Gość Opublikowano 28 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2010 Jaki zonk, siadło zasilanie w Lubinie :F Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 28 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2010 (edytowane) Widzew zremisował z Polonią. Ciekawe czy Wojciechowski się obrazi :potter: Edytowane 28 sierpnia 2010 przez Maiden 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 265 Opublikowano 28 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2010 Zwycięski pochód Polonii zatrzymany Pierwsza połowa to to samo co tydzień temu czyli patologiczna nuda i żenująca asekuracyjna kopanina na pałę z jedną przyświecającą ideą "byle nie stracić". O dziwo Polonia dostosowuje się do naszego stylu gry i na stadionie ziewanie głośniejsze od dopingu. W przerwie chłopaki musieli coś brać, bo od gwizdka nagle im się grać zachciało i zaczęło się ostre ciśnięcie Polonii wyraźnie zaskoczonej takim obrotem sprawy. Kilka akcji mogło się naprawdę podobać i tylko żal, że celowniki kiepsko ustawione. No i Kretek wreszcie dojrzał do wpuszczeni na boisko drugiego napastnika. Polonia w dalszym ciągu sprawiała wrażenie, że ktoś ją tu przysłał za karę i jedynym ich pomysłem na dobrnięcie do końca było pokładania się i przedłużanie przy każdej nadarzającej się okazji. Boski Ebi tak jak i cała reszta ekipy kompletnie bezbarwny, wręcz niewidoczny. Miał być pogrom i łolaboga, a się okazało, że nie taki Wojciechowski straszny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Buła1988 6 Opublikowano 28 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2010 Boże nie wiem co mnie podkusiło aby oglądać Polonia-widzew. Takiej kopaniny to nawet w B-klasie nie ma!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 29 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2010 Też miałem nieprzyjemność oglądania tego meczu. Bieda totalna. Z tego co pamiętam, to do 40 min chyba nie było strzału na bramkę. Dobrze, Polonia zgubiła pierwsze pkt. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 539 Opublikowano 31 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2010 Z cyklu "so true o Legii": http://www.weszlo.com/news/5476 Fajnie było poudawać, że strzelanina z Arsenalem Londyn była na poważnie, ale teraz pora zejść na ziemię - Skorża zafundował nam piłkarski projekt pod tytułem "(pipi), na które nie da się patrzeć". Sami byliśmy przekonani, że legioniści z Bełchatowem spokojnie wygrają, bo nie sądziliśmy, że można non-stop grać aż tak fatalnie, mając aż tak wielkie ambicje. (...) Sapela na Łazienkowskiej zaliczył jeden z najmniej stresujących meczów w życiu, a Marcin Żewłakow strzelił dwa najłatwiejsze gole (najłatwiejsze dla kogoś, kto potrafi grać głową - on akurat potrafi, co w naszej lidze jest rzadkością). Wystarczyło, że ominął strzałem dwumetrowy kołek, uprzednio pozbywając się opieki Jakuba Wawrzyniaka, który powinien znowu zająć się zbieraniem grzybów w podszczecińskich lasach, a nie grą w piłkę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Obsolete 973 Opublikowano 31 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2010 Ano. Kolejne upokorzenie Legii juz w najblizszej kolejce, z Ruchem. Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 10 września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 września 2010 Jaga na majstra, a Cracovia jak nie wygra, to jest w czarnej (pipi)e :potter: Takie wnioski po piątkowych meczach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Junkhead 33 Opublikowano 10 września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 września 2010 Dobry meczyk, Wisła jest słaba i beznadziejna, a Żurawski to śmiech na sali. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 437 Opublikowano 10 września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 września 2010 Karny Franka rulez, chociaz po obejrzeniu paru powtorek mam watpliwosci, czy trafil w pilke tak jak chcial Cytuj Odnośnik do komentarza
Toshirou 0 Opublikowano 10 września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 września 2010 podaj link do karnego Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 10 września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 września 2010 ekstraklasa.tv Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 437 Opublikowano 11 września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 września 2010 (edytowane) http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10,91832,8362524,5__kolejka__Jagiellonia___Wisla_2_1__Skrot_meczu.html 2:20 Edytowane 11 września 2010 przez Bartg Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 437 Opublikowano 11 września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 września 2010 Zielinski co za burak, dobrze ze ktos go w koncu wywalil na trybuny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Buła1988 6 Opublikowano 11 września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 września 2010 Zielinski co za burak, dobrze ze ktos go w koncu wywalil na trybuny. Ty jesteś burak sędzia drukuje ten mecz no przecież ten karny to śmiech na sali. Najlepiej niech ten sędzia zostanie we Wrocławiu bo i tak tam nie długo znów pojedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 437 Opublikowano 11 września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 września 2010 (edytowane) To, ze ten sedzia jest debilem i powinien sedziowac w okregowce to widze, ale buractwo w zachowaniu i wypowiedziach Zielinskiego powinien ktos utemperowac. Lol sedzia drukuje po rowno, bramka Rudnevsa ze spalonego :potter: Edytowane 11 września 2010 przez Bartg Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 265 Opublikowano 11 września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 września 2010 1:1 w Gdyni. Oglądałem od 25 minuty, do tego czasu Widzew strzelił gola i zmarnował 2 setki, a od tego momentu zaczęła się patologia. Najpierw Szymanek dał się przeskoczyć stoperowi Arki i piłka weszła po słupku przy asyście ociężałego Mielcarza, po czym skończyła się ochota na ataki a zaczęło bezsensowna kopanina na wariata. W drugiej połowie to już praktycznie zero sytuacji po obu stronach za to jazdy figurowej na lodzie połączonej z koszeniem równo z trawą pod dostatkiem. Sędzia momentami nie ogarniał ale przy tym co się działo to można go nawet usprawiedliwić. Na pewno będzie pucowanie się sztuczną murawą, ale wytłumaczenie jest prostsze - to tylko ekstraklasa :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 437 Opublikowano 11 września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 września 2010 Sędziowanie w tej kolecje to w ogóle jakiś kosmos, to co zrobił sędzia w meczu GKS-Lechia to szok, nawet Stevie Wonder widział tego karnego. Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 11 września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 września 2010 Zielinski co za burak, dobrze ze ktos go w koncu wywalil na trybuny. Burak? widząc takie sędziowanie jako trener też byś niewytrzymał nerwowo. No ale oliwa sprawiedliwa i drugą bramkę uznał No ale skąd on wziął te 6 minut by doliczyć do drugiej połowy Lech był drużyną lepszą i całe szczęście, że zdobył te 3 pkt. Pierwszy raz w tym sezonie mogę pochwalić Stilica:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 437 Opublikowano 12 września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 września 2010 Co sie dziwic, jak za korupcje posadzili 70% najlepszych sedziow i co roku musza brac po 4-5 z nizszych lig, potem sa takie komedie jak dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 12 września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 września 2010 Mecz jak mecz, sędziowanie to skandal. Ja(pipi)e niech w końcu coś z tym zrobią. Nie wiem, niech wynajmują sędziów z wysp owczych czy innego madagaskaru, a nie dają sędziować jakiemuś debilowi z 2 ligi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 437 Opublikowano 12 września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 września 2010 Hahahaha Antolovic jaka to jest porazka, chyba nie lubi sie brudzić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Buła1988 6 Opublikowano 12 września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 września 2010 Legia idzie na majstra Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 530 Opublikowano 12 września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 września 2010 Legia taką grą to max 6 miejsce w lidze. Ruch biedny i w słabszym składzie niż sezon temu zasłużenie po Wiśle pokonuje Legię. A i tak najciekawiej w drugim warszawskim klubie - jak obstawiacie... jeszcze dziś czy dopiero jutro Bakero zacznie się pakować do domu? btw i chyba znamy kolejny transfer Wojciechowskiego - Niedzielan choć jeśli Andrew ma odrobinę oleju w głowie to niech lepiej zostanie w Kielcach Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 539 Opublikowano 12 września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 września 2010 Legia taką grą to max 6 miejsce w lidze. Przecież Legia była wyraźnie słabsza od rywali w każdym meczu, w jakim grała. Nie wiem, jak ci z tego 6. miejsce wychodzi. Jak się poprawią, to może szóste miejsce wyciągną, ale z taką grą jak obecnie czeka ich ciężka walka o utrzymanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi