Bartg 5 456 Opublikowano 31 stycznia 2015 Opublikowano 31 stycznia 2015 Szkoda tylko, że jak podpisze z Lechem od lata, to pewnie od razu klub kokosa i będzie biegał po schodał, albo ubierał choinke. Cytuj
schabek 5 320 Opublikowano 1 lutego 2015 Opublikowano 1 lutego 2015 wlasnie dlatego nic o tym transferze mialo nie wyjsc do mediow. od razu paixao i lech zdementowali sprawe i to jest wlasciwie potwierdzenie ze strony kolejorza ze cos jest bardzo na rzeczy. nigdy sie nie bawili w zadne plotki i spekulacje a teraz nagle szybki komentarz w sprawie. nie usmiecha im sie pewnie teraz wykladac siana ale z drugiej strony nie chca miec kolesia ktory ostatnie pol roku spacerowal po wroclawskich parkach zamiast grac w pilke. no ciekawe, ale i tak bardziej prawdopodobne mi sie wydaje ze paixao zostanie w slasku i bedzie w klubie kokosa niz to ze lech wylozy teraz za niego siano tym bardziej ze wykosztowali sie przed chwila na kadara. z reszta na teraz paixao jest nie potrzebny bo mamy jeszcze zaura i vojo. Cytuj
Lain 107 Opublikowano 1 lutego 2015 Opublikowano 1 lutego 2015 niezly ruch na tym naszym rynku w tym okienku. podobno marco paixao blisko kolejorza, dzisiaj taka bomba wyszla. jak na polskie warunki taki transfer jesli dojdzie do skutku to wciaga dupa mile razem z maslowskim. jestem bardzo ciekaw ile w tym prawdy. zaur pewnie latem odejdzie, mozliwe ze nie przedluza z vojo wiec taki paixao to jak z nieba by spadl. jevitc, holman, kadar z epizodem w newcastle, a teraz paixao? jak potrafil strzelac majac za plecami pawelcow czy inne sochy to w lechu tez da rade. chyba ze to tylko plota, ale gazeta wroclawska dosc konkretnie przedstawila sprawe. No właśnie, tylko gazeta wrocławska o tym pisze. Sama jestem ciekawa co z tego wyjdzie, bo gorąco w Poznaniu się zrobiło od tych plotek. Cytuj
KamileQ 27 Opublikowano 1 lutego 2015 Opublikowano 1 lutego 2015 Najlepsze okienko w Ekstraklasie od lat - Jendrisek i Sretenović w Cracovii; Jevtić, Holman i Kadar w Lechu; Masłowski i Furman w Legii, dodatkowo jeszcze negocjują Malarza; Lechia kupiła Wojtkowiaka, Wawrzyniaka, Kazlauskasa, Milę. Dodatkowo kilka ciekawych zawodników z potencjałem na czołowe postaci ligi (Sawickij, Mazan, Rusov). Naprawdę obiecująco to wszystko wygląda. A jeszcze ten przeciek o Paixao.. Cytuj
schabek 5 320 Opublikowano 13 lutego 2015 Opublikowano 13 lutego 2015 to juz dzisiaj. wczoraj przedsmak, ale dopiero dzisiaj najlepsza liga swiata wraca do gry. ja mam mokro. Cytuj
Mecenas 59 Opublikowano 14 lutego 2015 Opublikowano 14 lutego 2015 Oglądałem wczoraj transmisje z meczu Lechia-Wisła mecz żenada i komentarz żenada.Lechia cos grała, Wisła nic ale panom komentatorą przyszlo podsumowanie i powiedzieli że jednak Lechia może o coś powalczyć, nie o miszczostwo, ale może zamieszać.Stwierdzili tak po jednym nudnym gównianym meczu eksperty jedne Cytuj
Lain 107 Opublikowano 14 lutego 2015 Opublikowano 14 lutego 2015 No bo biorąc pod uwagę transfery, to mogą. Może o to chodziło o.O Cytuj
Mecenas 59 Opublikowano 14 lutego 2015 Opublikowano 14 lutego 2015 Głównie jarali się tym Sebastianem wzmocnieniem zbawicielem i trenerem Jerzym co miał ogolnie pecha bo nigdzie go nie za bardzo chcieli,a tu przyszedl do Lechii ponoć poukładał wygrał 1 mecz i zbawiciel.Taki przekaz. Cytuj
Mecenas 59 Opublikowano 14 lutego 2015 Opublikowano 14 lutego 2015 (edytowane) Ja im daje szanse, ale nie od razu po jednym słabym meczu tak jak eksperci. Edytowane 14 lutego 2015 przez Darude Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 14 lutego 2015 Opublikowano 14 lutego 2015 Lechia swoje okazje miała w tym meczu, Wisła beznadziejna. Bez strzału chyba. Cytuj
Sep 1 620 Opublikowano 15 lutego 2015 Opublikowano 15 lutego 2015 Legia widać w formie przed meczem z Ajaxem, no chyba że po raz kolejny nie odkrywali kart jak to mają w zwyczaju Cytuj
Lain 107 Opublikowano 16 lutego 2015 Opublikowano 16 lutego 2015 Mój Leszek słabiutko, a szkoda i nie ma jak wytłumaczyć, bo składem z jesieni zagrali. I jak zwykle gdy Legia się potknęła, my tego nie wykorzystaliśmy. Za to wczoraj oglądałam Cracovię i piękny mecz - akcja za akcję. Cytuj
schabek 5 320 Opublikowano 16 lutego 2015 Opublikowano 16 lutego 2015 Nie gadaj jeden pkt do legii odrobiony xd A poza tym: http://www.weszlo.com/2015/02/16/mila-wreszcie-skoczyl-ferdkowi-po-browara/ Cytuj
Lain 107 Opublikowano 17 lutego 2015 Opublikowano 17 lutego 2015 Ta, widziałam. Jak dwie krople wody. ; p Jeden, jeden, Mogły być dwa. Jaga sobie stadion wybudowała i teraz chce szaleć w Europie. ;p Cytuj
Bartg 5 456 Opublikowano 19 lutego 2015 Opublikowano 19 lutego 2015 Radovic jest gotów odejsc do Chin dla kasy #NigdyNieOdejdezLegii 6mln zł rocznie piechotą nei chodzi Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 19 lutego 2015 Opublikowano 19 lutego 2015 Może na operację plastyczną mu starczy. Ewentualnie auto go pier.dolnie, Chińczyk go na sushi przerobi to mu się odechce wojaży. Cytuj
Lain 107 Opublikowano 19 lutego 2015 Opublikowano 19 lutego 2015 Ale to by było chamskie, osłabić Legie w takim momencie. NIE ŻEBYM SIĘ NIE CIESZYŁA.. gdzzzzzziie tam. Cytuj
Bartg 5 456 Opublikowano 19 lutego 2015 Opublikowano 19 lutego 2015 (edytowane) Mówi, że mecz z Ajaxem będzie pożegnaniem z Legią. Dobrze, że jest Masłowski Kibice Legii też dostarczają dobrych komentów - że za kasą to niech jedzie dorobi się, a potem wróci do Legii żeby zostać legendą Koleś miał szanse odnieść z nimi największy od 20 lat sukces w Europie, w przyszłym sezonie realna walka o LM to ucieka za kasą do 2 ligi chińskiej. Edytowane 19 lutego 2015 przez Bartg Cytuj
Gość Maiden Opublikowano 19 lutego 2015 Opublikowano 19 lutego 2015 Dobrze, że np. taki Tomuś Frankowski został w Krakowie to końca #LEGENDA 1 Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 19 lutego 2015 Opublikowano 19 lutego 2015 Takiego wała, pana szczęki nawet na ławce nie ma Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 19 lutego 2015 Opublikowano 19 lutego 2015 To może Bereszyński przejmie opaskę Cytuj
Gość Maiden Opublikowano 19 lutego 2015 Opublikowano 19 lutego 2015 HB się wkurzył na Rado, i dobrze. Trener z ballsami. 2 Cytuj
Bartg 5 456 Opublikowano 19 lutego 2015 Opublikowano 19 lutego 2015 Mine przy wyjsciu reszty pilkarzy na rozgrzewke Rado miał kozacką Cytuj
ofsajd 1 106 Opublikowano 21 lutego 2015 Opublikowano 21 lutego 2015 Dobrze, że np. taki Tomuś Frankowski został w Krakowie to końca #LEGENDA byłeś blisko. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi