Gość Wściekły Pies Opublikowano 30 września 2012 Opublikowano 30 września 2012 ale bramka Traore! Lechia 2-0 Lech Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 30 września 2012 Opublikowano 30 września 2012 Kolejorz cały mecz grał w 9... Wystawianie Bereszyńskiego to sabotaż... Ślusorz przy nim to Messi. O ironio jednym z najbardziej widocznych kopaczy był niechciany przez Rumaka - Wilk... Jedyny pozytyw z tego meczu: Cytuj
schabek 5 326 Opublikowano 5 października 2012 Opublikowano 5 października 2012 Gadałem ze znajomym, mówił, że spotkał Ediego w Szczecińskim Saturnie. Podobno w ogóle nie wygląda na piłkarza, jest grubawym, zabawnym murzynkiem Przybił piątkę z ochroniarzem po czym kupił nową Fifę na pleja i polazł. Podobno ma tak sympatyczną pyzowatą gębę że nie da się nie śmiać na jego widok. koniec offtopa, w jednym z hitów Ruch remisuję na razie w GKSem 0-0. A Wisła mogłaby się w sumie dzisiaj przebudzić dzisiaj na Legię, no ale szczerze mówiąc nie liczę na to, że ugrają coś w Warszawie. Cytuj
Bartg 5 457 Opublikowano 5 października 2012 Opublikowano 5 października 2012 Huhu na razie w Warszawie bramki jak w Gran Derbi. Cytuj
ogqozo 6 542 Opublikowano 5 października 2012 Opublikowano 5 października 2012 No Legia faktycznie broni przy wolnych niczym Real. Zawsze jedno podobieństwo. A Kosecki jest z PO, więc bramka obiektywnie brzydka. Cytuj
Gość Darude Opublikowano 5 października 2012 Opublikowano 5 października 2012 Gadałem ze znajomym, mówił, że spotkał Ediego w Szczecińskim Saturnie. Podobno w ogóle nie wygląda na piłkarza, jest grubawym, zabawnym murzynkiem Przybił piątkę z ochroniarzem po czym kupił nową Fifę na pleja i polazł. Podobno ma tak sympatyczną pyzowatą gębę że nie da się nie śmiać na jego widok. Twój kolega pewnie nie widział osoby z trzeciego świata i pewno stąd taka jego opinia.Gamoń i rasista tyleXd Cytuj
Lipa 511 Opublikowano 6 października 2012 Opublikowano 6 października 2012 Górnik idzie na majstra co niezmiernie mnie cieszy. 1 Cytuj
Bartg 5 457 Opublikowano 6 października 2012 Opublikowano 6 października 2012 Pierwsza bramka Milika masakra, na Anglie go !!1111 Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 6 października 2012 Opublikowano 6 października 2012 Ślusorz na króla!! Ten mecz pokazał jaka piłka bywa niesprawiedliwa. W 1 połowie Kolejorza przed stratą bramki uchronił słupek potem poprzeczka... Druga połowa to już gra jednego aktora, 4 bramki i również poprzeczka. Wynik idzie w świat a zwycięzców się sądzi i w tym wypadku mnie to bardzo cieszy. PS: sam na sam to dla Bartka za mało by strzelił 2 bramkę w jednym meczu Cytuj
Lipa 511 Opublikowano 7 października 2012 Opublikowano 7 października 2012 Pierwsza bramka Milika masakra, na Anglie go !!1111 Jedzie za Sagana Cytuj
BasteKSG 42 Opublikowano 7 października 2012 Opublikowano 7 października 2012 Pierwsza bramka Milika masakra, na Anglie go !!1111 Jedzie za Sagana Molby dostac przynajmniej kwadrans w meczu przeciwko Anglikom. Poza tym chlopak jest w gazie i moze byc sporym zaskoczeniem dla rywali Powolanie zasluzone jak najbardziej, tym bardziej, ze caly czas sie rozwija. Cytuj
Tokar 8 266 Opublikowano 7 października 2012 Opublikowano 7 października 2012 Obawiam się, że Milik, tak jak wielu przed nim, może się cięzko zdziwić przeskakując z ekstraklapy na poziom międzynarodowy. Cytuj
Gość Darude Opublikowano 7 października 2012 Opublikowano 7 października 2012 (edytowane) Ostatnio widzę ze w ..uj ludu na mecze WKS Sląsk przyłazi .Rzec można by powiedzieć - jaki mistrz taka publika. Czwarte miejsce na mapie pod względem liczby mieszkańców w PL ,nowy stadion ,miszcz i taka posucha na stadionie .Wstyd. Edytowane 7 października 2012 przez Darude Cytuj
ogqozo 6 542 Opublikowano 7 października 2012 Opublikowano 7 października 2012 (edytowane) Debils gonna debil. Na meczach Śląska jest dwukrotnie więcej widzów, niż ligowa średnia. Jeśli chcemy to porównywać do wielkości miasta to i tak nie jest mniejsza liczba niż w przypadku Legii czy Wisły. Edytowane 7 października 2012 przez ogqozo Cytuj
Gość Darude Opublikowano 7 października 2012 Opublikowano 7 października 2012 (edytowane) Tak ,no wiesz ja jakoś widzę bardzo dużo pustych krzesełek na trybunach . Macie mistrza ,byliście na fali ,ale kibiców to mało na stadionie ,na wyjazdach też was nie chwalą .Kibicowsko słabo stoicie . Edytowane 7 października 2012 przez Darude Cytuj
ogqozo 6 542 Opublikowano 7 października 2012 Opublikowano 7 października 2012 (edytowane) No faktycznie, to chyba pierwszy taki przypadek w historii Polski. Pisząc "wy macie mistrza, wy byliście na fali", masz na myśli ludzi którzy umieją liczyć czy co? Też sobie nie przypominam, żeby kiedyś coś takiego było. Edytowane 7 października 2012 przez ogqozo Cytuj
Gość Darude Opublikowano 7 października 2012 Opublikowano 7 października 2012 Komercyjny sukces powinien się przekładać na frekwencje na trybunach . Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 9 października 2012 Opublikowano 9 października 2012 Wisła Kraków, powołując się na nowy regulamin wyjazdowy Ekstraklasy S.A., odmówiła wpuszczenia kibiców Lecha na spotkanie pomiędzy tymi drużynami zaplanowanemu na 2 listopada. Przedstawiciele „Białej Gwiazdy” argumentują swoją decyzją zachowaniem kibiców podczas ostatniego meczu Wisły z Lechem, który odbył się w Krakowie. Ciekawe czym jest to spowodowane. Cytuj
Bartg 5 457 Opublikowano 9 października 2012 Opublikowano 9 października 2012 Bo ponieważ dlatego, że nie. Nowy regulamin dopuszcza taka interpretacje... Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 9 października 2012 Opublikowano 9 października 2012 Aha. To wiele wyjaśnia. A zabawa trwa... Cytuj
Gość Wściekły Pies Opublikowano 9 października 2012 Opublikowano 9 października 2012 Wisła Kraków, powołując się na nowy regulamin wyjazdowy Ekstraklasy S.A., odmówiła wpuszczenia kibiców Lecha na spotkanie pomiędzy tymi drużynami zaplanowanemu na 2 listopada. Przedstawiciele „Białej Gwiazdy” argumentują swoją decyzją zachowaniem kibiców podczas ostatniego meczu Wisły z Lechem, który odbył się w Krakowie. Ciekawe czym jest to spowodowane. jakbyś był to byś wiedział, kibolu. wasze pasiaste koleżanki które was wtedy wspierały jeszcze przed meczem walczyły z ogrodzeniem i jakieś krzesełka powyrywały. Nie pamiętam czy coś więcej się działo, a nie chce mi się teraz szukać. Podejrzewam że klub dowiązał do tego ostatnią śmierć Darka i zrobili to samo co Korona z nami. Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 9 października 2012 Opublikowano 9 października 2012 Ale po co to spina. Ciekaw tylko byłem czemu wasz klub boi się przyjazdu kibiców innego klubu. I tylko tyle. Bo chyba wy jako kibice nie popieracie decyzji panów w krawatach ? No chyba, że się mylę. To mnie popraw. PS: dodam tylko, że gdyby przez decyzję władz Kolejorza jakaś ekipa by nie mogła przyjechać to tym samym doping u nas by nie był prowadzony. No ale wasz klub, wasze miasto, wasze reguły. PIŁKA NOŻNA DLA KIBICÓW Cytuj
Gość Wściekły Pies Opublikowano 9 października 2012 Opublikowano 9 października 2012 1/ nie spinam się, gdzieś kiedyś na początku pisania na tym forum zdarzało mi się. teraz już mi się nie chce. 2/ o tym całym zakazie dowiedziałem się z Twojego postu. Nie ma żadnego oficjalnego oświadczenia więc nie wiem dlaczego to zrobili (i czy w ogóle zrobili). 3/ na panów w krawatach wszyscy mają wy(pipi)ane bo to banda debili i patałachów którzy nic pożytecznego nie robią, czasem przeszkadzają. 4/ nie wiem czy u was była taka sytuacja, ale skoro napisałeś "gdyby" to zakładam że nie. No ale wasz klub, wasze miasto, wasze reguły. tu się z Tobą w 100% zgadzam. Nasze miasto, nasze zasady. hłe hłe hłe Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 9 października 2012 Opublikowano 9 października 2012 4/ nie wiem czy u was była taka sytuacja, ale skoro napisałeś "gdyby" to zakładam że nie. GDYBY w tym sezonie wydarzyło się tak, że przez władze klubu goście by nie mogli zawitać na Bułgarską to tym samym doping u nas będzie zawieszony. Na Zagłębie zakaz za Lechię, u was zakaz za poprzedni sezon... Niech zaorają te wszystkie stadiony, postawią jakąś biedronkę i problem z głowy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi