Gość Opublikowano 26 sierpnia 2010 Opublikowano 26 sierpnia 2010 Mistrzowskie zdjęcie :potter: Oni kogoś tam bili , czy próbowali roz(pipi)ić betonową posadzkę za pomocą rurek i plastikowych krzesełek? ? LOL jest nawet kolo w masce P-gaz XD (pipi), myślałem że te czasy już dawno minęły Cytuj
Tokar 8 268 Opublikowano 26 sierpnia 2010 Opublikowano 26 sierpnia 2010 No wesoło w brzydgoszczy było. Latający toi-toi (pipi)a xD Podobno prezesi Zetki przymierzają się do rozwiązania sekcji piłki kopanej. Trzeba przyznać, że nieźle wyszli na przyjaźni z PSS ŁKS DaJ-DaJ. Bo raczej sama zetka nie wpadłaby na genialny pomysł zdemolowania własnego stadionu w imię skazanej z góry na porażkę próby przedostania się do sektorów Widzewa. Cytuj
Toshirou 0 Opublikowano 26 sierpnia 2010 Opublikowano 26 sierpnia 2010 Tyle, że to 'kibice' jakiegoś tam Widzewa zaczęli robić syf (zatrzymanie tramwaju hamulcem ręcznym, zniszczenie muru na terenie całego ośrodka sportowego, wtargnięcie i szykanowanie kilkuletnich chłopców trenujących na boisku treningowym, wrzucenie do kas biletowych racy dymnych i kradzież kilkudziesięciu biletów na mecz). Cytuj
Tokar 8 268 Opublikowano 26 sierpnia 2010 Opublikowano 26 sierpnia 2010 Ja wiem, że jeszcze parę dekad minie zanim do bydgoszczy trafią tramwaje, ale muszę cię oświecić - w nich nie ma hamulcy ręcznych. Coś tam od kogoś usłyszałeś, resztę powiedzieli ci na tefałenie i pier/dolisz jak potłuczony. Hamulec ręczny poszedł w pociągu wiozącym Widzew z Łodzi. Na boisko boczne wysypała się ekipa, widzący to kibole Zetki ruszyli w ich stronę ale foodfight udaremniła milicja. Gdzie ty w tym zamieszaniu widzisz czas i sposobność do molestowania nieletnich chłopców to nie wiem o_O Ja nie mówię, że Widzew nie robił syfu, ale jest różnica pomiędzy sianiem zamieszania na wyjeździe na terenie wrogiej ekipy, a rozpier/dalaniem WŁASNEGO stadionu nie wiadomo w jakim celu. Tak odreagowywali to rzekome szykanowanie pięciolatków na bocznym ? Szkoda, że jeszcze se tego stadionu nie podpalili, ŁKS ma w tym temacie bogate doświadczenie. Dobra, koniec gadek na tematy kibicowskie na forum dla nerdów. Cytuj
Gość Opublikowano 27 sierpnia 2010 Opublikowano 27 sierpnia 2010 Korona Kielce 1 - 0 Cracovia Kraków Legia Warszawa 0 - 2 GKS Bełchatów No to mamy pierwszą niespodziankę tej kolejki ^_^ Wszystkie bramy strzelili "synowie marnotrawni" polskiego futbolu Cytuj
Buła1988 6 Opublikowano 27 sierpnia 2010 Opublikowano 27 sierpnia 2010 (edytowane) No faktycznie jest niespodzianka myslalem że Cracovia wygra z Korona. Edytowane 27 sierpnia 2010 przez Buła1988 1 Cytuj
Blaise 3 603 Opublikowano 27 sierpnia 2010 Opublikowano 27 sierpnia 2010 Kibice ( kibole ) Widzewa należą do najmniej rozgarniętych w Polsce i wszyscy włodarze klubów z I ligi cieszyli się, że ci gnoje nie będą przyjeżdżali na ich stadiony, po awansie do ekstraklasy. Nienormalna sytuacja, powinni Zawisze i Widzew rozwiązać. Na 4 strony świata rozgonić to towarzystwo, jeśli nie dojrzało do normalnego dopingu. A Stonko, ja wiem, że Ty jesteś czołowym chuliganem LPH ;* Cytuj
Gość Maiden Opublikowano 27 sierpnia 2010 Opublikowano 27 sierpnia 2010 Dobra była też historia z "kibicami" Wisły którzy na mecz do łodzi jechali uzbrojeni w maczety. Cytuj
Blaise 3 603 Opublikowano 27 sierpnia 2010 Opublikowano 27 sierpnia 2010 Kibole Legii się też nie popisali, ale nie chcę być niemiły . Fakt faktem, że Polacy nie mając nad sobą bata dziczeją i to co się wyrabia na większości stadionów woła o pomstę do nieba. Strasznie jest. Moja rada taka: rozwalić w polsce zawodowy futbol na 20 lat lub zmniejszyć ilość zespołów w polskiej lidze do 10 i narzucić im co miesięczne sprawdziany: wytrzymałościowe i techniczne. Na dodatek zlikwidować w Polsce zawodowy futbol i kazać tym tłukom ( piłkarzom ) pracować. Nie dostawaliby wynagrodzeń za grę, a jedyna szansa byłaby taka, że jakiś klub z zagranicy go ściągnie, więc by się starał. Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 27 sierpnia 2010 Opublikowano 27 sierpnia 2010 ale fajnie sie ogladalo Belchatow na stadionie Legii..bardzo fajna atmosfera Cytuj
Tokar 8 268 Opublikowano 27 sierpnia 2010 Opublikowano 27 sierpnia 2010 Kibice ( kibole ) Widzewa należą do najmniej rozgarniętych w Polsce i wszyscy włodarze klubów z I ligi cieszyli się, że ci gnoje nie będą przyjeżdżali na ich stadiony, po awansie do ekstraklasy. Nienormalna sytuacja, powinni Zawisze i Widzew rozwiązać. Na 4 strony świata rozgonić to towarzystwo, jeśli nie dojrzało do normalnego dopingu. A Stonko, ja wiem, że Ty jesteś czołowym chuliganem LPH ;* No no, powinni Widzew rozwiązać, bo Zetka do spółki z ŁKS-em rozje/bała stadion w Bydgoszczy. Bodaj jedyny nienaruszony sektor na stadionie to ten zajmowany przez kibiców Widzewa (nie licząc toi-toia, ale on miał skrzydła !!). Błażejku ciesze się, że całej pierwszoligowej mizerii ulżyło po awansie Widzewa. W takiej Łęcznej już się nie będą stresować, że Widzew przyjeżdża w 1000 chłopa na zakazie i stresuje miejscowe bydło i trzodę chlewną :potter: 1 Cytuj
Blaise 3 603 Opublikowano 27 sierpnia 2010 Opublikowano 27 sierpnia 2010 Woleli bić po ryjach zamiast tracić siłę na krzesełka. Wiesz o czym mówię, trzode do właśnie robili Widzewiacy jak przyjeżdżali do małej mieściny i prawie rozpie'rdalali wszystko co znaleźli. Ja nic nie mam do ultrasów, ale iść na mecz i bać się, że po ryju się dostanie za złą koszulkę ? No weź, takie rzeczy to w filmach mogą być. Cytuj
Gość Opublikowano 27 sierpnia 2010 Opublikowano 27 sierpnia 2010 Zacznij chodzić na mecze z Niewidzialnym Templariuszem! A tak seryjnie, to niektóre ekipy po prostu utknęły w latach 90' Ale się zrobił offtop niepotrzebnie :< Nikt nie śmieje się z przegranej Legii Cytuj
Buła1988 6 Opublikowano 27 sierpnia 2010 Opublikowano 27 sierpnia 2010 Nikt się z przegranej legii nie śmieje bo to było do przewidzenia że sędzia im nie pomoże jak z Cracovia a Rybus drugi raz tak nie strzeli jak ze Śląskiem. Cytuj
Gość Maiden Opublikowano 27 sierpnia 2010 Opublikowano 27 sierpnia 2010 (edytowane) Tak, tak, śmiejcie się 8) Obserwuję ten klub i wiem, że tych kilka chudych lat jakie ostatnio przebyliśmy wreszcie zaczyna przynosić owoce. Co różni Legię od n.p. takiej Polonii, to, że od momentu przejęcia przez ITI Legia jest klubem w ciągłej budowie prowadzonej na wielu płaszczyznach. Najprostszy przykład: Wisła myśli o wybudowaniu akademii piłkarskiej. Legia takową posiada od 10-ciu lat. A jej wychowankowie trzy dni temu zajęli trzecie miejsce na międzynarodowym turnieju nie tracąc ani jednej bramki. A grała tam młodzież z największych klubów z Turcji, Francji, Włoch czy Rumunii. Efekty budowy klubu już na Łazienkowskiej widać. Choćby w postaci wielomilionowych transferów. Ktoś powie, że Polonia sprowadziła Sobiecha za 1 mln. euro. Fajnie, tylko ciekaw jestem kto jej będzie kupował piłkarzy po pierwszym niepowodzeniu Wojciechowski się obrazi i zwinie interes A więc śmiejcie się, ale zobaczymy kto się będzie najgłośniej śmiać za parę miesięcy 8) Edytowane 27 sierpnia 2010 przez Maiden Cytuj
Tokar 8 268 Opublikowano 27 sierpnia 2010 Opublikowano 27 sierpnia 2010 (edytowane) Woleli bić po ryjach zamiast tracić siłę na krzesełka. Wiesz o czym mówię, trzode do właśnie robili Widzewiacy jak przyjeżdżali do małej mieściny i prawie rozpie'rdalali wszystko co znaleźli. Ja nic nie mam do ultrasów, ale iść na mecz i bać się, że po ryju się dostanie za złą koszulkę ? No weź, takie rzeczy to w filmach mogą być. Ogarnianie młodego umysłu w tematach kibicowskich - lekcja 1, basics of the basics. ULTRAS =\= HOOLS :potter: A co do Legii, to po tej randomowej łapance w okienku transferowym, porażek raczej nie należy traktować jako niespodzianki. Chcą budować dugi Arsenal, tylko nie biorą pod uwagę, że tam ten międzynarodowy zwierzyniec to w dużej mierze wychowankowie, a nie grajkowie wypatrzeni przez super skałterów Legii na youtube Edytowane 27 sierpnia 2010 przez Tokar 1 Cytuj
Gość Maiden Opublikowano 27 sierpnia 2010 Opublikowano 27 sierpnia 2010 Borysiuk, Rybus, Żyro, Górski to wychowankowie klubu. :potter: Patrz podpunkt o akademii dwa posty wyżej. Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 27 sierpnia 2010 Opublikowano 27 sierpnia 2010 Na razie to wygląda jak transfery Urbana i Trzeciaka, tylko droższe. A punkty i tak daja Legii Iwański i Rybus. Bramkarz też na razie niespecjalnie ogarnia, ale wiem za rok/dwa będzie nowym Borucem i byc moze tak bedzie. Cytuj
Tokar 8 268 Opublikowano 27 sierpnia 2010 Opublikowano 27 sierpnia 2010 Borysiuk, Rybus, Żyro, Górski to wychowankowie klubu. :potter: Patrz podpunkt o akademii dwa posty wyżej. No nie bardzo. Rybus jest wychowankiem Pelikana Łowicz, a do tego prywatnie kibicem Widzewa, co podkreślił w jakimś wywiadzie Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 28 sierpnia 2010 Opublikowano 28 sierpnia 2010 Potencjal to ma pole elektryczne a Legia ma druzyne na srodek tabeli (co najwyzej). Pokazali swoj geniusz w 1 meczu. Znowu mialem racje. Legia to jest mocna na takie druzyny jak Cracovia. Z czym do ludzi. Cytuj
Gość Maiden Opublikowano 28 sierpnia 2010 Opublikowano 28 sierpnia 2010 (edytowane) Te, radca prawny, mamy za sobą równe 10% sezonu Tokar - tenże Rybus zdementował tego newsa. Kaczka dziennikarska. Edytowane 28 sierpnia 2010 przez Maiden Cytuj
Blaise 3 603 Opublikowano 28 sierpnia 2010 Opublikowano 28 sierpnia 2010 Woleli bić po ryjach zamiast tracić siłę na krzesełka. Wiesz o czym mówię, trzode do właśnie robili Widzewiacy jak przyjeżdżali do małej mieściny i prawie rozpie'rdalali wszystko co znaleźli. Ja nic nie mam do ultrasów, ale iść na mecz i bać się, że po ryju się dostanie za złą koszulkę ? No weź, takie rzeczy to w filmach mogą być. Ogarnianie młodego umysłu w tematach kibicowskich - lekcja 1, basics of the basics. ULTRAS =\= HOOLS :potter: A co do Legii, to po tej randomowej łapance w okienku transferowym, porażek raczej nie należy traktować jako niespodzianki. Chcą budować dugi Arsenal, tylko nie biorą pod uwagę, że tam ten międzynarodowy zwierzyniec to w dużej mierze wychowankowie, a nie grajkowie wypatrzeni przez super skałterów Legii na youtube Przecież napisałem, że nie mam nic do ultrasów, ci którzy mają obić ryja to w domyśle chuligani. No wstydź się, pierwsza lekcja Ci nie wyszła, jak chcesz to Ci mogę dać wykład z taktyki piłkarskiej, na pewno z lepszym efektem niż Twój. Cytuj
Tokar 8 268 Opublikowano 28 sierpnia 2010 Opublikowano 28 sierpnia 2010 No ale napisałeś to tak nieskładnie, że wyszło, że stawiasz znak równości między ultraską i chłopakami od mocnych wrażeń. Zresztą ci ostatni raczej szukają konfrontacji w swoim gronie, a nie polują na biednych błażejków. Nie tylko w Polsce można dostać po mordzie za barwy i już nieważne czy to fajnie czy niefajnie, ale po prostu tak jest. Jak chcesz mieć mniej stresów to zawsze możesz iść na mecz bez barw. No chyba, że w Łęcznej sołtys nakazał, że bez szalika/koszulki klubowej na stadion nie wpuszczają. A co do taktyki, to najpierw byś musiał podejść do plazmy HE HE HE ! Cytuj
Blaise 3 603 Opublikowano 28 sierpnia 2010 Opublikowano 28 sierpnia 2010 Wybacz, to z uwagi na późną porę. Cytuj
Buła1988 6 Opublikowano 28 sierpnia 2010 Opublikowano 28 sierpnia 2010 http://www.weszlo.com/news/5476 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi