Skocz do zawartości

Ekstraklasa + Puchar Polski

Fan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kolejorz ma depresję? Czy Skorża ich wali w du.pala w szatni i mają dość schylania się po mydło ? Kur/wa, niech mi to ktoś wytłumaczy. Jak można tak się poniżać.

A KOWNACKI to dawno powinien już umrzeć.

Opublikowano

Dramat jak huy. Nie wiem gdzie lezy problem. Od ziomka slyszalem ze podobno grajki nie dostaly premii za majstra ale srednio w to wierze bo zarzad chyba najpierw powinien splacac zobowiazania a nie kupowac nowych pilkarzy.

Nie wyobrazam sobie tez zeby mieli wy(pipi)c Skorze bo na horyzoncie nie widze nikogo lepszego od niego ale cos sie musi zmienic bo z tygodnia na tydzien jest gorzej. Dobrze ze reszta 'faworytow' do pierwszej osemki kompromituje sie podobnie jak Kolejorz. Ale to zadne pocieszenie bo nie mozemy sie ogladac na innych. 6 porazek w 8 meczach. Grubo.

Opublikowano

no, ale oni kupili napadziora-dziadka, który też ma wywalone totalnie. więc tu chyba nie o premie chodzi. strach pomyśleć co by było, jakby douglasowi pokazał drugą żółtą za wślizg, bo powinien dostać.

Opublikowano

Lider w końcu przegrał. Fojut jaka brama z własnej połowy :obama: Nie pamiętam kiedy ostatnio w polskiej lidze ktoś by zaskoczył bramkarza z takiej odległości.

Opublikowano

No Wisła ładnie pojechała, jakby tak często po frajersku punktów nie traciła to by mogła być wyżej w tabeli. Jeden z nielicznych zespołów na którego gre sie patrzy z przyjemnością w ekstraklasie.

Opublikowano (edytowane)

Bardzo pozytywnie i budująco wygląda dla poznaniaków statystyka strzelonych bramek z rzutów różnych.

(1 bramka na 72 rożne - widać automatyzm n_usmiech.gif)

Edytowane przez Maiden
  • Minusik 1
Opublikowano (edytowane)

Termalika pechowo wywozi tylko punkt ze stolicy, bo była drużyną lepszą. Skauci Napoli już w bladym strachu.

Henning Berg (trener Legii): Chcieliśmy wygrać, ale przyszło nam rywalizować z dobrą drużyną. Muszę oddać naszym przeciwnikom to, że zaprezentowali się z naprawdę ciekawej strony. Jestem rozczarowany, ale widziałem, że moi piłkarze dali z siebie wszystko. Ciężko jest więc ich za cokolwiek krytykować, lecz patrząc na wynik można być zawiedzionym. Myślę, że remis jest sprawiedliwym wynikiem.

:teehee:

Edytowane przez Bartg
  • Plusik 1
Opublikowano

maiden przylecial jak na zawolanie specjalnie zasadzic posta o Kolejorzu zamiast pochwalic sie postawa swojej druzyny z dzisiaj :D widze ze wydarzenia z czerwca nadal nie daja ci spokoju. niech ci rozi pomasuje tam gdzie cie boli, ale najpierw bierz go i jego tluszcz i odprowadz do kacika smakosza raz raz

• Plusik 2
Opublikowano

Najgorsze jest to, że nadal nie wiadomo co tam naprawdę jest nie tak. Przecież się nie oduczyli kopać chociaż trochę tą piłkę. Te podania dzisiaj w meczu z Basel XD kur.wa, patrzyłam i nie wierzyłam. albo akcja Gostomskiego. Messi sam by ich poskładał na 15:0. :<

Opublikowano (edytowane)

Co tam miśki? Jakiś nołname mnie przywoływał. Wazzup? 

Tymczasem Legia kupuje sędziów. Oszkuna liga, idę się sfoszyć!

28hgyna.jpg

Edytowane przez Maiden
  • Minusik 1
Opublikowano

Może nie być przez Łysego. On niszczy potencjał najlepszej drużyny w Polsce. Niko na ławie w meczu z Napoli to skandal. Szczęście w nieszczęściu, że Brugge dostały baty od Duńczyków na własnym stadionie. 

• Minusik 1
Opublikowano

@Lain chyba nie liczylas ze przelamia sie w Bazylei  :teehee:

a maiden-kosmita uwaza ze przyjecie na twarz od napoli to wina posadzonego na lawke nikolicia i juz oglada sie na inne zespoly liczac na awans XDDDD wszedl taki higuain i w 5min wdeptal w ziemie wszystkich tych twoich kopaczy razem z twoimi marzeniami chlopku  :sorcerer:

• Plusik 1
Opublikowano

@schabek- no nie liczyłam na to, że wygrają. ale widziałeś jak oni wypuszczali piłkę? jeden wypuszczał, a drugi stał w miejscu zamiast podbiec. nie wiem co ten Skorża robi na treningach. ja wiem, że mieli sobie to odpuścić na rzecz ekstraklasy, ale ani tu ani tam szału nie było. ;)

Opublikowano

Dobrze się ostatnio wypowiedział ktoś a propos Legii - uwierzyli że są najlepsi w Polsce, że zaraz za 5mln € zaczną odchodzić na zachód i i drużyna stanęła w miejscu. O. Duda na 1 genialny mecz gra 10 fatalnych, a w 5 ma kontuzje, Żyro wiadomo, Kucharczyk też wielka gwiazda. Gdyby nie Nikolić w tym sezonie to Legia by gdzieś koło Lecha się plątała w tabeli patrząc na grę reszty.

Opublikowano

Kucharczyk w ogóle wielka gwiazda się zrobil. Schodzil sfochowany wczoraj jakby byl najlepszym piłkarzem meczu bo strzelił dwa razy w środek bramki xD. No ale brak Nikolicia od pierwszej minuty tez beka co sobie Berg myślał? Ze obrona Napoli się zmęczy po 45min? XD