ofsajd 1 106 Opublikowano 15 kwietnia 2013 Opublikowano 15 kwietnia 2013 To robimy triadę Widzew + Ruch + Nysa Kłodzko. Szprota rozumiem, że należysz do kręgu osób decyzyjnych MKS-u ? Szprota decyduje co najwyżej o tym czy zamkną dach na czas meczu, czy będą grać "pod chmurką". Z ligi spadnie Bełchatów i Pogoń bo "grają" największą pytę w tej żałosnej lidze. Cytuj
Bartg 5 456 Opublikowano 16 kwietnia 2013 Opublikowano 16 kwietnia 2013 Przynajmniej liga będzie ciekawsza na górze i na dole, chyba że Lechowi cały stadion popęka :potter: Cytuj
ogqozo 6 542 Opublikowano 17 kwietnia 2013 Opublikowano 17 kwietnia 2013 (edytowane) Mecz Wisła-Śląsk to pierwszy raz w tym sezonie, kiedy włączyłem w internecie polską ligę. Nie było tak źle. Akcje Śląska nawet nie takie złe, Sobota naprawdę dobry piłkarz, ciekaw jestem, czy latem go ukradnie Legia czy jakiś rumuński albo cypryjski średniak. Oczywiście włączyłem na ostatnie 10 minut i po niecałych pięciu już Cetnarski spudłował taką okazję, że Jezus Maria, obrońca mu wybił idealnie na nogę na wprost bramki 5 metrów od niej, a ten z zimną krwią przymierzył w trybuny... W finale zmierzą się dwie najlepsze polskie drużyny, co daje nam już dwa miejsca w europejskich pucharach, nie mogę się doczekać kolejnych dziarskich występów polskich ekip. Gdyby w Śląsku połączyć trenerkę Lenczyka z załatwianiem transferów z ery Tarasiewicza, to myślę, że byłaby naprawdę dobra drużyna. Kaźmierczak, Mila i Sobota to nadal naprawdę topowy trzon. Niestety będzie już raczej tylko gorzej... Edytowane 17 kwietnia 2013 przez ogqozo Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 17 kwietnia 2013 Opublikowano 17 kwietnia 2013 (edytowane) To robimy triadę Widzew + Ruch + Nysa Kłodzko. Szprota rozumiem, że należysz do kręgu osób decyzyjnych MKS-u ? Szprota decyduje co najwyżej o tym czy zamkną dach na czas meczu, czy będą grać "pod chmurką". . Nie mamy dachu Obojętnie za kim wazne żeby Legia nie wygrała. Znowu chołota Warszawska zrobi wstyd na arenie międzynarodowej [*] Edytowane 17 kwietnia 2013 przez Lionel Cytuj
schabek 5 323 Opublikowano 17 kwietnia 2013 Opublikowano 17 kwietnia 2013 Mecz Wisła-Śląsk to pierwszy raz w tym sezonie, kiedy włączyłem w internecie polską ligę. Nie było tak źle. Akcje Śląska nawet nie takie złe, Sobota naprawdę dobry piłkarz, ciekaw jestem, czy latem go ukradnie Legia czy jakiś rumuński albo cypryjski średniak. Oczywiście włączyłem na ostatnie 10 minut i po niecałych pięciu już Cetnarski spudłował taką okazję, że Jezus Maria, obrońca mu wybił idealnie na nogę na wprost bramki 5 metrów od niej, a ten z zimną krwią przymierzył w trybuny... Widziałeś Sobotę w jakimkolwiek meczu ligowym w tym sezonie? Nie wiem po czym wnioskujesz, że to dobry piłkarz. Zwykły przeciętny ligowiec, taki jak jakiś tam Kucharczyk, Małecki czy Możdżeń (bo zaraz ktoś wyskoczy, że nie jestem obiektywny). W finale zmierzą się dwie najlepsze polskie drużyny, co daje nam już dwa miejsca w europejskich pucharach, nie mogę się doczekać kolejnych dziarskich występów polskich ekip. Hehueheuhuauhauheuhahohihohohohhuhihihihihihhahaheheneehehihohohuuuhuehoiioihohiohohoho. Wierzę, że to pomyłka podczas setnej próby edycji albo jakieś prowo. Jeśli chodzi o wczorajszy mecz to mam tylko nadzieję, że to żałosne sędziowanie i ciągnięcie tej legii już się zakończy i w ostatnich kolejkach decydowały będą już tylko umiejętności czysto piłkarskie. Cytuj
ofsajd 1 106 Opublikowano 17 kwietnia 2013 Opublikowano 17 kwietnia 2013 (edytowane) kocham mecze zgodowe, nawet jeżeli są w środku tygodnia uwaga w weekend majowy nawiedzę Wrocław Boguski nie nadaje się nawet do MESY. Ten gość to jest człapiący po boisku dramat. Edytowane 17 kwietnia 2013 przez ofsajd Cytuj
ogqozo 6 542 Opublikowano 20 kwietnia 2013 Opublikowano 20 kwietnia 2013 (edytowane) Jeśli to jest w długi weekend i będzie ciepło, to może też będę na tym meczu, chociaż w sumie trochę szkoda mi kasy... Bilety za bramkami są tańsze, ale nigdy tam nie siedziałem, czy to ma jakiś sens? Edytowane 20 kwietnia 2013 przez ogqozo Cytuj
Gość kaz_ Opublikowano 20 kwietnia 2013 Opublikowano 20 kwietnia 2013 Dawaj ołdżi na sektor B, zobaczysz jak wygląda doping na meczu piłkarskim Cytuj
seb.maz 722 Opublikowano 20 kwietnia 2013 Opublikowano 20 kwietnia 2013 (edytowane) nawet po 1 połowie byłem pewien wygranej Legiuni ,tak samo jak temu , że chłopak z okolic Warszawy strzeli swojego któregoś tam z kolej gola w lidze niemieckiej. i kur...wa Wszyscy RAZEM ! Uczcie sie ! Edytowane 20 kwietnia 2013 przez seb.maz Cytuj
Gość Maiden Opublikowano 21 kwietnia 2013 Opublikowano 21 kwietnia 2013 (edytowane) Mistrzowka akcja Legii W magazynku baby Jagi Pochowane były flagi Przyjechali Legioniści Żeby rozdać kilka liści I magazyn ten "wyczyścić". W magazynie wiatr już hula Znikły flagi, transparenty W rękach Legii pełna pula Na Podlasiu zaś lamenty. Że to jest niehonorowo No i całkiem "niesportowo" Że postawa Legii zdrożna I w ogóle-tak nie można! ....... ...... Legia dla Was za wysoko Ponieśliście słuszną karę. Chcecie sobie szukać wrogów To szukajcie na Swą miarę. Pusty płotek w Białymstoku Wiem- Wam nie w smak akcja taka. Chcecie sobie coś powiesić? To pożyczcie od... Spartaka. Edytowane 21 kwietnia 2013 przez Maiden Cytuj
Bartg 5 456 Opublikowano 21 kwietnia 2013 Opublikowano 21 kwietnia 2013 http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10,91837,13781242,23__kolejka__Lech___Zaglebie_3_1__Pawlowski__0_1_.html Komentarz zbędny jakis blad silnika gry Cytuj
ofsajd 1 106 Opublikowano 21 kwietnia 2013 Opublikowano 21 kwietnia 2013 Kelemen, Kaniecki i Buric zdobyli dzisiaj po bramce Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 21 kwietnia 2013 Opublikowano 21 kwietnia 2013 3-1 gramy swoje. Reiss znowu strzela, piękny widok:) weekend udany! Cytuj
Gość Darude Opublikowano 22 kwietnia 2013 Opublikowano 22 kwietnia 2013 http://www.youtube.com/watch?v=fFMtrIp8cxE:* Cytuj
ofsajd 1 106 Opublikowano 22 kwietnia 2013 Opublikowano 22 kwietnia 2013 gdzieś na dnie kącika sportowego jest temat "Legia cośtamcośtam" tam sobie wklejajcie takie filmiki i liżcie się po jajkach, nic specjalnego w nich nie ma. 2 Cytuj
Gość Darude Opublikowano 26 kwietnia 2013 Opublikowano 26 kwietnia 2013 W końcu pierwsze 3 punkty w rundzie wiosennej XD ufff.2 bramki wbite przez obronce Hernaniego jestem w szoku OO ,to jest dziwne zjawisko kopacz który zazwyczaj odwala babole w obronie (biega w koszulce z napisem słaby piłkarz ) nagle znajduje takiego farta i pokazuje umiejętności strzeleckie .Oby tak dalej z takim fartem , a się utrzymiemy. Cytuj
tommi 345 Opublikowano 26 kwietnia 2013 Opublikowano 26 kwietnia 2013 pamietam, ze Hernani bedac w Koronie jednym z czolowych stoperow ligi byl- byl przeciez nawet przez chwile temat jego gry dla repry. Ciekawe, co sie stalo, ze sie tak opuscil... Cytuj
Gość Darude Opublikowano 26 kwietnia 2013 Opublikowano 26 kwietnia 2013 (edytowane) Może szczeciński klimat mu nie służy tak jak i chyba innym obrońcom z zagranicy ,bo ani Noll ,Hernani czy Hricko w tym naszym powrocie do Ekstraklasy się nie sprawdzili IMO.Na jesieni było sporo błędów w obronie ,ale mieliśmy dobrze grający środek pola i jakoś to szło do przodu . Na wiosnę środek spuchł i mamy to co mamy . Edytowane 26 kwietnia 2013 przez Darude Cytuj
ofsajd 1 106 Opublikowano 26 kwietnia 2013 Opublikowano 26 kwietnia 2013 (edytowane) ja (pipi)e, ale stypa. chavez z miśkiewiczem powinni iść do cyrku i tam pokazywać swoje magiczne sztuczki, a nie biegać po boisku. Edytowane 26 kwietnia 2013 przez ofsajd Cytuj
tommi 345 Opublikowano 27 kwietnia 2013 Opublikowano 27 kwietnia 2013 Chavez to do izolatki powinien pojsc na jakis czas. Cytuj
schabek 5 323 Opublikowano 27 kwietnia 2013 Opublikowano 27 kwietnia 2013 A dzisiaj wszyscy jesteśmy Gliwiczanami. Liczę, że Piast zrobi jakiś remis czy coś Cytuj
tommi 345 Opublikowano 27 kwietnia 2013 Opublikowano 27 kwietnia 2013 nie ma szans- 3 pkt. musza pojechac do warszawy Cytuj
schabek 5 323 Opublikowano 27 kwietnia 2013 Opublikowano 27 kwietnia 2013 (edytowane) No nie pojechały. W poniedziałek liczę na podtrzymanie genialnej wyjazdowej serii. Edytowane 27 kwietnia 2013 przez schabek Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 29 kwietnia 2013 Opublikowano 29 kwietnia 2013 OŚWIADCZENIE W SPRAWIE SYSTEMU ROZGRYWEK W SEZONIE 2013/2014 Ekstraklasa SA informuje, że w dzisiejszym sondażowym głosowaniu większość klubów poparła projekt systemu rozgrywek na następny sezon pod roboczą nazwą ESA 37 Drużyny T-Mobile Ekstraklasy po 30 kolejkach sezonu zasadniczego rozegrają dodatkowe 7 spotkań w dwóch grupach – mistrzowskiej i walczącej o utrzymanie. Podstawowa zmiana w stosunku do wcześniejszego projektu polega na rezygnacji z podziału punktów przez dwa po rundzie zasadniczej. Jednocześnie podkreślamy, iż reforma wejdzie w życie dopiero po zaakceptowaniu terminarza i regulaminu rozgrywek przez Zarząd PZPN, który podejmie tą decyzję najpóźniej do 22 maja. Do tego czasu Zarząd Ekstraklasy SA będzie prowadził robocze konsultacje z Zarządem PZPN. Cytuj
schabek 5 323 Opublikowano 29 kwietnia 2013 Opublikowano 29 kwietnia 2013 Od 70min mialem ocohte wyjsc na spacer bo zaczynalo smierdziec ale udalo sie wywiezc 3pkt z trudnego terenu. Majster wylacznie juz w nogach kopaczy!! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi