Ma_niek 860 Opublikowano 1 kwietnia 2015 Opublikowano 1 kwietnia 2015 Co macie do Kowalczyka powiedział sama prawde. Banda przepłacanych pseudo piłkarzyn bez odrobiny ambicji, Ta liga jest żenująca. Cytuj
Bartg 5 456 Opublikowano 1 kwietnia 2015 Opublikowano 1 kwietnia 2015 Od dziecka im kibicowałem. Cracovia tak samo mówiła przed rewanżem - wyjdziemy zmotywowani, 1 składem przed własną publicznością, efekt znamy Cytuj
Lain 107 Opublikowano 1 kwietnia 2015 Opublikowano 1 kwietnia 2015 Co macie do Kowalczyka powiedział sama prawde. Banda przepłacanych pseudo piłkarzyn bez odrobiny ambicji, Ta liga jest żenująca. No, były gracz Legii i ciśnięcie Douglasowi , bo strzelił bramkę jego ukochanemu klubikowi ? W ogóle jakieś żenujące pojazdy typu 'woda sodowa uderzyła mu do głowy', 'zachowuje się jak Zidane', no sorry. Nie dało się go słuchać. Nie wiem dlaczego miałaby uderzyć sodówka Kownackiemu, nie zarabia tyle co Lewy xD Albo jak się zderzyli głowami 'NO FAUL' !! Wielki znawca piłki nożnej. 1 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 1 kwietnia 2015 Opublikowano 1 kwietnia 2015 Finał pucharu - podbeskidzie - stargard xD No Podbeskidzie XDDDD Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 1 kwietnia 2015 Opublikowano 1 kwietnia 2015 Jestem trochę nie na czasie z naszą polską EKSTRAklasą, ale Lech: Rudnews, Kotorowski (jego winiłbym najmniej), Arboleda, Krywiec, Możdżeń - jeszcze grają? Cytuj
Bartg 5 456 Opublikowano 1 kwietnia 2015 Opublikowano 1 kwietnia 2015 Kotorowski jedynie na lawce gdzies zostal ;] Cytuj
darkknight 54 Opublikowano 1 kwietnia 2015 Opublikowano 1 kwietnia 2015 Tak się akurat sklada ze mieszkam w Stargardzie i uwierzcie ze Stargard jest w większym szoku niż Poznan po tym meczu. Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 1 kwietnia 2015 Opublikowano 1 kwietnia 2015 Jestem trochę nie na czasie z naszą polską EKSTRAklasą, ale Lech: Rudnews, Kotorowski (jego winiłbym najmniej), Arboleda, Krywiec, Możdżeń - jeszcze grają? Rudniew gdzieś w bundeslidze, kotor ława w Lechu, Arboleda spamuje insta fotkami z zakupów (polecam obserwować, dobra beka), krywets (pipi) wie. białoruś chyba a możdżeń ława w Lechii. Cytuj
Gość Maiden Opublikowano 2 kwietnia 2015 Opublikowano 2 kwietnia 2015 (edytowane) Wygral lepszy Wczoraj też wygrali lepsi. Nie ma to jak widok wzburzonego plebsu na forumingu ("warszawka", hehe). @ Lain: dziewucho, zajmij się lepiej giereczkami i padami analogowymi gdyż ewidentnie nie wiesz jaki Wojtuś Kowalczyk ma stosunek do Legii. A co do opraw, to ta: ...odzwierciedla gdzie My, a gdzie wy. Na jak różnych poziomach - pod każdym względem. Edytowane 2 kwietnia 2015 przez Maiden 2 Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 2 kwietnia 2015 Opublikowano 2 kwietnia 2015 Ajax tez wam odzwierciedlil gdzie europa, a gdzie wy. Na jak roznych poziomach - pod kazdym wzgledem 2 Cytuj
Gość Maiden Opublikowano 2 kwietnia 2015 Opublikowano 2 kwietnia 2015 Oj, to wy chyba już w odległej Azji Środkowej jesteście. Uzbekistan? 2 Cytuj
Ma_niek 860 Opublikowano 2 kwietnia 2015 Opublikowano 2 kwietnia 2015 Akurat Kowalczyk może jest kibicem legii ale ciśnie po niej też równo. I prawa do transmisji ligi zostaja raczej w Nc+ bo Fox sie dziś wycofał. Cytuj
Lain 107 Opublikowano 2 kwietnia 2015 Opublikowano 2 kwietnia 2015 Wygral lepszy Wczoraj też wygrali lepsi. Nie ma to jak widok wzburzonego plebsu na forumingu ("warszawka", hehe). @ Lain: dziewucho, zajmij się lepiej giereczkami i padami analogowymi gdyż ewidentnie nie wiesz jaki Wojtuś Kowalczyk ma stosunek do Legii. A co do opraw, to ta: ...odzwierciedla gdzie My, a gdzie wy. Na jak różnych poziomach - pod każdym względem. Bla bla bla, wielka gwiazdka, która ciśnie innym, a zachowywał się tak samo. O kant dup/y roztrzaskać te jego komentarze. 1 Cytuj
smoo 2 254 Opublikowano 2 kwietnia 2015 Opublikowano 2 kwietnia 2015 Pomijając już to, że Kowalczyk jest burakiem bez szkoły to niestety zrzucił kilka bomb prawdy. Męczarnia z takim przeciwnikiem to hańba dla jakiejkolwiek drużyny z ekstraklapy, za chwilę znów ktoś odpadnie z poganaiczami kóz w el. do pucharów. A przepłacane gwiazdeczki powinny wyjechać na ławę albo do rezerw, z Kownackim na czele - za chwilę będzie z niego drugi Kamiński - który z resztą wychodząc na boisko z opaską kapitana jest podsumowaniem mizerii jaka zapanowała w Lechu. Cytuj
Lain 107 Opublikowano 2 kwietnia 2015 Opublikowano 2 kwietnia 2015 To fakt, Skorża powinien teraz wszystkich na ławkę wywalić. Jednak sam Maciek nie ukrywał wku.rwienia na grajków kolejorza. Jednak moje stanowisko co do Kowalczyka, tak jak powywowyżej u Ciebie. Gardzę nim tak jak Polem z Przeglądu Sportowego. 1 Cytuj
Bartg 5 456 Opublikowano 2 kwietnia 2015 Opublikowano 2 kwietnia 2015 Ja nie wiem czemu was to dziwi, tak jest wszędzie w Europie - w UK drużyny z 2 ligi też dochodzą do 1/4 czy 1/2, we Francji niedawno jakiś 4 ligowiec grał w finale, taka mentalność ludzka na całym świecie i lekceważenie przeciwnika. 1 Cytuj
Gość Maiden Opublikowano 2 kwietnia 2015 Opublikowano 2 kwietnia 2015 (edytowane) a jak legla ze zmianiami wczoraj w meczu, prawidlowe? Przez takich buraków potem nie mozna normalnie tvn24 obejrzec bo sie zala caly dzien jacy to pokrzywdzeni sa. Widzę, że w krainie kwitnącej bulwy obowiązuje inna kultura (tak odnośnie różnic o których wspominałem) - dla porządku, zacytuję regulamin: Kącik Sportowy Regulamin szczegółowy kącika sportowego. Regulamin Kącika Sportowego. Poniżej przedstawiony szczegółowy regulamin działu, odnosi się - co oczywiste - w glównej mierze, do Kącika Sportowego. Jednak warto zasady obowiązujace tutaj, przenieść na inne części Naszego forum, w imie poszanowania i tolerancji, dla drugiego człowieka. 1. Surowo zabronione jest używane obraźliwych, prowokacyjnych określen w stosunku do wszystkich klubów. Jeśli chcesz napisać 'Legła', 'Żydzew', 'Skisła', 'Judentus', 'Sreal', oraz pochodne, musisz liczyć się z natychmiastowym ostrzeżeniem i wykreśleniem CAŁEGO wpisu. Liczę na szybką reakcję moderatorów. @Lain: Twojej wypowiedzi nie rozumiem. Być może dlatego, że jest wyrwana z kontekstu. Edytowane 2 kwietnia 2015 przez Maiden 1 Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 2 kwietnia 2015 Opublikowano 2 kwietnia 2015 Szykuje się inwazja Błękitnych. Klub zamówił już 2000 biletów Cytuj
Mecenas 59 Opublikowano 3 kwietnia 2015 Opublikowano 3 kwietnia 2015 (edytowane) Większość potraktuje ten wyjazd przy okazji jako wycieczkę turystyczną.Pół dnia na zwiedzanie miasta potem na mecz. Edytowane 3 kwietnia 2015 przez Darude Cytuj
Ma_niek 860 Opublikowano 3 kwietnia 2015 Opublikowano 3 kwietnia 2015 a jak legla ze zmianiami wczoraj w meczu, prawidlowe? Przez takich buraków potem nie mozna normalnie tvn24 obejrzec bo sie zala caly dzien jacy to pokrzywdzeni sa. Widzę, że w krainie kwitnącej bulwy obowiązuje inna kultura (tak odnośnie różnic o których wspominałem) - dla porządku, zacytuję regulamin: Kącik Sportowy Regulamin szczegółowy kącika sportowego. Regulamin Kącika Sportowego. Poniżej przedstawiony szczegółowy regulamin działu, odnosi się - co oczywiste - w glównej mierze, do Kącika Sportowego. Jednak warto zasady obowiązujace tutaj, przenieść na inne części Naszego forum, w imie poszanowania i tolerancji, dla drugiego człowieka. 1. Surowo zabronione jest używane obraźliwych, prowokacyjnych określen w stosunku do wszystkich klubów. Jeśli chcesz napisać 'Legła', 'Żydzew', 'Skisła', 'Judentus', 'Sreal', oraz pochodne, musisz liczyć się z natychmiastowym ostrzeżeniem i wykreśleniem CAŁEGO wpisu. Liczę na szybką reakcję moderatorów. @Lain: Twojej wypowiedzi nie rozumiem. Być może dlatego, że jest wyrwana z kontekstu. To najbardziej zakompleksiony klub z ekstraklasy wiec co sie dziwisz takim zachowaniem. Lepiej byc legła niz Amica. 1 Cytuj
Lain 107 Opublikowano 3 kwietnia 2015 Opublikowano 3 kwietnia 2015 Cicho, bo Maiden szpagaty śle xD Smacznego jajka 1 Cytuj
Gość Maiden Opublikowano 3 kwietnia 2015 Opublikowano 3 kwietnia 2015 (edytowane) A dzięki, nie wzgardzę. A Ty, miszjon akompliszyd? Już święta... Edytowane 3 kwietnia 2015 przez Maiden 1 Cytuj
Lain 107 Opublikowano 3 kwietnia 2015 Opublikowano 3 kwietnia 2015 A pisanki pomalowane ? A nie.. zapomniałam, MALARZ pauzuje idąc tropem Twoich sucharów. 1 Cytuj
Bartg 5 456 Opublikowano 7 kwietnia 2015 Opublikowano 7 kwietnia 2015 Co Zawisza gra to nie mam pytan, jaka ta liga jest chora, w zeszlym roku to samo i 2 lata temu - najslabsze druzyny nagle najlepsze wiosna. 1 Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 8 kwietnia 2015 Opublikowano 8 kwietnia 2015 Co Zawisza gra to nie mam pytan, jaka ta liga jest chora, w zeszlym roku to samo i 2 lata temu - najslabsze druzyny nagle najlepsze wiosna. NA RUMAKU DO EUROPY! 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi