Opublikowano 18 sierpnia 201212 l Juz chu.j ze Śląskiem, że grali tak jak z AIK Ale ruch haha no ja j..e...bie a ten wyngier w lechu trochę kozak.
Opublikowano 19 sierpnia 201212 l Hmm jak na taki zapowiadany badziew w lidze, nieciekawą ( wg Piotra Ćwielonga ) pogodę do gry mamy mnóstwo bramek - na razie trzy wyniki po 4:0 i cztery wyniki po 2:1
Opublikowano 21 sierpnia 201212 l Wyniki losowania par 1/8 finału Pucharu Polski . Flota Świnoujście - Cracovia Kraków Ruch Chorzów - Korona Kielce Zagłębie Lubin - Polonia Warszawa Śląsk Wrocław - GKS Bełchatów Jagiellonia Białystok - Lechia Gdańsk Górnik Wałbrzych - Olimpia Grudziądz Warta Poznań - Wisła Kraków Piast Gliwice - Legia Warszawa Edytowane 21 sierpnia 201212 l przez Wściekły Pies
Opublikowano 21 sierpnia 201212 l Tu jest już mecz i rewanż ? nie Edytowane 21 sierpnia 201212 l przez Alex van Cube
Opublikowano 22 sierpnia 201212 l dziwnie się ogląda analizę meczu ekstraklasy w wykonaniu brytyjskim
Opublikowano 25 sierpnia 201212 l Widzew zaraz ogra zeszłorocznego wicemistrza - Ruch, a tydzień temu wygrał z mistrzem. Chyba mamy faworyta do tytułu
Opublikowano 25 sierpnia 201212 l Widać pozytywny wpływ odpadnięcia z pucharu polski na postawę piłkarzy :potter: Jak widać na tą ligę wystarczy łapanka randomowych obcokrajowców + drugie tyle juniorów.
Opublikowano 26 sierpnia 201212 l Jak by ktoś nie widział: http://www.dailymotion.com/video/xt27xv_bramka-tonev_sport
Opublikowano 26 sierpnia 201212 l Korona postanowiła pomóc Slaskowi ile sie da, grajac juz w 9 i dajac 2 karne przeciwnikowi, brawa dla Kijanskaska i Lisowskiego :potter: Szkoda troche bramkarza rezerwowego Korony, który obronił pierwszego karnego i kilka sytuacji, ale jego obroncy chyba postawili dzis 1 u buka.
Opublikowano 27 sierpnia 201212 l Nie ma tematu o Młodej Ekstraklasie to wkleję tu: http://www.weszlo.com/news/11573-Polonia_jedzie_na_mecz_Mlodej_Ekstraklasy_Po_drodze_zaglada_do Pełna profeska
Opublikowano 27 sierpnia 201212 l Jak nie wygra z Lechią, to będzie wstyd przecież. Na prędce sklecona Polonia ich zjadła ; /
Opublikowano 27 sierpnia 201212 l Polonia sprawiała kłopoty lechowi (czy on może byc jakimś wyznacznikiem w naszej lidze teraz? Bo nie wiadomo teraz), ogólnie ta sklecona naprędce polonia działa lepiej niż za czasów milionów wojciecha edit: w ogóle co ja pisze, ja pie.rdole - miliard edytów i pięknie te zdanie wyszło xD Edytowane 27 sierpnia 201212 l przez Oran
Opublikowano 27 sierpnia 201212 l Kuuurva, 0:1 ;/ a pogoń jak ci.py, traore dobry w miare, ale sam nic nie zrobi (no i (pipi)a mógłby w bramke kopać)
Opublikowano 28 sierpnia 201212 l Drwijcie, (pipi)a zemści sie to na was kiedyś Przegrałem 8 zł, mogłem mieć 1000 zł z hakiem ... Także, strata żadna, ale już myślałem co se kupie ;/
Opublikowano 30 sierpnia 201212 l Beton w formie Tymczasem Hilary Nowak jest nieugięty. - Nie rozważam wysłania eksperta do Zabrza i to się nie zmieni co najmniej do połowy września, gdy ponownie zbierze się Komisja - informuje Nowak. - Górnika obowiązuje więc nasza decyzja o przenosinach do Sosnowca, na obiekt, który przedstawiono nam we wniosku licencyjnym - dodaje. Chcieliśmy o tym wszystkim porozmawiać z panem Nowakiem, niestety okazał się chamem i rzucił słuchawką. A było tak... Chcieliśmy zapytać o sytuację ze stadionem Górnika. Dlaczego nie może pan do nich wysłać teraz przedstawiciela komisji, tak jak się tego domaga klub? Górnik twierdzi, że naniósł poprawki i stadion nadaje się do gry. - Proszę pana, Górnik Zabrze doskonale wie... Ja nie... Pan ma upoważnienie do pośredniczenia między Górnikiem i Komisją Licencyjną? - Nie. - Ja w tej sprawie zdania nie zmienię, proszę pana. Będzie wysłany po posiedzeniu komisji odpowiedni ekspert i oceni czy stadion się nadaje. Od razu uprzedzam, że jeżeli stadion jest terenem budowy, to nie będzie takiej zgody. - Ale stadion Legii Warszawa dwa lata temu też był placem budowy i można tam było rozgrywać mecze. Czym on się konkretnie różnił od tego w Zabrzu? - Logicznie było wszystko, proszę pana, zrobione. Nic nie powodowało, że jest niebezpieczeństwo dla widzów. - Górnik twierdzi, że u nich też już nie ma niebezpieczeństwa, tylko proszą, żeby ktoś od was przyjechał i to sprawdził. - Widzę, że pan jest rzecznikiem Górnika, a nie bezstronnym dziennikarzem. Dziękuję. Do widzenia...
Opublikowano 31 sierpnia 201212 l Karny z Doopy dla piasta dziękujemy ci borski .Co za patologia .A jak dodamy pseudo komentarz "być może ten karny pobudzi do ataku Pogoń " to