Ma_niek 860 Opublikowano 7 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 lutego 2016 Legia z tym Hama bedzie miala przeboje jeszcze. Nie wierze ze on bedzie gral na takim poziomie jeszcze 3 lata. A kontrakt mu dali ogromny jak na Polske. Jeszcze tydzien i liga wraca Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 7 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 lutego 2016 dokladnie, juz dni mozna odliczac Zy tydzien o tej porze juz bedzie po meczu Piasta, po przerwie meczu Lecha i przed meczem Legii. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 7 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 lutego 2016 W jakim sensie? Ma świetną lewą nogę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 7 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 7 lutego 2016 ponoc tez szybkosc i wytrzymalosc ma dobre. Gadalem z jednym Niemcem interesujacym sie pilka i zapytalem o niego- znal go, stwierdzil, ze w Bundeslidze byl generalnie przecietnym zawodnikiem. Nie byl zadnym wyrozniajacym sie graczem, ale tez nie jakims slabeuszem. Tyle, ze wielu naszych grajkow ligowych jak jedzie do Niemiec, to nawet w drugiej bundeslidze ma za(pipi)isty problem z zalapaniem sie do skladu, o pierwszej nawet nie mowiac, takze na nasza lige powinien byc wzmocnieniem. Zobaczymy, co pokaze, naprawde ciekawy jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 318 Opublikowano 10 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 10 lutego 2016 No, Iniaki Descarga tez po tym jak zatrzymywal Messiego czy Ronaldinho mial u was wycinac pol ligi a jak sie skonczylo pamietamy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 11 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2016 Ważne, że Hamalainen grając za kaskę Rutkowskiego to robił 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
seb.maz 722 Opublikowano 11 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2016 Maiden ,czy to chciałeś powiedzieć : 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
seb.maz 722 Opublikowano 11 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2016 a może to 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kaliszke 13 Opublikowano 12 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2016 (edytowane) Tak jak pisałem w innym temacie, szczerze boję się, że całe moje wyczekiwanie, tęsknotę za naszą rodzimą ligą zabije szlagier o 18, Ruch z Zagłębiem. Mimo wszystko, biorąc pod uwagę co się dzieje w Wiśle i Śląsku, spotkanie o 20.30 może być całkiem ciekawe. Pawłowski jako nowy trener Wisły, przeciwko staremu klubowi, z którym pomimo dramatycznego zjazdu (serio, w ostatnim czasie upadek Śląska z takim hukiem jest dla mnie niewytłumaczalny, nie ma drużyny grającej nudniej, brzydziej...) osiągnął spory sukces. Nowi piłkarze do obejrzenia, większość z nich pewnie od początku. Działo się w przerwie zimowej, do pościgowej grupy za Piastem trzeba zaliczyć kilka zespołów, w teorii zapowiada się bardzo, bardzo ciekawie. Edytowane 12 lutego 2016 przez Kaliszke Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 12 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2016 "Ale lubicie im tę szpileczkę wbić? - Pozdrawiam Piotra Rutkowskiego! Czasami to jest taka praca, jak np. w kontrwywiadzie, dokonujesz pewnego rodzaju intryg, które mają na celu osiągnięcie efektu psychologicznego. To normalne, że to robimy. Ciekawostka? To, że do Legii trafił Krystian Bielik czy Kasper Hamalainen stało się za sprawą rozmów z Karolem Linettym. Brzydko mówiąc też mogliśmy go mieć, ale nie zrobiliśmy tego ze względu na moralność, etykę itd., bo wiązałoby to się z problemami, którzy mieli też inni, którzy stamtąd do nas przyszli. Wiedzieliśmy, że to będzie poważny piłkarz i warto go obserwować, ale w ostatniej chwili odstąpiliśmy, żeby oszczędzić tego jemu i jego rodzinie. Można np. zrobić inaczej - ale nie mówię, że tak robimy: negocjować z piłkarzem kontrakt, ale nie do końca go chcieć, po to, żeby rywal zapłacił więcej." Boguś ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KamileQ 27 Opublikowano 12 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2016 Jaki Boguś? To Ebebenge powiedział w Hattricku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 12 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2016 A kto ciągnie za sznurki? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 213 Opublikowano 12 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 12 lutego 2016 maiden chce zabrac dziewczyne na legie i zarezerwowac bilety online poki jeszcze sa wolne miejsca, ale ona nie ma karty kibica. moge jakos to zrobic, jesli tylko ja owa karte posiadam? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 13 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2016 Od ręki jej wyrobisz na miejscu. Tylko zrób to dziś. Jutro będzie meksyk. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 14 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2016 Na legie xDDD Super randka gurwo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 455 Opublikowano 14 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2016 No prosze, Cracovia 3, Legia 4 a Lech 5 bramek (no i Lechia, ale z niepelnosprawnym samobojczym Podbeskidziem), Piast slabiutko, moze byc 4 horse race do samego konca. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kaliszke 13 Opublikowano 15 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2016 No prosze, Cracovia 3, Legia 4 a Lech 5 bramek (no i Lechia, ale z niepelnosprawnym samobojczym Podbeskidziem), Piast slabiutko, moze byc 4 horse race do samego konca. I okazuje się, że w sumie jednym z najciekawszych meczów był ten, na który najbardziej psioczyłem Ruch - Zagłębie. Pomimo braku goli do końca nie było wiadomo, co się zdarzy. A skończyło się 0-0... Gra ktoś może w Ustaw Ligę? Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 213 Opublikowano 15 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2016 Od ręki jej wyrobisz na miejscu. Tylko zrób to dziś. Jutro będzie meksyk. nie wyrobilem jej, bo bez niej nie moglem tego zrobic, ale bilet udalo sie kupic, wiec jest ok co do samego meczu to totalna dominacja legii, nie wiem nawet czy jaga oddala jakis celny strzal przez te 90min. fajnie, ze przez wiekszosc meczu grali mega pressingiem - widac wplyw czerczesowa Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 455 Opublikowano 16 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2016 Gram jak najbardziej od początku, czasem weszlo przesadzaja z ocenami w jedna druga no i polowa ludzi ma Nikolicia na kapitanie (nawet jak nie strzeli automatyczny plus meczu na fejsie). Jak wiecej chetnych mozna lige zrobic. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kaliszke 13 Opublikowano 16 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2016 Nie wiem czy jeszcze można po rozpoczęciu rundy prywatną ligę założyć? Co do ocen weszło - oni nie kryją się z tym, że mocno subiektywnie podchodzą do niektórych kwestii, ale 3 i minus meczu dla Iwańskiego, po czwórce dla Lipskiego i Mazka?! Z Nikolicem to wiadomo, specyfika naszej ligi jest taka że pojawił się kozak zdolny do strzelania kosmicznej ilości goli i wybieranie go jesli chce się coś ugrać jest naturalne Na pierwszą kolejkę wybrałem Szmatuła - Jovic, Mraz, Cotra, Wójcicki - Cetnarski, R.Murawski, Vacek, Dąbrowski- Nikolic ©, Zwoliński rez. Polacek, Golański, Lipski, Drzazga... Trochę punktów uzbierałem gdyby nie fail na obronie, Jovic nie zagrał, nie zauważyłem że pauzuje, a Golański przeziębiony, także automatyczne 0 przy jednym z zawodników Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 455 Opublikowano 16 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2016 Można lige założyć bez problemu, u mnie obie drużyny ponad 80 pktów także średnio jak na tą kolejkę (ktoś wziął Peszke, Mile, Wawrzyniaka i Linettego na © i wykręcił 128 Oo, nie wiem czy na trzeźwo to wybierał). Cytuj Odnośnik do komentarza
Kaliszke 13 Opublikowano 16 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2016 Można lige założyć bez problemu, u mnie obie drużyny ponad 80 pktów także średnio jak na tą kolejkę (ktoś wziął Peszke, Mile, Wawrzyniaka i Linettego na © i wykręcił 128 Oo, nie wiem czy na trzeźwo to wybierał). gdyby Podbeskidzie nie sfrajerzyło tak po koniec pierwszej połowy, nie uzbierałby pewnie nawet połowy tego. Normalne to jest, że jak od razu po zamknięciu kolejki porobiłem transfery (przeskok na 3-5-2, wrzuciłem Linettego, Jovic out), to do doliczyło mi punkty Karola? Mam 101 w generalce, a miałem koło 80 też Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 455 Opublikowano 16 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2016 Pewnie błąd jakiś, na razie się ciesz może nie zauważą Cytuj Odnośnik do komentarza
Kaliszke 13 Opublikowano 16 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2016 glitche nawet na Ustaw Ligę ^_^ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 19 lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 19 lutego 2016 (edytowane) Legia się nastawia na 8-krotnego reprezentanta Brazylii. Facet dwa lata temu był wart 20 M ojro. Grubo. Edytowane 19 lutego 2016 przez Maiden 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi