Skocz do zawartości

Ekstraklasa + Puchar Polski

Featured Replies

• Odpowiedzi 9,6 tys.
  • Wyświetleń 784,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Maiden
    Gość Maiden

Karny z kapelusza, Broź - nurek.    Pastuch z Białegostoku, który po zakończeniu meczu kopnął (sic!) rzeczniczkę prasową Legii zasługuje na sprawę w sądzie.  Co do burzącego się plebsu - jak się nie

• Gość Maiden
    Gość Maiden

Swiadczy to o raczej wielkosci Legii. Najlepszy klub w historii Polski, mistrz kraju, zdobywca krajowego pucharu, zwyciezca grupy w LE, dwukrotny (srogi) pogromca mistrza Szkocji, grajac kaszane dekad

• KAŻDY TO POWIE CRACOVIA RZĄDZI W KRAKOWIE !!!

Opublikowano

Parafialny Klub Sportowy "Radość" :D:D:D

Opublikowano

z braku laku zobaczyłem dziś Ruch-Lechia na c+....długi czas znowu nie włączę polskiej ligi...tragiczny poziom, kopanina jak w podstawówce, do tego mecz tak nudny, że zasnąłby na nim nawet człowiek chory na bezsenność. Jedyne co fajne to obie bramki...gdyby nie fakt, że to ekstraklasa to obie latały by w serwisach sportowych jako bramki stadiony świata...szczególnie strzał Malinowskiego...coś pięknego.

Opublikowano

NIE MA POLONII, W WARSZAWIE NIE MA POLONII <3

Opublikowano

z braku laku zobaczyłem dziś Ruch-Lechia na c+....długi czas znowu nie włączę polskiej ligi...tragiczny poziom, kopanina jak w podstawówce, do tego mecz tak nudny, że zasnąłby na nim nawet człowiek chory na bezsenność. Jedyne co fajne to obie bramki...gdyby nie fakt, że to ekstraklasa to obie latały by w serwisach sportowych jako bramki stadiony świata...szczególnie strzał Malinowskiego...coś pięknego.

Ja podczas Widzew - Zawisza w 2 połowie smacznie spałem. Obudziło mnie darcie mordy komentatora po golu na 2-1. TEN POZIOM.

Opublikowano

Ja podczas Widzew - Zawisza w 2 połowie smacznie spałem. Obudziło mnie darcie mordy komentatora po golu na 2-1. TEN POZIOM.

KIBIC SUKCESU!

Opublikowano

A jutro Lech-Cracovia. Typuję grad bramek, Cracovia nie ma obrony, a pewnie i znowu Żydko Żytko pokaże na co go stać. I bądź tu kibicem Cracovii. :(

Opublikowano

Walka o gola kolejki trwa w najlepsze. Trafienie Wilczka dla Piasta na 1:1  O_O

Opublikowano

Zagłebie gra swoje, im więcej inwestycji w zespół tym gorzej, mysle ze do konca wakacji Hapal poleci.

Opublikowano

Mam nadzieję, że ten sztuczny twór skończy w końcu jak Bełty i wcześniej Wisła P.

Opublikowano

Levy chyba naprawdę myśli, że ma szanse powalczyć z Brugią, bo zostawia Milę na ławce. W sumie racja, Mila już sporo zrobił dla klubu, a w tym momencie jest prawdopodobnie tak ciepło, jak jeszcze nie było w historii Wrocławia (37 stopni). "Jest (pipi) gorąco", powiedziałby zapewne Piotr Ćwielong. Szykuje się fantastyczne widowisko. Na szczęście gra też liga w Rosji, gdzie mają w miarę chłodno, bo co by to był za weekend...

Opublikowano

Śląsk nie chce odkrywać kart przez Brugią.

Opublikowano

Powtórka z zeszłego roku tylko odwrocily sie role, Slowik wyciagnal 200% sytuacje Pajksząu, chociaz wczesniej strzal Dudu z kilometra powinien byc obronic na luzaku.

Opublikowano

PAJSZAŁO! (pipi)a no typ jest dobry we ch.uj, na naszą ligę to może być gwiazda.

Opublikowano

Po dwóch meczach, słaba Legia lideruje. 

Bilans bramkowy: 8-1. <ok> 

Opublikowano

Przeciwników miała wybitnych ;) Lech nadal gra kupe jak w dotychczasowych meczach sezonu.

Opublikowano

mejden, a kto mówil, że slaba legia jest słaba? ja nie ukrywam, że skład mają NAJDROŻSZY i NAJLEPSZY w polsce... Na papierze. Aż by było wstyd jakby z kimkolwiek przegrali.

Opublikowano

Lech w stylu z zeszłego sezonu pewnie wygra 1:0 strzelajac bramke Pilarzem. A jednak nie, Kotorooooooooooowskiiiiiiiii hahaha :D

Edytowane przez Bartg

Opublikowano

Nie ma co zwalać wszystkiego na bramkarza. Żaden bramkarz tak szybko (kiedy już piłka była 5 m od bramki) nie zadecyduje, czy wychodzić, czy założyć strzał napastnika, czy założyć, że piłki nikt nie dotknie. Dlatego zadanie stopera przy tego typu piłce jest proste: zatrzymaj piłkę (choćby wybij na trybuny) albo spieprzaj i nie zasłaniaj. Wielu stoperów je zawala, a potem cała krytyka idzie na bramkarza. Wyobraźcie sobie chwilę, że stoicie na tym miejscu mając taką sytuację i kiedy podejmujecie jaką decyzję? Rzucacie się, a napastnik dochodzi do piłki gdy leżycie daleko, dopiero was upokarzając? Ot, trochę farta, trochę nieporozumienia stoperów z bramkarzem.

Edytowane przez ogqozo