michal 558 Opublikowano 12 lutego 2014 Opublikowano 12 lutego 2014 ktoś tu się bawi w USTAW LIGĘ weszło? z nudów stworzyłem taki skład http://postimg.org/image/mclz2bmnx/ Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 12 lutego 2014 Opublikowano 12 lutego 2014 ktoś tu się bawi w USTAW LIGĘ weszło? z nudów stworzyłem taki skład http://postimg.org/image/mclz2bmnx/ http://www.psxextreme.info/topic/96682-fantasy-liga/page-19?do=findComment&comment=3015466 Cytuj
KamileQ 27 Opublikowano 12 lutego 2014 Opublikowano 12 lutego 2014 _M_ - Romanov już nie jest piłkarzem Cracovii, więc to zmień. Reszta całkiem, całkiem. Cytuj
Gość Maiden Opublikowano 14 lutego 2014 Opublikowano 14 lutego 2014 Zbliża się otwarcie rundy więc czas na małe podsumowanie; z Legii odszedł Dominik "Gladiator" Furman. Na Ł3 przychodzi prawdziwy Kozak; wypchnięty w nasze objęcia przez klubik z Poznania talent. Nowy Bartek? Czas pokaże No i być może będzie też Sa. Cytuj
Bartg 5 456 Opublikowano 14 lutego 2014 Opublikowano 14 lutego 2014 Dobra beka jest z tego młodego, jak nagle pokochał Legie Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 14 lutego 2014 Opublikowano 14 lutego 2014 Nie znam gościa. Musi być świetny że nawet nigdy o nim nie słyszałem. Prawdziwy talent. Cytuj
Bartg 5 456 Opublikowano 14 lutego 2014 Opublikowano 14 lutego 2014 Berg go oszlifuje przemawiając z nowej mównicy wstawionej na jego prośbę do szatni :potter: Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 14 lutego 2014 Opublikowano 14 lutego 2014 Swoją drogą kącik znowu trochę ożyje:) Tęskniłem za ekstraklasą Cytuj
Gość Darude Opublikowano 14 lutego 2014 Opublikowano 14 lutego 2014 Też tęskniłem wreszcie poogląda się piłke na poziomie .Będzie cyrk i będą emocje jak zawsze . Cytuj
D3komunizator 23 Opublikowano 14 lutego 2014 Opublikowano 14 lutego 2014 (edytowane) No i być może będzie też Sa. Podpisal: https://twitter.com/BL_1916 Ciekaw jestem tego transferu. Edytowane 14 lutego 2014 przez D3komunizator Cytuj
Bartg 5 456 Opublikowano 14 lutego 2014 Opublikowano 14 lutego 2014 Zagrał 1 mecz w kadrze Portugalii, więc Ligo Mistrzów bój się ! Cytuj
D3komunizator 23 Opublikowano 14 lutego 2014 Opublikowano 14 lutego 2014 No i za(pipi).al 13 goli na polmetku sezonu. W lidze ktora jest mocniejsza od naszej ogorowej. O ile pamietam to niejaki super strzelec Frankowski osiagnal gorsze wyniki w zachodnich ligach, a PL lige wciagal lewa skarpetka?Czy tez cos mi sie pomieszalo? Cytuj
Bartg 5 456 Opublikowano 14 lutego 2014 Opublikowano 14 lutego 2014 Przypomnę (bo kolega Maiden pewnie zaraz mnie sprostuje), że Helio Pinto też był gwiazdą ligi cypryjskiej. Cytuj
D3komunizator 23 Opublikowano 14 lutego 2014 Opublikowano 14 lutego 2014 I co z tego? Przypadek, przypadkowi nierowny: vide przypadki Zurawskiego i Frankowskiego i ich przygod na zachodzie. Cytuj
Bartg 5 456 Opublikowano 14 lutego 2014 Opublikowano 14 lutego 2014 Ja wychodzę z zasady, że jak ktoś jest taki super dobry to by nie przyszedł do Polski Cytuj
D3komunizator 23 Opublikowano 14 lutego 2014 Opublikowano 14 lutego 2014 Blyskotliwa logika, przeciez Paulinho jest kapiszonem. Cytuj
Tokar 8 266 Opublikowano 14 lutego 2014 Opublikowano 14 lutego 2014 No jakby Paulinho przeszedł z Tottenhamu do łks-u to można by mówić o analogii. Cytuj
Gość Maiden Opublikowano 14 lutego 2014 Opublikowano 14 lutego 2014 (edytowane) A propos Kozaka i pierdó.ł wypisywanych przez poznaniaków, że tylko przytoczę: Nie sądzę.Więc czym się kierował Bereszyński? Tego nie wie pewnie on sam. Tam jest masa zdolniejszych chłopaków i nie widzę go za bardzo w pierwszym składzie. Przeglądałem na szybko forum Legii i tam na poważnie też go nikt nie bierze. Takie wzmocnienie to dla nich chvj nie wzmocnienie a najbardziej z tego transferu cieszy ich fakt, że tym ruchem pod(pipi)ili kibiców z Poznania Podsumowując koleś przegrał życie w swoim rodzinnym mieście a i w stolicy pewnie łatwo mieć nie będzie. Nie wyciągają wnioski w POznaniu*; i w zarządzie, i Ci z trybun a co do screena, szkoda, że nie wrzucisz wątku gdzie się go pytali o ulubione kluby "Pogoń, Legia, Lech". A OSA roz.je.bie systemy w tej buraczanej lidze. Edytowane 14 lutego 2014 przez Maiden Cytuj
Grabek 2 775 Opublikowano 14 lutego 2014 Opublikowano 14 lutego 2014 No, jak Arruabarena i ten obrońca ppodstarzały z Levante Cytuj
Sep 1 620 Opublikowano 14 lutego 2014 Opublikowano 14 lutego 2014 Nie zapominajmy o Ismaelu Blanco, byłym królu strzelców ligi greckiej. Tak zakręcił naszą ligą że ho ho Cytuj
Tokar 8 266 Opublikowano 14 lutego 2014 Opublikowano 14 lutego 2014 No, to w pierwszej kolejce pan sędzia wytypował pierwszego spadkowicza. Nawet grajek PBB nie wiedział co się dzieje i dlaczego gwiżdżą. Inna sprawa, że z czym do ludzi, spotkały się dwie drużyny, które są tak kalekie, że nie potrafią sobie nawet zrobić krzywdy, o ile sędzia się nie wtrąci. Orlikklasa Cytuj
ogqozo 6 542 Opublikowano 14 lutego 2014 Opublikowano 14 lutego 2014 Przypomniały mi się stare o tyrady o kolesiu, który strzelił w drugiej lidze więcej goli niż Lewandowski. Jak ten koleś się nazywał? Może jakiś naprawdę wierny fan Legii jeszcze pamięta. 1 Cytuj
Gość Maiden Opublikowano 14 lutego 2014 Opublikowano 14 lutego 2014 (edytowane) Ogórek dostał intelektualnego gonga od Dekomunizatora w "wieściach", więc teraz tutaj próbuje podskakiwać, ale za wysoko podskoczyć nie może .Ogórek, podrosło Ci się ? Masz już te 1.54 cm? Berg - Korona: 1-0 Edytowane 14 lutego 2014 przez Maiden Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 14 lutego 2014 Opublikowano 14 lutego 2014 (edytowane) A propos Kozaka i pierdó.ł wypisywanych przez poznaniaków, że tylko przytoczę: Nie sądzę.Więc czym się kierował Bereszyński? Tego nie wie pewnie on sam. Tam jest masa zdolniejszych chłopaków i nie widzę go za bardzo w pierwszym składzie. Przeglądałem na szybko forum Legii i tam na poważnie też go nikt nie bierze. Takie wzmocnienie to dla nich chvj nie wzmocnienie a najbardziej z tego transferu cieszy ich fakt, że tym ruchem pod(pipi)ili kibiców z Poznania Podsumowując koleś przegrał życie w swoim rodzinnym mieście a i w stolicy pewnie łatwo mieć nie będzie. Nie wyciągają wnioski w POznaniu*; i w zarządzie, i Ci z trybun A OSA roz.je.bie systemy w tej buraczanej lidze. To moja wina że bierzecie samych takich przeciętniaków jak Bereszyński czy nołnejm Kozak? a co do screena, szkoda, że nie wrzucisz wątku gdzie się go pytali o ulubione kluby "Pogoń, Legia, Lech". To tylko pokazuje jak zwichrowany sufit ma ten piłkarz. Do kompletu ulubionych drużyn powinien dorzucić jeszcze Wisłę i Cracovię. Finito. Edytowane 14 lutego 2014 przez _lukas_ Cytuj
ogqozo 6 542 Opublikowano 14 lutego 2014 Opublikowano 14 lutego 2014 (edytowane) Dobra, znalazłem, trzeba było na chwilę wyłączyć ignory ale było warto. Cabral w Legii:http://www.youtube.com/watch?v=xNSUIx-bgOkCóż, Wielkopolanie zazdroszczą Legii transferów. Trzeba ich zrozumieć. Gdy Legię wzmacnia młodzieżowy mistrz świata, oni sprzedają Lewandowskiego a Peszko im stroi fochy. A wzmocnień jak nie było, tak nie ma. Ach, Kiełb, zapomniałem o tym wirtuozie futbolu.Stona wie wszystko najlepiej - to niewątpliwe. Ja zdaję się na opinie jeszcze lepiej poinformowanych. I tak, gdy parę lat temu do Legii przychodził M. Radovic pytałem zaprzyjaźnionego Serba, kibica Crveny o tego gracza. Wypowiadał się o nim chłodno. Teraz znów go spytałem ale o Kneżevicia. Laurkę wystawił mu pozytywną. To mi wystarczy. A zwróćcie tylko uwagę, że to "najmniej rozreklamowany" zakup Legii.O frekwencję się nie boję. Skończy się konflikt, to atmosfera na Ł3 będzie znowu najlepsza w Polsce. A dziś zdecydowanie bliżej jego zakończenia niż jeszcze kilka tygodni temu.Stona mam do Ciebie pytanie. Liczę na zwięzłą odpowiedzieć. Ile goli strzelił Robert Lewandowski w barwach Znicza Pruszków. I ile miał wtedy lat?Bo Bruno Mezenga mając 19 lat wje/bał 24 bramki w 25 meczach grając w tureckim drugoligowcu. A śmiem twierdzić, że tamtejsza druga liga jest mocniejsza od naszej. Real już sra w pory, Bruno Mezenga szykuje pięć goli. Czaicie, to taki żart, bo on gra w Akhisarze Belediyespor, czyli szanse na zobaczenie Ligi Mistrzów ma pewnie takie, co Legia Warszawa. Edytowane 14 lutego 2014 przez ogqozo Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi