Gość Opublikowano 11 lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 lipca 2010 Majden skończ z tą Ami, bo zaczynasz być równie żałosny jak Buła. Odp. na Twoje pytanie. Nie, nie kupili i za kilka dni będą się ostro tłumaczyć na spotkaniu z kibicami :potter: Założenia były takie : 4 wzmocnienia. A jak jest na razie, każdy widzi. Pozostał jeszcze miesiąc okna, mam nadzieję, że coś wyczarują. Cytuj Odnośnik do komentarza
django 549 Opublikowano 11 lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 lipca 2010 Spokojnie dziewczynki bo zalatwimy to inaczej. Narazie Buła dostał blokade na 2 dni a Maiden na 5. Miłego wypoczynku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 437 Opublikowano 30 lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 lipca 2010 Hahaha, może to jest pomysł na uratowanie polskiej pilki kopanej Czasem są takie dni, w których rzeczywistość przerasta koncepcję Innego Serwisu Sportowego. To jeden z nich. Przynajmniej od momentu, kiedy doszła nas wieść o tym, że Canal + wystawi drużynę złożoną ze swoich dziennikarzy w Pucharze Polski. I nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby nie fakt, że rozgrywkami o PP wrócą do futbolu także byli piłkarze pracujący dla tej stacji... - Mamy zamiar wystartować po raz pierwszy. Zobaczymy, jak to nam wyjdzie. Jak awansujemy do europejskich pucharów, to będziemy szukać stadionu - mówi Andrzej Twarowski. Cytuj Odnośnik do komentarza
[InSaNe] 2 477 Opublikowano 30 lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 lipca 2010 (edytowane) Dopiero od 2003 roku? http://www.polskieradio.pl/sport/wiadomosci/artykul179780.html 113 osób, a będzie więcej ;] Ch. na grób tym dziadom. Do Euro 2012 nie oglądać tego szajsu i nie dobierać się do dupy PZPR-owi (coby Euro nie odebrali), a potem wstrząs - komisarz i od nowa budowa całej struktury. Jak choćby w Nigerii. Niech i trwa to 10 lat. Poczekam. Tylko niech już nie będzie tej całej żenady i batogów z Azerami, czy innymi Wyspami Owczymi.To jedyna szansa. Respekt dla oglądających "ekstraklasę" Edytowane 30 lipca 2010 przez [InSaNe] Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 265 Opublikowano 1 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2010 Franek łowca bramek i Jaga ma Superpuchar :potter: Tshibamba mistrz (pipi)a :rofl2: Cytuj Odnośnik do komentarza
Musiol 188 Opublikowano 1 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2010 Tak jak mówiłem, Lech słaby jak cholera. Czibamba to uzupełnienie, nie napastnik. Rudnevs nie przyjdzie i co, atak potęga, to już Wisła i Legia wyglądają lepiej na papierze (choć ten Rios będzie ogromnym wzmocnieniem Wisły, gość jest masakrycznie dobry technicznie). Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 437 Opublikowano 1 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2010 Tshibamba to taki drugi Grosicki, tylko ze slabsza technika - duzo biega, robi zamieszania, ale jak dochodzi co do czego to sie podpala. Poza pierwszym skladem za duzego wyboru w Lechu nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza
gork 19 Opublikowano 1 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2010 Przewiduje przyszlosc w seznie 2010/2011. Miejsca: 1) Wisla 2) Legia 3) Lech A potem eliminacje do Ligi miszczuf / europy, wszystkie druzyny odpadaja w pierwszej / ewentualnie drugiej rundzie i zaczyna sie sezon 2011/2012. :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
Blaise 3 603 Opublikowano 1 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2010 Na inaugurację 1 ligi KS Górnik Polkowice pokonał 2:1 Górnik Łęczna po zaciętym spotkaniu. Dopiero ostatnie minuty przyniosły bramkę dającą prowadzenie gospodarzom. Cytuj Odnośnik do komentarza
KOŁD 1 084 Opublikowano 3 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2010 (edytowane) Na inaugurację 1 ligi KS Górnik Polkowice pokonał 2:1 Górnik Łęczna po zaciętym spotkaniu. Dopiero ostatnie minuty przyniosły bramkę dającą prowadzenie gospodarzom. A widzałeś to ? Ekstraklasa + Puchar Polski Edytowane 3 sierpnia 2010 przez Codename Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 437 Opublikowano 6 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2010 Behehehe to sie Heniu natrenował Henryk Kasperczak nie jest już trenerem Wisły. Biorąc odpowiedzialność za wynik dwumeczu z Karabachem Agdam szkoleniowiec podał się do dymisji. Zarząd Wisły Kraków SA zaakceptował dymisję trenera. Ciekawe kto następny Cytuj Odnośnik do komentarza
Blaise 3 603 Opublikowano 6 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2010 To gdzie to miałem napisać, miśku ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 265 Opublikowano 6 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2010 Nigdzie, nikogo nie obchodzą zaściankowe drużny z prowincji :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
Blaise 3 603 Opublikowano 6 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2010 Siedziałem w loży vipowskiej, jestem pańcio. Cytuj Odnośnik do komentarza
andrij19 6 Opublikowano 7 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2010 (edytowane) legia 2-0 arsenal up. 3-0 Edytowane 7 sierpnia 2010 przez andrij19 Cytuj Odnośnik do komentarza
sosnaa 1 205 Opublikowano 7 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2010 3-1 :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
Junkhead 33 Opublikowano 7 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2010 A widzieliście to? Ekstraklasa + Puchar Polski Nie ma takiego miasta jak Londyn c'nie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 437 Opublikowano 7 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2010 (edytowane) Lech nadal w formie Beznadziejny mecz Lecha, Wilk to powinien sie sam zdegradowac do mlodej ekstraklasy. Burić tez pokazal klase. Legia juz 4:6 nie jarajcie sie tak. Bramkarzy natomiast legionisci maja wybitnych nie ma co :potter: Edytowane 7 sierpnia 2010 przez Bartg Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 7 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2010 Lech nadal w formie Beznadziejny mecz Lecha, Wilk to powinien sie sam zdegradowac do mlodej ekstraklasy. Burić tez pokazal klase. To co powinien zrobić Stilic ! Oglądając ostatni wyczynu mojego ukochanego klubu me serce płacze:( Bosy wracaj do zdrowia, bo bez Ciebie to w ogóle będzie lipa :confused: Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 265 Opublikowano 7 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2010 No i po meczu. Nie wiem jak to wyglądało z perspektywy tv, ale na moje bystre oko to mecz był całkiem emocjonujący. Lech nadal w doskonałej formie, podejrzewam że kompletny laik gdyby miał powiedzieć która drużyna jest obecnym mistrzem a która beniaminkiem, to miałby ciężki problem. Kwitowanie co bardziej kalekich zagrań Lecha głośnym "liga mistrzów, liga mistrzów !" - bezcenne Remis chyba w miarę sprawiedliwy, ale ze wskazaniem na nas za piękne KO "najlepszego obecnie polskiego obrońcy" :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 437 Opublikowano 7 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2010 Mecz nienajgorszy był, sędzia skręcił nas na karnym za faul na Budce w pierwszej połowie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 8 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2010 Brawo Tokar, mudżin prawie zabił Bosego a Ty cieszysz michę, nie ma to jak być kibicem[?] RTSu. Lech zagrał biednie choć parę akcji zrobili [widziałem tylko 2 połowę (fucki dla PKP)], Rudnevs ładnie wszedł w sezon [Musiol, Nostradamus z Ciebie nie będzie :potter: ] ale i tak martwi totalna niemoc napadu :< Będzie ciężko. Trza poprosić Mańka żeby przeszkolił swoim czarnym batem kolegów z szatni PS. Jak chcecie pisać o kwasach z 1 ligi to sobie załóżcie odpowiedni temat. Niecieczna weszła do przedsionka ekstraklasa i od razu plebejstwo z 300 osobowych wiosek się pcha do topicu :potter: [noł ofens mój mały gimnazjalisto, tyś jest VIP ;* ] Cytuj Odnośnik do komentarza
Musiol 188 Opublikowano 8 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2010 [Musiol, Nostradamus z Ciebie nie będzie :potter: ] No ok, Rudnevs przyszedł, ładnie się złożył do tej główki, szacun. Ale tak jak mówiłem, Czibamba na razie słabi totalnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 8 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2010 No 3bamba nic nie pokazuje ;/ Skutecznością dostosował się chyba do reszty zespołu Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 437 Opublikowano 8 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2010 Lech niech sie lepiej ogarnie jak najszybciej, bo z dnipro bedzie lipa. A potem juz tylko krok do zmiany trenera Pierwsza polowe Lech mial duzo slabsza wczoraj, wszyscy grali stojanowa. Najlepsza beka byla, jak Widzew zlapal 2x Lecha na spalonym jak chcieli rozegrac na krotko rzut rozny :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi