Opublikowano 12 lutego 201411 l ktoś tu się bawi w USTAW LIGĘ weszło? z nudów stworzyłem taki skład http://postimg.org/image/mclz2bmnx/
Opublikowano 12 lutego 201411 l ktoś tu się bawi w USTAW LIGĘ weszło? z nudów stworzyłem taki skład http://postimg.org/image/mclz2bmnx/ http://www.psxextreme.info/topic/96682-fantasy-liga/page-19?do=findComment&comment=3015466
Opublikowano 12 lutego 201411 l _M_ - Romanov już nie jest piłkarzem Cracovii, więc to zmień. Reszta całkiem, całkiem.
Opublikowano 14 lutego 201411 l Zbliża się otwarcie rundy więc czas na małe podsumowanie; z Legii odszedł Dominik "Gladiator" Furman. Na Ł3 przychodzi prawdziwy Kozak; wypchnięty w nasze objęcia przez klubik z Poznania talent. Nowy Bartek? Czas pokaże No i być może będzie też Sa.
Opublikowano 14 lutego 201411 l Nie znam gościa. Musi być świetny że nawet nigdy o nim nie słyszałem. Prawdziwy talent.
Opublikowano 14 lutego 201411 l Berg go oszlifuje przemawiając z nowej mównicy wstawionej na jego prośbę do szatni :potter:
Opublikowano 14 lutego 201411 l Też tęskniłem wreszcie poogląda się piłke na poziomie .Będzie cyrk i będą emocje jak zawsze .
Opublikowano 14 lutego 201411 l No i być może będzie też Sa. Podpisal: https://twitter.com/BL_1916 Ciekaw jestem tego transferu. Edytowane 14 lutego 201411 l przez D3komunizator
Opublikowano 14 lutego 201411 l No i za(pipi).al 13 goli na polmetku sezonu. W lidze ktora jest mocniejsza od naszej ogorowej. O ile pamietam to niejaki super strzelec Frankowski osiagnal gorsze wyniki w zachodnich ligach, a PL lige wciagal lewa skarpetka?Czy tez cos mi sie pomieszalo?
Opublikowano 14 lutego 201411 l Przypomnę (bo kolega Maiden pewnie zaraz mnie sprostuje), że Helio Pinto też był gwiazdą ligi cypryjskiej.
Opublikowano 14 lutego 201411 l I co z tego? Przypadek, przypadkowi nierowny: vide przypadki Zurawskiego i Frankowskiego i ich przygod na zachodzie.
Opublikowano 14 lutego 201411 l Ja wychodzę z zasady, że jak ktoś jest taki super dobry to by nie przyszedł do Polski
Opublikowano 14 lutego 201411 l No jakby Paulinho przeszedł z Tottenhamu do łks-u to można by mówić o analogii.
Opublikowano 14 lutego 201411 l A propos Kozaka i pierdó.ł wypisywanych przez poznaniaków, że tylko przytoczę: Nie sądzę.Więc czym się kierował Bereszyński? Tego nie wie pewnie on sam. Tam jest masa zdolniejszych chłopaków i nie widzę go za bardzo w pierwszym składzie. Przeglądałem na szybko forum Legii i tam na poważnie też go nikt nie bierze. Takie wzmocnienie to dla nich chvj nie wzmocnienie a najbardziej z tego transferu cieszy ich fakt, że tym ruchem pod(pipi)ili kibiców z Poznania Podsumowując koleś przegrał życie w swoim rodzinnym mieście a i w stolicy pewnie łatwo mieć nie będzie. Nie wyciągają wnioski w POznaniu*; i w zarządzie, i Ci z trybun a co do screena, szkoda, że nie wrzucisz wątku gdzie się go pytali o ulubione kluby "Pogoń, Legia, Lech". A OSA roz.je.bie systemy w tej buraczanej lidze. Edytowane 14 lutego 201411 l przez Maiden
Opublikowano 14 lutego 201411 l Nie zapominajmy o Ismaelu Blanco, byłym królu strzelców ligi greckiej. Tak zakręcił naszą ligą że ho ho
Opublikowano 14 lutego 201411 l No, to w pierwszej kolejce pan sędzia wytypował pierwszego spadkowicza. Nawet grajek PBB nie wiedział co się dzieje i dlaczego gwiżdżą. Inna sprawa, że z czym do ludzi, spotkały się dwie drużyny, które są tak kalekie, że nie potrafią sobie nawet zrobić krzywdy, o ile sędzia się nie wtrąci. Orlikklasa
Opublikowano 14 lutego 201411 l Przypomniały mi się stare o tyrady o kolesiu, który strzelił w drugiej lidze więcej goli niż Lewandowski. Jak ten koleś się nazywał? Może jakiś naprawdę wierny fan Legii jeszcze pamięta.
Opublikowano 14 lutego 201411 l Ogórek dostał intelektualnego gonga od Dekomunizatora w "wieściach", więc teraz tutaj próbuje podskakiwać, ale za wysoko podskoczyć nie może .Ogórek, podrosło Ci się ? Masz już te 1.54 cm? Berg - Korona: 1-0 Edytowane 14 lutego 201411 l przez Maiden
Opublikowano 14 lutego 201411 l A propos Kozaka i pierdó.ł wypisywanych przez poznaniaków, że tylko przytoczę: Nie sądzę.Więc czym się kierował Bereszyński? Tego nie wie pewnie on sam. Tam jest masa zdolniejszych chłopaków i nie widzę go za bardzo w pierwszym składzie. Przeglądałem na szybko forum Legii i tam na poważnie też go nikt nie bierze. Takie wzmocnienie to dla nich chvj nie wzmocnienie a najbardziej z tego transferu cieszy ich fakt, że tym ruchem pod(pipi)ili kibiców z Poznania Podsumowując koleś przegrał życie w swoim rodzinnym mieście a i w stolicy pewnie łatwo mieć nie będzie. Nie wyciągają wnioski w POznaniu*; i w zarządzie, i Ci z trybun A OSA roz.je.bie systemy w tej buraczanej lidze. To moja wina że bierzecie samych takich przeciętniaków jak Bereszyński czy nołnejm Kozak? a co do screena, szkoda, że nie wrzucisz wątku gdzie się go pytali o ulubione kluby "Pogoń, Legia, Lech". To tylko pokazuje jak zwichrowany sufit ma ten piłkarz. Do kompletu ulubionych drużyn powinien dorzucić jeszcze Wisłę i Cracovię. Finito. Edytowane 14 lutego 201411 l przez _lukas_
Opublikowano 14 lutego 201411 l Dobra, znalazłem, trzeba było na chwilę wyłączyć ignory ale było warto. Cabral w Legii:http://www.youtube.com/watch?v=xNSUIx-bgOkCóż, Wielkopolanie zazdroszczą Legii transferów. Trzeba ich zrozumieć. Gdy Legię wzmacnia młodzieżowy mistrz świata, oni sprzedają Lewandowskiego a Peszko im stroi fochy. A wzmocnień jak nie było, tak nie ma. Ach, Kiełb, zapomniałem o tym wirtuozie futbolu.Stona wie wszystko najlepiej - to niewątpliwe. Ja zdaję się na opinie jeszcze lepiej poinformowanych. I tak, gdy parę lat temu do Legii przychodził M. Radovic pytałem zaprzyjaźnionego Serba, kibica Crveny o tego gracza. Wypowiadał się o nim chłodno. Teraz znów go spytałem ale o Kneżevicia. Laurkę wystawił mu pozytywną. To mi wystarczy. A zwróćcie tylko uwagę, że to "najmniej rozreklamowany" zakup Legii.O frekwencję się nie boję. Skończy się konflikt, to atmosfera na Ł3 będzie znowu najlepsza w Polsce. A dziś zdecydowanie bliżej jego zakończenia niż jeszcze kilka tygodni temu.Stona mam do Ciebie pytanie. Liczę na zwięzłą odpowiedzieć. Ile goli strzelił Robert Lewandowski w barwach Znicza Pruszków. I ile miał wtedy lat?Bo Bruno Mezenga mając 19 lat wje/bał 24 bramki w 25 meczach grając w tureckim drugoligowcu. A śmiem twierdzić, że tamtejsza druga liga jest mocniejsza od naszej. Real już sra w pory, Bruno Mezenga szykuje pięć goli. Czaicie, to taki żart, bo on gra w Akhisarze Belediyespor, czyli szanse na zobaczenie Ligi Mistrzów ma pewnie takie, co Legia Warszawa. Edytowane 14 lutego 201411 l przez ogqozo