Skocz do zawartości

Ekstraklasa + Puchar Polski

Fan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

"Strażak Tomek strzela, Puchar Polski wam odbiera" :D Legia mistrzem i Błekitni w Lidze Europy <3

nie.

jeżeli legia zostanie mistrzem i wygra puchar, to do ligi europy idzie drużyna z drugiego miejsca w lidze. Niedawno zmieniły się przepisy.

Opublikowano

Błękitni dawać budę w drugiej.

Bońkowi kasa zapachniała chyowi.

Opublikowano

Nie wiem, ale wiem, że Kuchenki dostaną wpier.dol od Legii w finale.

Opublikowano

Obojętnie jak to się skończy to i tak już beka obecna. Ono powinni im z 8 tylko w drugiej połowie strzelić biorąc pod uwagę układ sił, a tak Stargard w dogrywce sam coś sobie strzeli ze zmęczenia i będzie wielka wiktoria w posen

• Minusik 1
Opublikowano

tata daje kase na wyjazdy na mecze legii?

do mnie to jest niepojete jak wy mozecie w tym sosnowcu czy innym zawierciu kibicowac legii - zaglebie dabrowskie to stan umyslu

• Plusik 1
Opublikowano

tata daje kase na wyjazdy na mecze legii?

do mnie to jest niepojete jak wy mozecie w tym sosnowcu czy innym zawierciu kibicowac legii - zaglebie dabrowskie to stan umyslu

To się sztama nazywa, taknie.

Opublikowano

ja pier,dole sztama jak dzieci, sztama raz jest, za chwile jej nie ma, jak zerwie legia sztame to co nagle pierwszy bedziesz krzyczec ze legia bee? zreszta zawiercie tez w duzej czesci jest niebieskie wiec dalej nie rozumiem fascynacji legii

• Plusik 1
Opublikowano

Jest niestety niebieskie, ale jest też za Zagłębiem i ja jestem po tej dobrej stronie mocy. Od pierwszego mojego obejrzanego meczu polskiej ligi jestem za Legią i nic tutaj nie zmienisz :*

Opublikowano (edytowane)

Gdyby Ufnal Marek był lepszym bramkarzem to tych 3 bramek by nie puscił(na górne się osrywał,stał nie wyłaził a łapał tylko co włapy wpadło).Szkoda bo Kuchenkorz by poleciał i by był wstyd na dekady. ^_^

Edytowane przez Mecenas
Opublikowano

roziego nic nie boli bo tluscioch pewnie nawet nie widzial tego meczu z legia. pierwszy kibol foruma i od wczoraj tez blekitnych XD

cieszy wygrana i final. co prawda kolejorz juz po pierwszym meczu powinien sobie zaklepac narodowy no ale wiadomo jak bylo. wczoraj juz byla miazga, ale nie zebym bym jakos super podniecony bo zespol z ekstraklasy tak wlasnie powinien grac z druzyna z 3 klasy rozgrywek. tym bardziej ze wiekszosc meczu blekitni grali w 10.  dla nich to i tak byla przygoda zycia i wypada tylko pogratulowac ambicji ktora potrafili zakryc braki w przygotowaniu czy wyszkoleniu. ja osobiscie sobie niewyobrazalem innego scenariusza niz lech w finale nawet po tym 3-1 w stargardzie. no i czy jest ktos zdrowy na umysle kto wolal na final legia - blekitni?

• Plusik 1