Skocz do zawartości

Ekstraklasa + Puchar Polski

Fan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kurczę, lecieli na oparach ale zawodnicy myślę chcieli się pokazać żeby ktoś im dał normalny kontrakt. I części to się udało. Kibicuję Legii ale to, że klub Polonii dogorywa przez jakichś pseudo-biznesmenów to kpina :/ Tacy ludzie nie powinni w ogóle w to wchodzić jeśli nie mają pomysłu na utrzymywanie klubu :/

Opublikowano

W meczu piłki śnieżnej Śląsk Wrocław pokonał Widzew Łódź 2:1 Skład Śląska: Marian Kelemen - Tadeusz Socha, Marcin Kowalczyk, Marek Wasiluk, Amir Spahic - Waldemar Sobota, Dalibor Stevanovic (82. Rok Elsner), Sebastian Mila, Przemysław Kaźmierczak, Piotr Ćwielong (90. Sylwester Patejuk) - Cristian Omar Diaz (69. Łukasz Gikiewicz) plus w bonusie Milos Dragojevic

Opublikowano

Legia slicznie. Dzisiaj niech Wisla wygra bo nie moge patrzec na tych bambrow z Belchatowa i zycze im wycofania sie z rozgrywek najlepiej. Lech rozjezdza Ruch i 1pkt straty bedzie.

Opublikowano

Od kiedy ogłoszono, że w Pucharze Śląsk trafił na Flotę Świnoujście, czekałem na to wydarzenie. Nie chciałem zapeszać, czekałem cierpliwie - i jest, już w pierwszym spotkaniu. Jest. Gola strzelili w jednym meczu Niedziela oraz Sobota.

Opublikowano (edytowane)

No i 4:1 się skończyło, o dziwo z tego się nie nabijasz ;]

Sagan jeszcze umie grać, Kałmanawardze jak widać również - bramka i asysta dzisiaj.

No ale dwa ostatnie gole ze spalonych . Zmusiłem się żeby obejrzeć drużynę z mojego miasta bo polską ligę omijam szerokim łukiem . Zresztą jak każdą inną prócz Premierleague :)

No i ten oszołom Shrek rozdawał kartki tylko Grudziądzanom . A swoją drogą to ciekawy wynik jeżeli chodzi o kwestię ustawiania meczyków . Dość spory kurs na 0:1 do przerwy a potem wysoka wygrana Legii . Tak sobie to przy piwku w przerwie meczu wykombinowałem :) Ale chyba już wszystkie przekrętasy tej ligi siedzą ???

Edytowane przez malin1976
Opublikowano

Popisów debila Dragojevica ciąg dalszy. Najpierw puszczona turlająca się powoli piłka "bo podskoczyła", a teraz czerwona po bezsensownym wyjściu i zagraniu ręką. Niech on (pipi)a złamie nogę albo coś, ja pier/dole.

• Plusik 1
Gość Darude
Opublikowano

Bekoliga ,cyrkoliga :D nie wiem jak ją nazwać .No żeby taka Legia niby z takim "megahiperturbo składem "  nie rozwalcowała Bełchatowa to śmiech na sali .Tak czy inaczej walka o majstra będzie do ostatniej kolejki ,wygra ktoś z większym fartem pewnie :teehee: .A potem puchary  i też będzie beko-beka, bo poodpadają po pierwszych rundach :banana: .