Skocz do zawartości

Ekstraklasa + Puchar Polski

Featured Replies

• Odpowiedzi 9,6 tys.
  • Wyświetleń 784,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Maiden
    Gość Maiden

Karny z kapelusza, Broź - nurek.    Pastuch z Białegostoku, który po zakończeniu meczu kopnął (sic!) rzeczniczkę prasową Legii zasługuje na sprawę w sądzie.  Co do burzącego się plebsu - jak się nie

• Gość Maiden
    Gość Maiden

Swiadczy to o raczej wielkosci Legii. Najlepszy klub w historii Polski, mistrz kraju, zdobywca krajowego pucharu, zwyciezca grupy w LE, dwukrotny (srogi) pogromca mistrza Szkocji, grajac kaszane dekad

• KAŻDY TO POWIE CRACOVIA RZĄDZI W KRAKOWIE !!!

Opublikowano

A taki Górnik nie byłby dziś w stanie nawiązać do własnych. Nie mogę się doczekać przyszłorocznych derbów pierwszej ligi: Górnik-W. Kraków. Z drugiej strony fajnie, że te kluby mają do czego nawiązyć. Inne, ze względu na swą króciutką historię, mogą co najwyżej nawiązywać do Wronek. 

Edytowane przez Maiden

Opublikowano

Maiden, co do historii to chyba kazdy klub w Polsce ma ja bogatsza od tego od ktorego wczoraj przyjeliscie na twarz  :sorcerer:

Opublikowano

A ten znowu o przyjmowaniu na twarz. Jakieś niespełnione fantazje?  :chicken:

Opublikowano

Moze nie umiem czytać ze zrozumieniem, ale z tego wychodzi, że w grudniu było jakieś zainteresowanie nim (Menedżer, Legia whatever), a kontrakt miał podpisany przed 20 stycznia przed zgrupowaniem w Tunezji. No nijak mi nie wychodzi, że na pewno podpisał kontrakt w grudniu.

Edytowane przez Bartg

Opublikowano

No i Boguś dopial swego. Na kolana przed Bosugiem!

Opublikowano

Dariusz Wdowczyk nowym trenerem Wisły. Cupiał od zawsze mówił że nie ma miejsca w tym klubie dla osób zamieszanych w korupcję a tu taki news.

Edytowane przez Timmy

Opublikowano

Dariusz Wdowczyk w piątkowym "Sporcie":  "Trudno mi sobie wyobrazić, że Wisła się podniesie". :D

Opublikowano

Ten typ ma w ogóle prawo do wykonywania zawodu po tym wszystkim co odwalił? 

16 września 2009 został skazany przez Sąd Rejonowy w Kielcach na 3 lata pozbawienia wolności w zawieszeniu na 5 lat, grzywnę w wysokości 100 tysięcy zł oraz trzyletni zakaz pracy w sporcie za udział w procederze korupcyjnym w Koronie Kielce w sezonie 2003-2004. Obarczono go również kwotą 20 470 zł tytułem kosztów sądowych. Dodatkowo 29 października 2009 r. został skazany przez Wydział Dyscypliny PZPN na siedem lat bezwzględnej dyskwalifikacji (przy czym w karę tę wliczono okres zawieszenia licencji trenerskiej od 2008) oraz 20 tys. zł grzywny. Kara miała obowiązywać do 2016 roku. 5 lipca 2012, po upływie czterech lat zawieszenia, Komisja Kształcenia i Licencjonowania Trenerów PZPN udzieliła Wdowczykowi licencję UEFA Pro na okres 1 roku, zaś Trybunał Arbitrażowy przy PKOl przywrócił możliwość pracy w zawodzie trenera.

Odcierpial swoje i wrocil. Podoba mi sie jak go ludziki atakuja za korupcje a Czesia 711 nikt sie nie czepia.

Edytowane przez kubicz

Opublikowano

Bo Czesio to taki sympatyczny miś, którego lubią i w C+, na weszło czy w Przeglądzie więc nie ma kto go publicznie oczerniać. Co z tego, że handlował, jak tak fajnie opowiada, komentuje mecze i w ogóle.

Opublikowano

Dobry mecz w Niecieczy. Juz 6 bramek wpadlo a pozostalo jeszcze 20 minut.

Opublikowano

Atmosfera przed meczem robi się ciekawsza, chociaż w latach 90 było ciekawiej - spotkaliby się gdzieś na dworcu, rozwalili pół miasta i wyjaśnili nieporozumienia, a nie twittery i fejsbuczki.

5514_1007914085923861_370769718644729381

CdvUs5RWoAAVZpH.jpg

Opublikowano
W Poznaniu Kasper Hamalainen usuwany z koszulek, u nas Maciej Szczęsny w Plebiscycie Stulecia. Kasę można zasponsorować, klasy nie. :)

Opublikowano

Kto bedzie na meczu? Ja tak ale w sunie pracuje na stadionie to inna sprawa

Jest bodajże ponad 40k na oprawę, wiec liczę, na ladny pokaz. Rok temu z legia nie bylo 5min bez atrakcji na II trybunie

Opublikowano

Jeden z Waszych autochtonów jest przywiązany do kwestii twarzy i czynności z nią związanych. Sugereguję mu zakup:

makeup+revolution+1.jpg

Edytowane przez Maiden

Opublikowano

3 minuty starczyly zeby pozamiatać

Lechowi 9 maja 2015 roku na wyjezdzie wystarczyly 2 minuty :)

Opublikowano

i różnicę 18 punktów. Straszne lanie. 

Opublikowano

i różnicę 18 punktów. Straszne lanie. 

Spokojnie, latnie to wygranie 3 ligowych meczy z rzędu :) ( z czego 2 pod Radomiem) :)