasie gry więc teoretycznie mistrza mógł mieć już dawno pewnego. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi